- 17 Nisan 2016
- 114
- 59
- 13
- 35
İns canim herkesin gönlünden geçen dilekleri kabul olsun ınşİlk önce tüp bebek denedik olmassa laparoskopi olucak ama çok rahatım bilmiorum ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns canim herkesin gönlünden geçen dilekleri kabul olsun ınşİlk önce tüp bebek denedik olmassa laparoskopi olucak ama çok rahatım bilmiorum ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Maşallah çok iyi Allah tamamına erdirsinkızlar kızlar bugün ikinci gebelik testimi de yaptım 386 çıktı sonuç çok şükür ... nasıl değerlerim bu süreçlerden geçenler ilk ultroson tarihim 21 haziran çok uzun değil mi yahuuuu? daha erken gideniniz ol du mu?
Amin canim ... Değerler nasil sence? Senin en cok kac olmustu hatırlıyormusun?Maşallah çok iyi Allah tamamına erdirsin
Maşaallah çok iyi hiç kafanı kurcalama.Benim ki 297 olmuştu en son.Amin canim ... Değerler nasil sence? Senin en cok kac olmustu hatırlıyormusun?
Teşekkür ederim Can'ım cevabın için.3ab Nasıl bi embriyo peki 1.kalite mi yoksa orta kalite miBenim 5aa olan yüklendi tuttu düşüyo şimdi bundan sonra 3ab 5BA var bakalım hangısını yukluyecekler ben ısrarla 2 tane istiyorum ama 1 tane uygun görüyorlar yani illa 5 aa olması gerekmez diye biliyorum ama bilgi sahibi kızlar yazar bişeyler canim
Herkes 5aa embriyom var hamileyim yazmış. 5aa dışında hangi kaliteyle hamile kaldılar acaba merak ettim doğrusuValla bende tam olarak bilmiyorum ama 5. Gün orta kalite embriyosu galiba
Sizde sorun neydi? Neden düşüyor acabaBenim 5aa olan yüklendi tuttu düşüyo şimdi bundan sonra 3ab 5BA var bakalım hangısını yukluyecekler ben ısrarla 2 tane istiyorum ama 1 tane uygun görüyorlar yani illa 5 aa olması gerekmez diye biliyorum ama bilgi sahibi kızlar yazar bişeyler canim
Valla canım benim ilk denemem kimyasal oldu sonraki iki denemem tutmadı en sonunda memorial geldik 4. Denemeyi burda yaptık yeni işte 1 ay oldu tuttu düştü şuan düşük yapıyorum ama tam daha bitmedi doktorda nedenini bulamadı bunu bi atlatiym konuşuruz artık yine neyapıcam nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum bendeSizde sorun neydi? Neden düşüyor acaba
Allah yardımcın olsun Can'ım ya çok üzüldüm.bidahaki denemende sağlıklı gebelik elde edersin inşallah.zor bir durum malesef.önceki denemelerini nerede yaptırmıştın.bende bahçeci umutta tedavideyim.memoriali da düşünmüştüm bi araHalen bi parça düşmemiş yarın yine kan vericem sonuca göre sanırım cumartesi kutaja olucam kalanlara icin
İki kere Floransa Gayrettepe 1 kerede fulya cerrahi hastanesindeAllah yardımcın olsun Can'ım ya çok üzüldüm.bidahaki denemende sağlıklı gebelik elde edersin inşallah.zor bir durum malesef.önceki denemelerini nerede yaptırmıştın.bende bahçeci umutta tedavideyim.memoriali da düşünmüştüm bi ara
Çok zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsunİki kere Floransa Gayrettepe 1 kerede fulya cerrahi hastanesinde
Daha erken gitti cogumuz.o kadar sabredemedim ben de..5.haftada falan kese gormeye gittik.10.haftadan once kalp atışı dinleme sakin.zararli bebege.zaten 6. 7.haftada kalp atisini goruyor doktor ama dinletmiyor kalbine isi gitmesin diye.memorial dan gec tarih vermelerinin sebebi hem kese hem kalbi aynı anda görüp dinletmek.biz ayrı zamanlarda gittik dayanamadik:)kızlar kızlar bugün ikinci gebelik testimi de yaptım 386 çıktı sonuç çok şükür ... nasıl değerlerim bu süreçlerden geçenler ilk ultroson tarihim 21 haziran çok uzun değil mi yahuuuu? daha erken gideniniz ol du mu?