yok canim kurtaj olmadim.erken muayene cagirdi keseyi gorenedik ama gormeyebilir dedi bu kotu bi anlama gelmiyor kan testi verin dedi tekrar bakalim deger nasil.bi baktik deger 50 lere dusmus.bugun tekrar verdim kan sifirlanmasini bekliyip ilerisi icin.ne yapabilecegimizi konusacagiz.aynen canim bendeburasaki guzel haberlere sevinip kotulere kendimin basina gelmis gibi uzuluyorum.dedigin gibi Allah maddi.manevi guc versin.imtihanimizi kolaylastirsin kimyasallarla 4 dusuk oldu artik insanin psikolojisi bozuluyor.ne zaman kendimde guc bulurum bilmiyorum insallah cesaret gelir.hemen :))canım geçmiş olsun çok üzüldümkürtaj mı oldun?
canım çok üzüldüm geçmiş olsun.kürtajmı oldun?keseyi filan görmüşmüydün benim ekseyi görmem le düşüğün başlaması bir olmuştuburdaki pozitif gebelikler inan benide çok kamçılıyor çok hoşuma gidiyor .ama negatifler de inan bi okadar üzüyor.En azından eşininde seninde sağlığın yerinde Rabbim maddi manevi güç verdiği sürece tekrar deniyceksin.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.