Benim de cok olmszlk olmstu transfer günü bile.ama sonucu guzel oldu cok sukur.icini ferah tut :)Ayh ins güzel sonuc cikar transfere kadar cok olumsuzluk oldu.. sonuc güzel olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de cok olmszlk olmstu transfer günü bile.ama sonucu guzel oldu cok sukur.icini ferah tut :)Ayh ins güzel sonuc cikar transfere kadar cok olumsuzluk oldu.. sonuc güzel olsun
Hadi hayrli olsn.insallah tutunur.daha bel kasik agrisi gormedin cnm :) bikac gun sonra baslarİyi akşamlar kızlar transferim yapıldı bi tane iyi kalite olarak transfer oldu inş yawrum tutunurda yüzümüzü güldürür :) ara ara bel ve kasık ağrılarım oluo normal sanırım şuan için
Çok tşk gelsene.Yaşım 37 ondan strese girdim iyice.vakit kaybetmek istemediğimden.Tekrar sağolun hakkımızda hayırlısı.Durumunu çok iyi anlıyorum canım.senin durumunda olduğum da olmuştu.tabiki önce dondurulmuş embriyo ile denedim.sana da bunu çneririm.inşallah tutar da tekrar ilaç almak zorunda kalmazsın.negatif almanız dındurulmuş embriyoların tutmayacağı anlamına gelmez.
İnş güzel haberleride sizlerle paylaşırım:)Hadi hayrli olsn.insallah tutunur.daha bel kasik agrisi gormedin cnm :) bikac gun sonra baslar
Vivaldi çok sağol cevabın için kesinlikle mantıklı olanı bu ancak yaş 37 oluncaCanim neden tuhaf olsun sorun gayet normal.ben olsam kesinlikle donmuslarimla devam ederim.donmus hem daha zahmetsiz hem daha masrafsiz.once donmuslari bitirir olmazsa sil bastan baslardim.bi kac kere donmus tutmadi diye donmusu suclama.onlarn tutmama sebebi donmus olmasi degildir belki.taze de olsa tutmayabilirdi.unutma ki donmusla hamile kalan cok bayan var ben dahil.ben donmuslari daha mantkli buluyrm.kalitesinden hiçbir sey kaybetmedikten sonra dinlenmis bir rahim , az ilac almis bir bunye ile donmus embryolarlarla denemek en mantklsi.
Sen bize dua ettin bizde sana edelim rabbim şu mübarek ayda kuvçağını boş bırakmasın kısmetinde inşallah vardır yoksada rabbimin hazinesi okadar buyukki sana ordan nasip etsin uzaktaysa yakın eylesin yakinsa tez zamanda hayirli bi sekilde sana nasip etsin muradıni versın rabbim kimsenin bize acimasına firsat vermeden bize evlat nasip etsinVivaldi çok sağol cevabın için kesinlikle mantıklı olanı bu ancak yaş 37 oluncaartık bu durumdayım.Allahım yardım et.Önce tüm evlat isteyenlere sonrada bana nasip et.Müslümanın Müslüman Kardeşine yaptığı duayı Rabbim geri çevirmezmiş.bu mübarek günlerin hürmetine evlat sahibi olmayı bekleyen tüm müslüman kardeşlerimin gönlüne göre nasip et Allahım.Amin.
aminnn aminn aminnnn inşallah burdan sen de yazarsın hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyeee :) rabbim gönlüne göre versinVivaldi çok sağol cevabın için kesinlikle mantıklı olanı bu ancak yaş 37 oluncaartık bu durumdayım.Allahım yardım et.Önce tüm evlat isteyenlere sonrada bana nasip et.Müslümanın Müslüman Kardeşine yaptığı duayı Rabbim geri çevirmezmiş.bu mübarek günlerin hürmetine evlat sahibi olmayı bekleyen tüm müslüman kardeşlerimin gönlüne göre nasip et Allahım.Amin.
ben soğan kaynatıp içmiştim bırakmıştım doğum kontrol hapını ne var ne yok temizlemişti ama korka korka içmiştim ya geçmezse diye ama şükür temizlemiştiarkadaslar merhaba birsey sormak istiyorum. Geçen reglde baslamak için merkeze gittik. Muayene sonrası Semra hoca yine geçen tedavimizdeki gibi önde giden bir yumurtam olduğunu (önceki tedavide de aynı şeyleri yaşadım) ve kist olduğunu bu sebepten 21 günlük doğum kontrol hapı kullanmamı öngördü. Kullanıyorum. Ilac bitince 1 hafta 10 gune regl olacağımı ve o zaman başlayacağımızı söyledi. Doğum kontrol hapı zaten tembel olan yumurtaları iyice tembellestirmez insaAllah bu gibi durumda olan var mı aranızda arkadaşlarçok tedirginim. Ayrıca bayrama denk geliyor tedavimiz umarım dr.lar orada olur ayrıca bu durum için de tedirginim
![]()
ayyy ne güzel bir dua ben de aynısından isterimmmmmmm inşallahhhh özellikle bu acımayla ilgili olan kısma yürekten aminnnnn demek istiyorummmmmSen bize dua ettin bizde sana edelim rabbim şu mübarek ayda kuvçağını boş bırakmasın kısmetinde inşallah vardır yoksada rabbimin hazinesi okadar buyukki sana ordan nasip etsin uzaktaysa yakın eylesin yakinsa tez zamanda hayirli bi sekilde sana nasip etsin muradıni versın rabbim kimsenin bize acimasına firsat vermeden bize evlat nasip etsin
Canim benim bende kronik gastrit var soğan kürünü yapamıyorumben soğan kaynatıp içmiştim bırakmıştım doğum kontrol hapını ne var ne yok temizlemişti ama korka korka içmiştim ya geçmezse diye ama şükür temizlemişti
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende etrafımdakilerle çok sorun yaşadım bana acımayın diyeayyy ne güzel bir dua ben de aynısından isterimmmmmmm inşallahhhh özellikle bu acımayla ilgili olan kısma yürekten aminnnnn demek istiyorummmmm
Canim Allaha sukur on gorusmemizi Semra hocamla yaptik. Ilac bitince regl olunca baslayacagim ignelerin dozu bile asagi yukari hazir aslinda. Drum Banu hocaydı sonra Aylin hoca ikisi de gittiSorunun cevabini bilemiyorm bu durumu yasamadi.ama iki sey diyeceğim sana.1.semra hocaya guven o ne dediyse en dogrusunu söylemiştir.dogum kontrol hapinin oyle bir yan etkisinin olacağını sanmıyorum.ikincisi bayramda da orada gorevli dr lar var.her daim var cnku tarihler saatler tup bebekte cok onemli oldgu icn daima doktor var hastanede merak etme.ha ama cok secenek sansin olmayabilir o ayri mesele.hepsi iyi doktorlar ya cok da kasmamak lazim valla bunu anladm.semra hocayla gorustuysen gerisini takma kafana o yon verir
İnşallah dualarımızi merhameti sonsuz kudreti yüce büyük olan rabbim geri çevirmicek bu buruk kalbimiz birgun mutlu olucak insaalhinşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende etrafımdakilerle çok sorun yaşadım bana acımayın diye
Allah razı olsun.Çok güzel bir dua.Sen bize dua ettin bizde sana edelim rabbim şu mübarek ayda kuvçağını boş bırakmasın kısmetinde inşallah vardır yoksada rabbimin hazinesi okadar buyukki sana ordan nasip etsin uzaktaysa yakın eylesin yakinsa tez zamanda hayirli bi sekilde sana nasip etsin muradıni versın rabbim kimsenin bize acimasına firsat vermeden bize evlat nasip etsin
Allah razı olsun Cümlemize inşaallah Amin.aminnn aminn aminnnn inşallah burdan sen de yazarsın hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyeee :) rabbim gönlüne göre versin
aminn inşallah arkadaşım dilerim rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder tez zamanda hapimize tattırır o duyguyuCanim benim bende kronik gastrit var soğan kürünü yapamıyorum11 gun gecti dogum kontrol hapına baslayalı. Semra hocama guveniyorum. Benim gibi zor hasta grubunda olanlara daha fazla ilgi gosteriyor sagolsun. Guveniyorum hocama ve lavaratuvarîna. Umuyorum bu kez melegim benimle olur
Rabbim hepimizin evlerini senlendir
kahkahamîz gulusumuz bol olsun insaAllah
![]()
Evet doktorum baska yere gecınce bende gıttım ama pişmanım şimdi geri kızımı kucakladıgım yere gelıyorumAaa doktorun peşinden mi gittinen onemlsi laoratuvar canim yaa.neyse gec olsun da güç olmasn evet memorial super.
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzİyi akşamlar kızlar transferim yapıldı bi tane iyi kalite olarak transfer oldu inş yawrum tutunurda yüzümüzü güldürür :) ara ara bel ve kasık ağrılarım oluo normal sanırım şuan için