Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sana o kadar kısadan anlattım ki ayıp olmasın diye
Eskiden olsa bi ihtimal ama benim normal yollardan çocuğum artık olamaz
Dedimya ekimde ameliyat oldum diye iki tupumde kötü durumdaydı semra hm alalım ordan onları dedi ama duydum bilmiyorum tamda o sıralar rahatsizlandi o yüzden kahraman bey yaptı ameliyatımi ama oda tüplerimi alamamış içim epey yapisikmis sadece kesip bırakmış yani allaha emanetiz

Cnm sen hiç ilk görüşmeye gitmedin mi , genelde ilk görüşmede Şemra hocada görüyor tedavinin Nasıl seyredeceğine dair o da yolu belirtiyordu ?..
Ben orada 1 histereskopi 1 tüp denemem var, yeni değilim yani. Sadece bayramda nasıl olur diye araştırıyorum, sagol cnm..sanada hayırlı doğumlar dilerim...

Merhaabalr.evet genelde gonal f veriliyor ama oncesinde arayip durumu anlatirsan mutlaka bilgi vereceklerdir,ayrica muhaklak en az 3-4 doktor bulunuyor.19 mayis tatilinde 4 doktor nobetciydi
Anladım canım o zaman doktor vardır mutlaka, çok teşekkür ederim. Bakalım artık duruma göre bişeyler yapacağız.

bende semra hoca ve yücel hocanın hastasıyım, tedaviye başlıycaz ama bayramda semra hoca anladığıma göre çalışmıyormuş, hastaneden öyle bilgi verdiler, diğer doktorlarında programları belli değilmiş ama birkaç doktor ve embriyolog bulunacak dediler, benimde bayram haftasına denk geldiği için kafam karıştı, semra hanım ve yücel doktor ilgilensin istiyorum, bu arada ilk tedavim benimde, Allah isteyen herkeslere versin,

benim gibi bayram haftasına denk gelenler var mı aceba ?..

Arkadaşlar merhaba,
ben de tüp bebek tedavisi için rapor çıkartmaya çalışıyorum
memorial semra hanım ın adını sık sıık okuyorum
acaba memorial da sgk raporlu tüp bebek yapılıyormu ?
fiyatlar ne dir yardımcı olurmusunuz acaba

Arkadaşlar merhaba,
ben de tüp bebek tedavisi için rapor çıkartmaya çalışıyorum
memorial semra hanım ın adını sık sıık okuyorum
acaba memorial da sgk raporlu tüp bebek yapılıyormu ?
fiyatlar ne dir yardımcı olurmusunuz acaba
hayırlı olsun canım memorıalın sgk anlaşması yok ama raporla gidersen bin tl indrim yapılıyor diye biliyorum

arkadaşlar gecikmeli de olsa adet oldum tedaviye başlıyorum. Arakadaşlar umarım hayırlı olur busefer Rabbim nasip eder inşallah
Hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah son denemen olur yavruna kavuşursun, öbür yavruna da şifa olursunuz.. Bir şey merak ettim diğer denemelerinde de aynı iğnelerimi verdiler, Gonal f, Luveris, Cetrotide gibi....

bende semra hoca ve yücel hocanın hastasıyım, tedaviye başlıycaz ama bayramda semra hoca anladığıma göre çalışmıyormuş, hastaneden öyle bilgi verdiler, diğer doktorlarında programları belli değilmiş ama birkaç doktor ve embriyolog bulunacak dediler, benimde bayram haftasına denk geldiği için kafam karıştı, semra hanım ve yücel doktor ilgilensin istiyorum, bu arada ilk tedavim benimde, Allah isteyen herkeslere versin,

benim gibi bayram haftasına denk gelenler var mı aceba ?..
Merhaba, benimde adetim bayrama denk geliyor, doktorlarımızda aynı...Bende emin değilim ne yapmam konusunda, hem en önemli etkende eczane kısmı, iğneleri heryerden alamayız, alsak pahalı fiyattan olur, önceden alsam diyorum bilemiyorum, senin fikrin ne bu konuda?

poldi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. umarım hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza. ben 3 tedavimdede aynı ilaçları kullandım

Histeroskopi olan arkadaslar nasil oldunuz ben bugun dayanamadim yarida ciktim artik acemi doktormuydu bilmiyorum anestezili yapcaz o zmn diyor bilmiyorum o anki acidan snr cesaretimi toplayabilirmiyim

Kızlar 3.deneme için fiyatta bir indirim oluyorum bilen arkadaş lar varmi sıfırdan baslayacagiz birde

Back
X