Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sistem şu ilk önce bir doktor seçiyorsunuz sonra o doktorunuzla Semra hocanın olacağı bir randevuyu Semra hanımın sekreteri Tuğçe hanımdan alıyorsunuz. kendi doktorunuz sizin dosyanızı tahlilleri falan Semra hocaya sunuyor anlatıyor kendileri yorum yapıyor sizde oluyorsunuz bu sırada ve Semra hoca şu şu olacak diye dosyanıza yazıyor ve görüşme muayenesi bitiyor Semra hocanın çizdiği çerçeve ile tedavi devam ediyor.Ben de böyle yaptım. benim de 4 tane düşük hikayem var sorunlu bir tedavi geçmişim olduğu için Semra hoca ayrıca dosyamı incelesin dedim. İnş.sonucu iyi olur hepimiz için.

teşekkür ederim. peki ilk muayeneye adetin ikinci günü gitmem gerekiyor di mi? tam tarihi bilemediğim için randevuyu nasıl ayarlamam lazım? semra hoca muhtemelen çok yoğundur baya önceden randevu almak gerekir diye düşünüyorum ama.

ben sadece başlarken semra hanımın fikrini almak istiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim diye içime dert oldu :KK43: sanki ayşe hanıma ayıp edecekmişim, ona güvenmiyormuşum hissi verecekmişim gibi geliyor. nasıl söyleyeceğim ne aşamada söyleyeceğim ben bunu? :KK43:
Muayeneye gitmeden evvel danisma kismi varya vezne daha doğrusu.orda onu gormek istediğini soyle sanirim ücreti de ona gore ödüyorsunuz.eger semra hoca ordaysa gelip o da bakıyor muayene ediyor.hic ayip degil.biz emre beyi ilk gordugumzde semra hocayi bekledik.ikisi de muayene etti emre bey de gayet normal karşıladı cnku tum doktorlar bunu kabul ediyor o hastanede onlar da surekli semra hocaya danisiyor.herkes onun ustunlugunu kabul ediyor.semra hanim icin o hastaneyi tercih ediyor yuzde seksen hasta.

4,5 yıl sonra tatil dönüşü yıne gelıcem memoriale inşallah.kızım memorialde oldu.onun üzerine 4 deneme ve negatif sebep bellı değil..bende artık güvendiğim bir merkezde tekrar baslıycam.sadece doktor değil asıl önemlı olan merkezmıs bunu anladım gecde olsa....hepiniz sağlıkla alın bebeışlerınızı kucagınıza ınsallah
Madem kiziniz memorial da oldu sonraki denemeleri neden orda yapmadiniz.ya da ben mi yanlis anladim acaba??

teşekkür ederim. peki ilk muayeneye adetin ikinci günü gitmem gerekiyor di mi? tam tarihi bilemediğim için randevuyu nasıl ayarlamam lazım? semra hoca muhtemelen çok yoğundur baya önceden randevu almak gerekir diye düşünüyorum ama.
ilk muayeneyi adetin ikinci gününe kendi doktoruma aldım o muayene etti dosya oluşturuldu v.s. sonrada zaman kaybetmeden semra hocayla olan randevuyu aldım.çünkü çok yoğun.Semra hocaya vajinal muayene olmadım dosya üzerinden tahlil rahim filmi v.s. ona göre karar veriyor.Bana direk laparaskopi dedi kendi doktorum tam net bişey diyemem demişti ilk muayenesinde tüpte tam sorum var da diyemem yokta gibi dedi. yani semra hoca muhakkak baksın derim. hayırlısı.

Canım biz tedaviye daha başlamadik ama bizde yaptırmak istiyoruz 3.deneme olcak çünkü bizimle
Ozaman genetiğe gidince hemen transfer olmuyor dondurulup diğer ayı mi bekleyeceğiz anlamadim da:)))

genetik sonucunun gelmesi bekleneceğinden içinden hücre alınıp, donduruluyor. hem de zaten toplama işlemi için yogun ilaç kullanımı var, fresh protokol o kadar da iyi degil o açıdan.
yaş kaçtı?2 deneme başarısız olunca hemen genetik test istemiyorlar sanırım

yaşım 35i geçti,
3 başarısız denemem var,

şimdi Devlet katkısı alabilyor muyum? ama memoriala devam ederek oluyor ? yoksa devlet hastenesi mi olmak zorunda?

ilk muayeneyi adetin ikinci gününe kendi doktoruma aldım o muayene etti dosya oluşturuldu v.s. sonrada zaman kaybetmeden semra hocayla olan randevuyu aldım.çünkü çok yoğun.Semra hocaya vajinal muayene olmadım dosya üzerinden tahlil rahim filmi v.s. ona göre karar veriyor.Bana direk laparaskopi dedi kendi doktorum tam net bişey diyemem demişti ilk muayenesinde tüpte tam sorum var da diyemem yokta gibi dedi. yani semra hoca muhakkak baksın derim. hayırlısı.
ben de öyle yapayım o zaman. teşekkürler tekrar

ben de öyle yapayım o zaman. teşekkürler tekrar
ama şöyle bişey var adetin ikinci günü gittiğim muayeneden sonra ki değil bir sonraki adette tedaviye başlayabildim çünkü kanda genetik testimin sonucu 1,5 ayı buldu. ancak dosyam oluşabildi. sizde bu durumlar olursa ona göre alın randevunuzu. görüşürüz hayırlısı olsun.

ama şöyle bişey var adetin ikinci günü gittiğim muayeneden sonra ki değil bir sonraki adette tedaviye başlayabildim çünkü kanda genetik testimin sonucu 1,5 ayı buldu. ancak dosyam oluşabildi. sizde bu durumlar olursa ona göre alın randevunuzu. görüşürüz hayırlısı olsun.

o testi herkesten istiyorlar mı peki?

genetik sonucunun gelmesi bekleneceğinden içinden hücre alınıp, donduruluyor. hem de zaten toplama işlemi için yogun ilaç kullanımı var, fresh protokol o kadar da iyi degil o açıdan.
yaş kaçtı?2 deneme başarısız olunca hemen genetik test istemiyorlar sanırım
Benden 3.tedaviye başlamadan istediler genetik test pihtilasma gibi
Tekrar rahim filmi istediler birde digeri 3.sene öncekiydi hepsini yaptirip başlayacağım yeniden.
Bu arada yaşım 33

Bence telefon aç randevu al canım eğer boylw bir problem den suhheleniyorsan hiç transfere bile gitme bence tutmama durumu olabilir

ben şu an beklemedeyim aşılamam tutmadı bu ay maalesef :( bir sonraki adette gideceğim, o da tam bayrama denk geliyor semra hocayı bulamam sanırım. acaba önden görüşmeye mi gitsem :110:

ben şu an beklemedeyim aşılamam tutmadı bu ay maalesef :KK43: bir sonraki adette gideceğim, o da tam bayrama denk geliyor semra hocayı bulamam sanırım. acaba önden görüşmeye mi gitsem :110:
Hayırlısı tatlım ama ilahi görüşmek istiyorum kafamdakileri sormak istiyorum dersen git tabi ara hastaneyi
Aşılama Yida menoroaldami yaptirdiniz

Hayırlısı tatlım ama ilahi görüşmek istiyorum kafamdakileri sormak istiyorum dersen git tabi ara hastaneyi
Aşılama Yida menoroaldami yaptirdiniz
Evet Semra hoca'nın fikrini almadan kafam rahat etmeyecek sanki. Memorialda Ayşe hanım yapmıştı aşılamayı

Back
X