Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün Doktor Randevum Vardi Tekrar Dondurulmuslar Icin.. 9 Günüm Rahim Kalinligim 7 Mm mis.. Sizce Iyi mi Yücel Bey Iyi Oldugunu Söyledi Ama Bide Sizden Duyayim Bilemedim.. Tekrar Persembe Cagirdi Sonra Transfer Tarihi Vericekmis..

Gliforu herkese veriyorlar.benim hic sorunum yoktu.yine de verdiler..yumurtalara olmlu etkisi var.ama normalde seker icin kullanilan da bi ilac

GLIFOR- evet internetten de baktigim ve burda yazilanlarda
polikistik over icin, insulin direnci icin daibetik olarak vb veriliyor ama,
tam seker yuklemesi kan tahlilleri vb yapilmisti bende, diabet veya polikistik bir durum yok.

bir onceki toplama isleminde 15 toplanmisti 15i de olgun yumurta idi, 13u dollendi derken 6 adedi Ave B kalite olarak 5. gun embroysu olarak kalabildi, bu oranlar zaten cok iyi. o yuzden yine ayni dozajlarda ayni tedaviyi uygulayalim dedik yeni toplama oncesi, ama simdi ilk defa GLiforu da eklediler.
Bugun Kahraman beye sorduk, istemiyorsaniz kullanmayin dedi :/
1.61 boy 67 kiloyum ondan da olabilir belki ama fazla yagin kaliteli yumurta gelisimine negatif etkisi varmis sanirim.

kullansam mi bilemedim

GLIFOR- evet internetten de baktigim ve burda yazilanlarda
polikistik over icin, insulin direnci icin daibetik olarak vb veriliyor ama,
tam seker yuklemesi kan tahlilleri vb yapilmisti bende, diabet veya polikistik bir durum yok.

bir onceki toplama isleminde 15 toplanmisti 15i de olgun yumurta idi, 13u dollendi derken 6 adedi Ave B kalite olarak 5. gun embroysu olarak kalabildi, bu oranlar zaten cok iyi. o yuzden yine ayni dozajlarda ayni tedaviyi uygulayalim dedik yeni toplama oncesi, ama simdi ilk defa GLiforu da eklediler.
Bugun Kahraman beye sorduk, istemiyorsaniz kullanmayin dedi :/
1.61 boy 67 kiloyum ondan da olabilir belki ama fazla yagin kaliteli yumurta gelisimine negatif etkisi varmis sanirim.

kullansam mi bilemedim
Boy ve kilo arasindaki orantisizlik yumurta gelismini etkiler.cok buyuk bi kilon yok ama yine de bi parca fazla.glifor zaten zayiflatan bir ilac.ve tüp bebege baslayan hemen hemen herkese veriliyor.seker ilaci olarak kullaniliyor aslinda..vucuttaki sekeri dengeliyor..ve soylediginin aksine yumurta gelisimine olumlu etkisi oldugu icin doktorlar öneriyor bu ilaci.yumurtaya zarar veren glifor degl vucuttaki fazla seker.. istemeyen kullanmıyor tabi..ben bu kadar sorgulamamistim ilaclari. doktor ne verirse icmistim.benim kilo boy dengem cok normal ciktigi halde ve yumurtalarim gayet saglikli ve fazla oldgu halde.bence doktor ne demisse onu uygula..bol sans..

Ben de uzun suredir raporluydum.bitecek yakinda.inan o donemde gidemezdim ben de okula.o halsizlik bulanti sirt agrisi cekilir gibi değildi.geçiyor hepsi ama bulanti en kotusu seni anliyorum.agliyordm bisey yiyemezken.bebeklere uzuluyordm ama dr israrla bebekler yemekle beslenmior diyordu.ilk 12 hafta cok sukur ki yemesen de cok mühim dgl bebek senden besleniyor..o ilac yerine drammamine vermediler mi.ben onu icmistm iyi gelmisti.

Vivaldi okula başlayacak mışın , yoksa tekrar mı rapor alacaksın ?.. Ne Zaman bitiyor raporun ?..

vural çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda biter bulantıların. hamile kaldıktan sonra kasık ağrısı akıntı gibi belirtiler ne zaman başlıyo acaba?bulantı herkeste çok değişken olmuş. kimisinin hemen kimisininde 5-6. haftadan itibaren.

Cnm herkeste farklı olabiliyor bulantılar , misal bende hiç olmadı çok şükür ne kasık Ağrı'sı ne bulantı ... Akıntı sanki herkeste oluyor , artan hormon seviyesi sebep olurmuş . Misal Bnm 8-9 haftaya kadar su gibi azar azar akıntım olurdu , hatts her seferinde kanama zannedip Korkuyla tuvalete koşardım ... Şimdi ise birazcık daha kıvamlı beyaz akıntı oluyor , internetten baktığımda o da hamileliğin doğal süreciyle ilgiliymiş ...

Kızlar kullandığınız iğneler genellikle Gonal f kalem şeklinde mi? önceki tedavimde bundan vermişlerdi ek olarak Luveris...Sanki hemen hemen herkese böyle gibi veriyorlar, farklı iğne kullanan oldu mu?, orada ikinci, üçüncü denemesi olanlara sorum özellikle? benim adetim tam bayrama denk geliyor, bayramda nöbetçi doktor olursa başlasam mı? iğne olayı nasıl olur karar veremedim..

Cnm Bayram'da da mutlaka nöbetçi doktor olur , çünkü bizim durumlarımızda gün önemli olduğu için merkezin tamamen kapalı olması söz konusu olmuyor pazar , resmi tatillerde mutlaka birileri oluyor doktur ve hemşirelerden ...

5

Çok kalabalıktı akşam 19 da transferler yapıldı ama çok şükür yapıldı bakalım şimdi 1 haftayı bekleyecez

Cnm inşallah çooookk güzrl haberler almak nasip olur .. Tavsiyem bol su iç mutlaka , bide hergün 1 kase kabak çekirdeği yemeyi unutma:KK66:

Vivaldi okula başlayacak mışın , yoksa tekrar mı rapor alacaksın ?.. Ne Zaman bitiyor raporun ?..

Cnm herkeste farklı olabiliyor bulantılar , misal bende hiç olmadı çok şükür ne kasık Ağrı'sı ne bulantı ... Akıntı sanki herkeste oluyor , artan hormon seviyesi sebep olurmuş . Misal Bnm 8-9 haftaya kadar su gibi azar azar akıntım olurdu , hatts her seferinde kanama zannedip Korkuyla tuvalete koşardım ... Şimdi ise birazcık daha kıvamlı beyaz akıntı oluyor , internetten baktığımda o da hamileliğin doğal süreciyle ilgiliymiş ...

Cnm Bayram'da da mutlaka nöbetçi doktor olur , çünkü bizim durumlarımızda gün önemli olduğu için merkezin tamamen kapalı olması söz konusu olmuyor pazar , resmi tatillerde mutlaka birileri oluyor doktur ve hemşirelerden ...

Cnm inşallah çooookk güzrl haberler almak nasip olur .. Tavsiyem bol su iç mutlaka , bide hergün 1 kase kabak çekirdeği yemeyi unutma:KK66:
Teşekkür ederim inşallah bana nasip olur hamilelik gibi özel bi durum. büyük heyecanla ve bel agrim la test günümu bekliyorum.

Canim ya raporum bitti ve gidcem yarin okula malesef. son ay gideyim dedim not falan vereyim.suan kendimi iyi hissediyorum bide cok sukur.hareket etmem gereken döneme girdim.bulanti falan da yok.ben de gideyim dedim.sen ne yaptin aldin mi yine rapor.başlıyor musun

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Adetim genelde şaşmaz tam bayrama geliyor , doktor olursa, iğne işini nasıl yapmam gerek, önceden mi alsam. Bayramda nöbetçi eczane aramak gerek, her yerde bulunmaz iğneler, genelde gonal f veriyorlar sanki, farklı iğne vermiyorlar diye düşünüyorum. Bir taraftanda Semra hocayda görünmek istiyorum, onu normal zamanlarda bile bulmak zor gerçi, nasıl yapsam bilemedim..

Canim ya raporum bitti ve gidcem yarin okula malesef. son ay gideyim dedim not falan vereyim.suan kendimi iyi hissediyorum bide cok sukur.hareket etmem gereken döneme girdim.bulanti falan da yok.ben de gideyim dedim.sen ne yaptin aldin mi yine rapor.başlıyor musun

Cnm Bnm raporum 2 hafts sonra bitiyır inşallsh , eğer bi rahatsızlığım olmazsa bende gitmek istiyorum inşsllAh , karnelerini olsun ben vermek istiyorum çocuklarıma :dua:

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Adetim genelde şaşmaz tam bayrama geliyor , doktor olursa, iğne işini nasıl yapmam gerek, önceden mi alsam. Bayramda nöbetçi eczane aramak gerek, her yerde bulunmaz iğneler, genelde gonal f veriyorlar sanki, farklı iğne vermiyorlar diye düşünüyorum. Bir taraftanda Semra hocayda görünmek istiyorum, onu normal zamanlarda bile bulmak zor gerçi, nasıl yapsam bilemedim..

Cnm sen hiç ilk görüşmeye gitmedin mi , genelde ilk görüşmede Şemra hocada görüyor tedavinin Nasıl seyredeceğine dair o da yolu belirtiyordu ?..

Cnm Bnm raporum 2 hafts sonra bitiyır inşallsh , eğer bi rahatsızlığım olmazsa bende gitmek istiyorum inşsllAh , karnelerini olsun ben vermek istiyorum.
ohh ne guzel daha varmis raporun.zaten sonrasi kolay.gidersin bi karne veririsn.seminer zaten bizm için spor olur ;) ugrassam rapor alırım ama evde de çok sıkıldm.bi aktivite yapmaliyim artik.

ohh ne guzel daha varmis raporun.zaten sonrasi kolay.gidersin bi karne veririsn.seminer zaten bizm için spor olur :KK66: ugrassam rapor alırım ama evde de çok sıkıldm.bi aktivite yapmaliyim artik.
Evet cnm haklısın , yeterki iyi olalım okul da spor niyetine olur , hem vakit de çabuk geçer ☺️

Kızlar şu kurtaj işi bitince belki yine denerim 5.gun embriyosu
1 tane 5BA 1 tane 3AB
donmuşlarim var sizce nasıl sizi kaliteleri nasildi

Daha önce ki 1. Tedavide kimyasal sonraki iki tane negatif bu Son 4 üncü de tuttu düştü sizce tutmasaydi dahami iyi olurdu yoksa tutmasımi daha iyi tecrübenize gore

Merhaabalr.evet genelde gonal f veriliyor ama oncesinde arayip durumu anlatirsan mutlaka bilgi vereceklerdir,ayrica muhaklak en az 3-4 doktor bulunuyor.19 mayis tatilinde 4 doktor nobetciydi

Kızlar şu kurtaj işi bitince belki yine denerim 5.gun embriyosu
1 tane 5BA 1 tane 3AB
donmuşlarim var sizce nasıl sizi kaliteleri nasildi
merhabalar geçmiş olsun 5BA kalitesine 1. kalite diye adlandırmıştı embriyolog benimkilerde 5 BA kaliteydiler bir taneside 2BA dı sanırım o gelişimini devam ettiremedi durdurmuştu o pek iyi değildi demişti başta zaten.

2 BA dediğinde 5. Gün ki embriyo muydu
Bide dondurulmuşmuydu bunlar benimkiler şuan dondurulmuş olanlar

Back
X