- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
ya canım sormastresli olmaz miiii.ben pgt sonucunu dr acijlarken hungur hungur aglamistim.hic kolay degil hemde hicc.ne yapalim yaa insan negatifi gorunce aman diyo yeter e aradan biraz zaman gecip sakinlesince cocuk hasteri de depserince bi daha deneyelim diyorsun.ceken bilir hele ust uste tevalilerden yipraninca.cook iyi anliyorum canim.insallah hersey guzel olacak guzel huzurlu gunlerimiz olur insallah

Busefer olucak insallah canim.cok stresli bende gecen sefer aglamistim cok transfer olmadi 2.tedavide ellerim bos dondum istanbuldan.artik bidaha tedaviyi nasil kaldiririm dedim.ama toparlandim simdi istiyorum tekrar denemeyi.zaman ilac gercekten.beni anlamana cok sevindim hepimiz ayni acilari yasiyoruz.ayni sey icin gozyasi dokuyoruz.biz israrla istiycez kulluk gorevimiz.rabbim elbet nasip edecek.olucak bi gun...stresli olmaz miiii.ben pgt sonucunu dr acijlarken hungur hungur aglamistim.hic kolay degil hemde hicc.ne yapalim yaa insan negatifi gorunce aman diyo yeter e aradan biraz zaman gecip sakinlesince cocuk hasteri de depserince bi daha deneyelim diyorsun.ceken bilir hele ust uste tevalilerden yipraninca.cook iyi anliyorum canim.insallah hersey guzel olacak guzel huzurlu gunlerimiz olur insallah