Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aynenn bu sekilde düsünüyorum. özellikle bahcecide bunu yapıyorlar sanırım. gerci doktorum icin bir sey diyemem o yanasmama taraftarı değildi en basından beri ama üstünde cok durmadı. ben de bugun aksam itibariyle bıraktım ve gelecek reglimle beraber dogal siklus denemeye karar verdim. sonucta ilk denemem olacak ve reglim düzenli. şimdi onlar düşünsünn:):):)
Yarım agiz bi anlatmis natureli uygulamamak icin.sen de öğrenmişsn bi şekilde.ilaci birakmissn zaten bir doz bile kacirmamak gerek.artık önündeki maclara bak:) önümüzdeki aya odaklan.

coook tesekkurler kızlar. bu arada nazarım degmesin sayfanızdaki samimiyete bayıldım bizim bahcecide böyle değil. ben de semra kahramanla bahceci arasında kalmıstım esim semra kahramanı aramıs o ay orada olmayacakmıs deyince bahceciye gitmistik. kısmet... her sey gönlümüzce olsunn insallahh

Ya betul hanimi bi tanidik soyledi onceden ayni hastanede calismuslar ama burda kimse betul demiyo bilemedim yawww
merhabalar...betül hanım çok tatlı ve oldukça ilgili bir doktor bence...ıstedıgın herseyı sorabılıyosun ve bıkmadan usanmadan saatlerce anlatıyor.oldukça da rahatlatan bir yapısı var

coook tesekkurler kızlar. bu arada nazarım degmesin sayfanızdaki samimiyete bayıldım bizim bahcecide böyle değil. ben de semra kahramanla bahceci arasında kalmıstım esim semra kahramanı aramıs o ay orada olmayacakmıs deyince bahceciye gitmistik. kısmet... her sey gönlümüzce olsunn insallahh
Bu sayfa boyle ya.super.normalde hamile kalanlar baska sayfalara geciyor.ama ben 4 ay oldu cok sukur ve hala burdayim.seviyorum bu sayfayı.baska sayfalarda bulamadim bu samimiyeti:)

Bazı dr ların memorial dan ayrılması buranin kötü olduğundan değil, dr ların çok yoğun calistigindan dolayi başka merkezlere yönelmek istemeleri dir.eşim hastane ye sorduğunda bu cevabı aldik
Memorial gerçekten çok yoğun bi hastane herkese yetişmeye çalışıyorlar.saat 8'e 9'a kadar hergün oradalar.
Aslında memorial da buna bir çözüm bulmali

Kızlar günaydın yarın kese ve kalp atışı için doktora gidiyorum bakalım ne olacak bana dua edin herşey yolunda gider inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Duyucaksın demek yarın ay ne güzel. . Mide bulantın ne durumda ben mahvoldum dün 2 kez çıkardım. Su icemiyorum günde 3 kez metpamid kullanıyorum. Gece bile kalkınca bulantım oluyor. Yarın işe gidemeyebilirim

Duyucaksın demek yarın ay ne güzel. . Mide bulantın ne durumda ben mahvoldum dün 2 kez çıkardım. Su icemiyorum günde 3 kez metpamid kullanıyorum. Gece bile kalkınca bulantım oluyor. Yarın işe gidemeyebilirim
Ay canım bende senin gibiyim sabah kalkar kalkmaz çıkarıyorum gün içersinde de çıkarıyorum inan evden dışarı çıkamıyorum midem bulanacak dışarda çıkarırım diye korkudan günlerdir evdeyim çok bunaldım evde geçecek inşallah bunlarda sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah sen ilaç kullanıyorsun galiba ilacın faydası yok mu kendine iyi bak bide ekşi şeyler ye mesela ekşi elma erik gibi ben öyle yapıyorum bazen çok iyi geliyor inşallah yarınıda hayırlısı ile atlatırım dua et canım

Ay canım bende senin gibiyim sabah kalkar kalkmaz çıkarıyorum gün içersinde de çıkarıyorum inan evden dışarı çıkamıyorum midem bulanacak dışarda çıkarırım diye korkudan günlerdir evdeyim çok bunaldım evde geçecek inşallah bunlarda sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah sen ilaç kullanıyorsun galiba ilacın faydası yok mu kendine iyi bak bide ekşi şeyler ye mesela ekşi elma erik gibi ben öyle yapıyorum bazen çok iyi geliyor inşallah yarınıda hayırlısı ile atlatırım dua et canım
İlaç çok fayda sağlamıyor işe girmek istemiyorum ama nekadar gitmiycem ki bulantı çok zormuş gerçekten hasta gibiyim yarın doktora bulantını sor bakalım ne vercek

İlaç çok fayda sağlamıyor işe girmek istemiyorum ama nekadar gitmiycem ki bulantı çok zormuş gerçekten hasta gibiyim yarın doktora bulantını sor bakalım ne vercek
Sorcam ama benim bildiğim çok aşırı kusman yoksa ilaç vermiyorlar seninle ben nasip olursa aynı zamanda hamileliğimiz geçecek doğumumuzda aynı zamanda olcak inşallah

Doktor bana bi ilac vermişti bulanti icin.cok etkiliydi neydi adi hatrlasam..ama cok mecbur kalmadikca kullanma hicbir ilac dedi.2 kere ictim.bulanti insani mahvediyor yaaa anliyorm seni ama emin ol gececek sabret.

Doktor bana bi ilac vermişti bulanti icin.cok etkiliydi neydi adi hatrlasam..ama cok mecbur kalmadikca kullanma hicbir ilac dedi.2 kere ictim.bulanti insani mahvediyor yaaa anliyorm seni ama emin ol gececek sabret.
Bnm bi ara çok kusmam olmuştu , 4 gün hastaneye yatırıp serum takviyesi yapılmıştı , çünkü ne su içebilmiştim o süreçte ne birşey yiyebilmiltşm , vücut çok güçsüz kalmış .... Hatta bu duruma da hiperemezis diyorlarmış ... Çok şükğr sonra geçti .. Doktor yine bulantılarım DV'm ederse yemekten yrm saat önce içmek için "Dramamine" vermişti , bi süre DV'm ettim ilaca elhamdulillah sonra geçti . Bu durumu doktorunuza mutlaka iletin vural15 vural15

Back
X