Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sen iciyo sayilmazsin ki. Bak ben azaltim dedim sabahtan beri yarim paket bitti :KK43:
Ne denilse de hakliyim valla biliyorum. Nasil kurtulcam ben bu illetten cok korkiyorum olumsuz etkileyecek diye
Çerez al canım benim sabah erken kalk yürüyüş yap meyve ye biliyorum zor ama bebeğini düşün

Bende o kadar çok şey yiyorumki yumurta kalitesizliği olunca ceviz,yumurta,incir,badem,arısütü bal polen karışımı,ayrıca arısütü kapsülü,bal çörekotu tarçın karışımı inş işe yarar bu sefer.

Arkadaşlar günaydın bi sorum olacak ama..transferden sonra bel ağrısı çeken oldu mu??değişik bi ağrı sanki belimi sıkıyolar kemiğim ağrıyo gibi bilmem tarif edebildim mi?yanlız hep ağrıyo.öyle sürekli yatmıyorum da .ama aklım orda oluyo ve gıcık oluyorum.transferden sonraki gün başladı.aslında hiçççç sıkıntım yok bu da olmasa
Benimde aksine hiç Ağrım falan olmadı, sevineyimmi üzülmeyimmi bilemedim, sonuç alıncaya kadar günler Nasıl geçecek bilmiyorum, benim ki gibi olan var mı

Hayirli olsun canim insallah pozitif sonucu gorursun hep beraber sseviniriz.bende yarin tedaviye baslicam insallah.randevumu aldim bu sayfa hepimize ugur getirsin

Valla ben de cok sasirdim heralde yaz sicagindan daha hafif yemeye baslamistim, cikolata fln yiyemiyodum normalde cok yerim. Hosuma gidince ve hazir midem kuculmusken biraz da ben dikkat edeyim dedim.
Tatliyi ve sekeri simdi kestim tamamen. Guzel bi kahvalti yapiyorum bi dilim ekmekle yumurtasi sucugu peyniri fln. Diger ogunlerde ekmek yemiyorum onun yanina az bulgur pilavi koyuyorum ya da makarna. Bi de her ogun yanina yogurt. Yogurt yag emilini azaltiyor. Bi de uyku duzensizliginden su ara iki ogune dustu. Eksilen kilolari gorunce simdi erinmedim diyet yapmaktan. Aslinda 10 kg fazla var ama bi 4 kg yeter hamilelik oncesi.
Ben de kararsizim incir var bal corek otu var. Hepsini bi arada yapmak iyi olmaz heralde bilemedim bi de ne kadar onceden baslamak lazim sence bunlara

Ben arı sütü kapsülü zaten alıyordum dediğim gibi ama kür yapacaksan onların belli günleri oluyor sanırım bakmak lazım. Ama bana kür yapmak biraz riskli geliyor ilaç alırken. Çok etkili olabiliyorlar çünkü.

Ben arı sütü kapsülü zaten alıyordum dediğim gibi ama kür yapacaksan onların belli günleri oluyor sanırım bakmak lazım. Ama bana kür yapmak biraz riskli geliyor ilaç alırken. Çok etkili olabiliyorlar çünkü.
Evet o kafami kuracalamiyor degil. Corek otu bal tarcin karisimi adetin 2. gunu ile 12. gunu arasinda kullaniliyor mesela. Tam ilaclarla cakisiyor anliycagin. En iyisi bunu da dr a sormak olucak galiba

Benimde aksine hiç Ağrım falan olmadı, sevineyimmi üzülmeyimmi bilemedim, sonuç alıncaya kadar günler Nasıl geçecek bilmiyorum, benim ki gibi olan var mı
Ne zaman Test günün?? Bel ağrım yattığım an başlıyo yürürsem hareket edersem geçio saçma bi ağrı.

Kızlar merhaba heyecandan uyuyamadım ben bazı arkadaşların bildiği üzere memorialda değilim bu konuyu embriyolarımın bilgileriyle ilgili araştırma yaparken buldum . Donmuşlarla bi denemem olacaktı yarın o gün eğer embriyolarımı beğenirlerse transfer olcak beğenmezlerse olmayacak Allahım hayırlısını nasip etsin şuan iğne yerlerimden oturamıyorum dr bu sefer iğneyle kalınlaştırdı rahmimi farklı olsun diye ve yatamıyorum oturamıyorum bunlar inşallah boşa olmaz:KK43: ve bilen varsa yorum yine yaparsa svinirim embriyolarım 6.gün embriyosu ve kaliteleri 6bb 4bc sizce nasıl kızlar

Kızlar merhaba heyecandan uyuyamadım ben bazı arkadaşların bildiği üzere memorialda değilim bu konuyu embriyolarımın bilgileriyle ilgili araştırma yaparken buldum . Donmuşlarla bi denemem olacaktı yarın o gün eğer embriyolarımı beğenirlerse transfer olcak beğenmezlerse olmayacak Allahım hayırlısını nasip etsin şuan iğne yerlerimden oturamıyorum dr bu sefer iğneyle kalınlaştırdı rahmimi farklı olsun diye ve yatamıyorum oturamıyorum bunlar inşallah boşa olmaz:KK43: ve bilen varsa yorum yine yaparsa svinirim embriyolarım 6.gün embriyosu ve kaliteleri 6bb 4bc sizce nasıl kızlar
Gayet de guzel kalitedeler. Bu is kaliteye bakmiyor canim. Ben yok kalitesiydi susuydu busuydu kafama cok takardim da bu is nasip isi. Kalitesiz de olsa olacagi varsa oluyor ben bunu ogrendim.
Can almak can vermek mucizelik isler. Belki pek bi manevi oldu msjim bilimsellikten ziyade ama :) ben buna inaniyorum tamamen artik

Gayet de guzel kalitedeler. Bu is kaliteye bakmiyor canim. Ben yok kalitesiydi susuydu busuydu kafama cok takardim da bu is nasip isi. Kalitesiz de olsa olacagi varsa oluyor ben bunu ogrendim.
Can almak can vermek mucizelik isler. Belki pek bi manevi oldu msjim bilimsellikten ziyade ama :) ben buna inaniyorum tamamen artik
Aynen öyle dediğin çok doğru zaten anne olmakta bir mucize bir candan bir can olması bunların hepsi Allahın mucizesi ne bilim doktor eğer iyilerse transfer olcak dedi ben ilk bahçecide tedavi gördüm görmez olaydım..şimdi feminen diye bi klinik var pek bilinmiyo doktor iyi birine benziyor bu embriyolar için bi bakalım iyilerse transfer yapalım dedi bahçecideki bilgiler net değil embriyonun fotoğrafını bile çekmemişler ... Bakalım nolucak inşallah hayırlısı olur :/

Aynen öyle dediğin çok doğru zaten anne olmakta bir mucize bir candan bir can olması bunların hepsi Allahın mucizesi ne bilim doktor eğer iyilerse transfer olcak dedi ben ilk bahçecide tedavi gördüm görmez olaydım..şimdi feminen diye bi klinik var pek bilinmiyo doktor iyi birine benziyor bu embriyolar için bi bakalım iyilerse transfer yapalım dedi bahçecideki bilgiler net değil embriyonun fotoğrafını bile çekmemişler ... Bakalım nolucak inşallah hayırlısı olur :/
Dr un kim. Bahceciden ben de hic memnun kalmamistim. Kafalarina gore is yapiyolar bi disiplini fln yok

Valla benim icin de Erbil ayni etkide.
Insallah bu sefer guzel haberler alirsin. Ne zaman transferin
Yarın sabah canım bakalım olcakmı transfer çok zor ne yaşayacağını bilememek zaten hep bilemiyoruz ama ne için uğraştığım bile meçhul şuan inşallah boşa gitmez hayırlısı olur

Back
X