Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Seninki de güzel Can'ım bunlara canını sıkma çok ta önemli değil, bir tane olsun kaliteli olsun önemli olan o:) rabbim yardımcın olsun gelişmelerden haberdar et

İnşaallah canım ya içimi rahatlattın biraz.
Burda birbirimize destek olmak çok güzel.
Dr .dan çıkınca hemen yazarım buraya:)

Ben İzmitte yaşıyorum o yüzden kan testini burada yaptırdım, öğlen mail attım hastaneye, henüz yücel hoca ile görüşmedim, doktorum Semra hocayla yücel hocaydı ikisinden de çok memnun kaldım, bu arada diğer arkadaşlara da iyi dilekleri için teşekkür ederim
Canım yücel hoca aradı mı ?? Yoksa hamile kalınca ilgilenmiyolar mı:duduk:

Zehra hanım hangi bölümde çalışıyo canım.
Biz muhasebeyle konuştuk durumumuzu anlattık. 5900 yapabiliriz dedi.
Yarın gittiğimde zehra hanımlada görüşiyim.belkş faydası dokunur
Muhasebedeki kadindan hiç hoslanmadik.hic indirim yanlisi degl.zehra halkla iliskilerde semra hocanin kardesi.o cok iyi.insancil biri halden anliyor

Kızlar ben ayse hanimla baslayacagim..muayeneler vs onda olcak ama yumurta toplama yada transfer vs semra hanım da bulunur muu...bide iki gundur arıyorum kac kez talep ettim bir turlu yollamadilar hastanenin bunyesi disinda devlette yapilan testlerin ismi insnun çok aradim hala yok yardimci olabilir misiniz lutfen ...

Kizlar kimde bunun listesi varsa atabilir mi lutfen acil..:110::110:
Can'ım şimdi gördüm msjını. Eğer hala ihtiyacın varsa diye ekliyorum. Ben tedaviye başlarken gelen msj buydu.

Ama şunu da söyleyim ben gitmeden hiç test yaptırmadan gittim. Çalışıyordum ayarlayamadım saatini. Hiç de sorun çıkmadı. Muayeneden sonra Ayşe hoca istediği testleri yazdı. İlk görüşmeden sonra yaptırdım ben yani

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 76
merhaba bende giderken sadece eşime ve bana ait testlerle gitmiştim sorun çıkmadı ama rahim filmi önemli onu muhakkak
çektirip gidin çünkü tedaviye onunla başlanıyor bilginize

Muhasebedeki kadindan hiç hoslanmadik.hic indirim yanlisi degl.zehra halkla iliskilerde semra hocanin kardesi.o cok iyi.insancil biri halden anliyor

Bugün gidince ondanda rica edicem o zaman.yumurta dondurma işlemi yaptırın mı sen ne kadar tutuyo? Hamile kalınca dondurulan yumurtaları istemesen paran iade edilir mi? Orda sormaya utandım açıkçası.
Muhasebedeki kadın dondurmayı tavsiye etti.

Bugün gidince ondanda rica edicem o zaman.yumurta dondurma işlemi yaptırın mı sen ne kadar tutuyo? Hamile kalınca dondurulan yumurtaları istemesen paran iade edilir mi? Orda sormaya utandım açıkçası.
Zehra hm gerçekten çok iyi çok haklisin ama semra hocanın kardeşi olduğunu bilmiyorum sen nerden duydun canim

Kızlar bende önümüzdeki hafta adet olucam ve tedaviye başlayacağız.Ama sperm testini başka bi yerden yaptırdığımız için kabul etmediler memorial de tekrar yaptırdık ama ikisi arasında çok farklılık var sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi

Zehra hm gerçekten çok iyi çok haklisin ama semra hocanın kardeşi olduğunu bilmiyorum sen nerden duydun canim
evet semra hocanın kardeşi gerçekten harika iyi bir insan hani anaç ruhlu merhameti çok yüksek insanlar vardır ya işte o insanlardan biri zehra hanım.benim tüp bölümünde en sevdiğim gerçekten insan gibi insan diyebileceklerim semra hoca, yücel şahin hoca, ayşe hoca, zehra hanım, embriyo bölümünden biyolog hakan bey ve hasta danışmanı şefkiye hanım.Allah razı olsun diyorum ilgilerinden, özverili çalışkanlıklarından ve de insaniyetliklerinden dolayı.

Canim git mutlaka zehra hanima.biz dondurduk ama ucret odemedik cunku mecburi bir dondurma oldu.bikac ay donmus olrk kaldi.esimin testi cikana kdr beklemek zorundaydık.muhasebedeki kadin anlamaz dondurulsn mu dondurulmasnmi en iyi doktor ve embryolog bilir.karar verir.hamile kalinca her donmus icin ucret odeniyormus ama istemezsen dondurmazsin kullanmazsin ve ucret de odemezsin.ama dondurmusun varken kesnlkle yeni tedaviye girme.ne olacağı belli olmaz.dondurlms da tutuyor gordugun gibi cok var donmusla hamile kalan

Back
X