Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cevap verdigin için cok teşekkür ederim. ..cok geçmiş olsun uzuldum inşallah en kisa zamanda kavusursun...
Nedemek canım tabiki cevap vericem
Birbirimizden yeni yeni şeyler ogreniyoruz böyle olmayı biz seçmedik daha önceden tup bebek haberleri cikinca başka kanala basardım şimdi pür dikkat izliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bi son tedavinin tutup düşmesi beni çok yıprattı ama rabbimin merhameti ve kudreti sonsuz büyük o nedenle artık uzulmuyorum kismetimde inşallah vardır yoksada rabbimin hazinesi büyük ordan nasip edicek inşallah tabiki isteyen herkese de

Bende ayşe hocayla ilk görüşmeyi ve muayeneye oldum ama araya ameliyat girince bi baktık kahraman hocayla devam ettim ama memnun kaldım kendisinden ama sanırım burda kimse kahraman hoca ya gitmiyor

Nedemek canım tabiki cevap vericem
Birbirimizden yeni yeni şeyler ogreniyoruz böyle olmayı biz seçmedik daha önceden tup bebek haberleri cikinca başka kanala basardım şimdi pür dikkat izliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bi son tedavinin tutup düşmesi beni çok yıprattı ama rabbimin merhameti ve kudreti sonsuz büyük o nedenle artık uzulmuyorum kismetimde inşallah vardır yoksada rabbimin hazinesi büyük ordan nasip edicek inşallah tabiki isteyen herkese de
İnşallah canim inşallah guzel dusunuyorsun dogru soyluyorsun rabbim herseyi en iyi bilendir ...sagolasin

V Vivaldi30 merhaba tecrübeli olarak aklıma siz geldinz. Cevaplarsanız çok sevinirim. 7 gündür gonalf kullanıyorum. Bugün de citrodine başladım. Yarın sabah randevum vardı ama şu anda ülkenin bulunduğu durum sebebiyle yarın ya da belki bir kaç gün hastaneye gidemeyeceğim. Ortalama kaç gün ilaç kullanılıyor? Yani eğer hastaneye gidemezsem de bir kaç gün ilaca devam etsem mi acaba? Tabi afaki oluyor, tavsiye vermek de zor ama siz yerimde olsanız ne yapmayı düşünürdünüz?

Yani canım ben olsam sabah bi hastaneyi ararım bakalım ne diyecekler allah buyuktur canım bi çare mutlaka bulurlar diye düşünüyorum

Altıncı gün idrar testi yaptım, çok silikti böyle ,inşallah ben de öyle umuyorum, bundan sonrası önemli, embriyo kalitesi 5ab idi, Ama dün akşam kasıklarımda ağrı vardı çok korktum normalde bugüne kadar hiç ağrım olmadı acaba düşüyor mu diye de düşünmedim değil ..
Canım kan testi verebildin mi ??

Benim pazartesi inşallah.memorialda tedaviye karar verdin di mi
Hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün.benim içim memorial dan yana Can'ım inşallah sizinde güzel haberlerinizden sonra tam olarak karar vereceğim.olumlu haberini bekliyorum

Back
X