Ben geçen sene mayısta memorial da başladım canım 4. Deneme için ilk görüşmeyi semra hm la yaptım oda rahım flimi istedi ozamanlarda gerçi tuplerim okadar yipranmistiki ultrasonda bile gorundü semra hoca rahım flimi sonucunda kesinlik ameliyat dedi temmuzda ameliyat olucaktim semra hocanın sağlık sorunları çıkmış ameliyata giremem dedi bizde iki ay daha bekledik baktık düzelmedi kahraman hoca bide cihangir hoca yaptı ameliyatımi açık ameliyat oldum tüplerim baglandi sonra 3 ay dinlendim tedaviye başladim tabi semra hocada iglesti o arada sonra canım pikoluyum diye ohss oldum 4 tane embriyom oluştu ve dondurdular 2 ay daha bekledik ve 24 nisanda tek trasferim oldu allaha şükür ilk pozitifimdi ama 5 haftalik oldu ve düştü varlığını bile hissedemedigim bebek doğru düzgün düşmedi beta sonuçlarım 2500 lerden 300 e kadar düşmüşken tekrar 650 lere kadar çıktı muayene oldum Semra hoca kurtaj dedi kurtajdan sonra rahim flimi istedi hem düşüğün bi nedeni varmı diye hemde kurtaj sonrası yapisiklik olmuşmu diye neyse işte canım çok uzun yazdım
İşte bir daha rahim flimi çekip sonrasındaki ay transferim olucak tabi arada flmin sonucunu hastaneye götürücem
Canim donmuş transferı icin 1500 tl dediler ee tabi 500 rahim flimi arada daha ne çıkar bilmiyorum