Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki çok teşekkür ederim normalde normo çıkıyodu bu sefer hareketi kötü çıkınca anlamadık
Başka zaman yaptırın gene değişik çıkacaktır, en az 3 sperm testin ortalamasına bakılıyor. Mesela benim eşimin bazılarında ileri hareket düşük, bazılarında normal sınırda çıkıyor. Sayı her zaman iyi ama ileri hareket hep değişken oluyor. Mesela tüp denememin birinde embriyolog eşimin spermlerinin kötü olduğunu döllenmede sorun yaşandığını söyledi. Başka hastane sperm sonuç kâğıdına bakarak aslında kötü değil dedi, bende hiç bir şey anlamadım bu işten..Doktorlar farklıda yorumlayabiliyor..

Peki arkadasim bisey daha sorcam...hbsag anti hiv 1+2 ve anti hcv ve amh testini burda yurtdışındaki sigortam ödemiyor turkiyede odeniyor mu bide bu testler kac gune cikar...
Canım amh testini memorial'da yaptırmanı istiyorlar. Onu haricinde ben rubella ve prolaktin hariç bütün testleri sağlık ocağında yaptırdım. Ama hastanede yaptıran arkadaşlar bütün testler yaptırabildiklerini söylüyorlardı. Ben vakit açısından hastaneye gidememiştim

Arkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...:nazar::nazar::KK200:
Maşaallah çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşaallah

Evet bursadayim canim.
Ne guzel fazla yumurtan var. Bende malesef 1 tane oluyor.
Igne de kullandim,hapla da tedavi oldum ama hep tek yumurta:KK43:
Senin kacinci tedavin? Bursada tedavi oldun mu hic?
Yok yok canım benimde az oluyor yumurta, son tedavimde bir tanecik oldu senin gibi..Önceki tedavilerimde bu kadar az değildi aslında fakat Memorial az doz tedavi yöntemi yapıyor, geride kalanlar büyümedi benim o yüzden. Ama genel olarak yaşa bağlı azalma var çok fazla olmuyor.2 tane çıktığıda oldu, 8 tanede ama sonuç değişmedi...Benim kara listem kabarık baya canım, biraz zor vakayım galiba,şuan tedavi olmayı bıraktık. Bursa Acıbadem, Uludağ üniversitesi ve Memorial..tedavi olduğum yerler.

Canim git mutlaka zehra hanima.biz dondurduk ama ucret odemedik cunku mecburi bir dondurma oldu.bikac ay donmus olrk kaldi.esimin testi cikana kdr beklemek zorundaydık.muhasebedeki kadin anlamaz dondurulsn mu dondurulmasnmi en iyi doktor ve embryolog bilir.karar verir.hamile kalinca her donmus icin ucret odeniyormus ama istemezsen dondurmazsin kullanmazsin ve ucret de odemezsin.ama dondurmusun varken kesnlkle yeni tedaviye girme.ne olacağı belli olmaz.dondurlms da tutuyor gordugun gibi cok var donmusla hamile kalan

Haklısın tabi.bugün tam muayneye giderken bi konuda tartıştık.ve doğru eve geldik.
Zaten tedaviyi benim zorumla kabul etmişti.süreki mız mız davranıyodu.bu tartışmada bahanesi oldu.
Hiç bişey demedim tamam sen bilirsin dedim ağzıma kilit vurdum.eve geldik hala konuşmuyorum
Tedavim başlamadan bitti açıkçası.

Yok yok canım benimde az oluyor yumurta, son tedavimde bir tanecik oldu senin gibi..Önceki tedavilerimde bu kadar az değildi aslında fakat Memorial az doz tedavi yöntemi yapıyor, geride kalanlar büyümedi benim o yüzden. Ama genel olarak yaşa bağlı azalma var çok fazla olmuyor.2 tane çıktığıda oldu, 8 tanede ama sonuç değişmedi...Benim kara listem kabarık baya canım, biraz zor vakayım galiba,şuan tedavi olmayı bıraktık. Bursa Acıbadem, Uludağ üniversitesi ve Memorial..tedavi olduğum yerler.

Ben 33 yasindayim.
Gecen sene ogrendim durumumu. Yuksek fsh,erken menopoz hemen tup dediler.
Ilk tedavim bursa eurofertilde oldu. 300 doz gonal vurundum,2 yumurta cikti ama 1i dollendi,kimyasal gebelik oldu.
2.tedavi yine eurofertilde oldu,bu defa 375 doz menopur vurundum,yine 2 yumurtadan biri dollendi. O da negatif.
3.tedaviyi istanbul tup bebek merkezinde oldum. Yuksek doz igne kaliteyi daha da bozar dediler ve klomenle tedavi yaptilar. Yine tek yumurta dollendi ve negatif ve boylelikle rapor haklarimi bitirdim.
Esim yine eurofertilde yaptiralim,orda en azindan kimyasal olmustu diyor. Bugun de adet oldum,yarina randevu aldim,bakalim.

Yumurta sayisi artmayacagi icin ben de kalitesi artsin diye yiyeceklerle desteklemeye calisiyorum. Ari sutu bal polen tuketiyorum. Civanpercemi cayi yapiyorum. Akupunktura basladim. Persembe korkup vazgecmezsem hacamat yaptiracagim.
Kendimce biseyler yapmaya calisiyorum ama bi yorgunluk ve olmayacakmis hissiyati da var 4.baslarken.

Insallah sen de kavusursun bebegine.

Rica ederim..benim daha önce erken çatlayan yumurtam olduğu için belkide ondan opu öncesi muayene oldum sonra opuya aldılar. Birde yumurtam fazla olmuyor, birazda ondan sebep baktılar ..Sen de Bursadasın galiba bende Bursadayım canım.

Yumurtam fazla oluyor okumusum yanlislikla:)

Ben 33 yasindayim.
Ilk tedavim bursa eurofertilde oldu. 300 doz gonal vurundum,2 yumurta cikti ama 1i dollendi,kimyasal gebelik oldu.
2.tedavi yine eurofertilde oldu,bu defa 375 doz menopur vurundum,yine 2 yumurtadan biri dollendi. O da negatif.
3.tedaviyi istanbul tup bebek merkezinde oldum. Yuksek doz igne kaliteyi daha da bozar dediler ve klomenle tedavi yaptilar. Yine tek yumurta dollendi ve negatif ve boylelikle rapor haklarimi bitirdim.
Esim yine eurofertilde yaptiralim,orda en azindan kimyasal olmustu diyor. Bugun de adet oldum,yarina randevu aldim,bakalim.

Yumurta sayisi artmayacagi icin ben de kalitesi artsin diye yiyeceklerle desteklemeye calisiyorum. Ari sutu bal polen tuketiyorum. Civanpercemi cayi yapiyorum. Akupunktura basladim. Persembe korkup vazgecmezsem hacamat yaptiracagim.
Kendimce biseyler yapmaya calisiyorum ama bi yorgunluk ve olmayacakmis hissiyati da var 4.baslarken.

İnşallah bu sefer başarırsın canım. Çok zor deneme sayısı artıkça umutlarda tükeniyor. Yumurta kalitesi için bende ne duyduysam yaptım, halende ara ara yapıyorum, içiyorum. Eşime göre, sonuç hiç değişmeyince, hastanenin bir önemi olmadığı kanısında, yani nerede yaptırırsan yaptır uyguluma aynı, o çok destekçi olmayınca insanda hevesde kalmıyor.Benim yaş 40 olcak, deneme sayım çok fazla, sen olumsuz etkilenme benden...
inşallah bu sefer yüzün güler canım. İyi haberlerini almak dileğimle..

İnşallah bu sefer başarırsın canım. Çok zor deneme sayısı artıkça umutlarda tükeniyor. Yumurta kalitesi için bende ne duyduysam yaptım, halende ara ara yapıyorum, içiyorum. Eşime göre, sonuç hiç değişmeyince, hastanenin bir önemi olmadığı kanısında, yani nerede yaptırırsan yaptır uyguluma aynı, o çok destekçi olmayınca insanda hevesde kalmıyor.Benim yaş 40 olcak, deneme sayım çok fazla, sen olumsuz etkilenme benden...
inşallah bu sefer yüzün güler canım. İyi haberlerini almak dileğimle..

Deneme sayisi arttikca dedigin gibi galiba olmayacak dusuncesi artiyor ama birakmaya da gonul razi degil. 2 ay ara vermistik,yeniden basladik. Yumurta zaten az,ya seneye bu yumurtalari da bulamazsak dusuncesiyle devam ediyoruz.
Rabbim insallah sana da bana da isteyen herkese de hayirlisiyla saglikla evlat/evlatlat nasip eder.

Es destegi kesinlikle onemli canim. Iki taraf da destek olmali,yoksa cok zor olan bu surec daha da zor olur.

Allah yardimcimiz olsun.

Haklısın tabi.bugün tam muayneye giderken bi konuda tartıştık.ve doğru eve geldik.
Zaten tedaviyi benim zorumla kabul etmişti.süreki mız mız davranıyodu.bu tartışmada bahanesi oldu.
Hiç bişey demedim tamam sen bilirsin dedim ağzıma kilit vurdum.eve geldik hala konuşmuyorum
Tedavim başlamadan bitti açıkçası.
offfff ömür törpüleri bunlar canım, çok da takılmamaya çalış. Bende hastaneye giderken hep tartışırım eşimle, sadece opu zamanı gelir tek sefer, hep ağlayarak gitmişimdir, tansiyonumu çıkartır anestezi öncesi. Şuan ki durum ise çok deneme hep negatif ve huzursuzluk...

Deneme sayisi arttikca dedigin gibi galiba olmayacak dusuncesi artiyor ama birakmaya da gonul razi degil. 2 ay ara vermistik,yeniden basladik. Yumurta zaten az,ya seneye bu yumurtalari da bulamazsak dusuncesiyle devam ediyoruz.
Rabbim insallah sana da bana da isteyen herkese de hayirlisiyla saglikla evlat/evlatlat nasip eder.

Es destegi kesinlikle onemli canim. Iki taraf da destek olmali,yoksa cok zor olan bu surec daha da zor olur.

Allah yardimcimiz olsun.
Çok haklısın canım, negatiflerden sonra olumsuzluğa alışıyor insan gene aynı olacak düşüncesi kafadan gitmiyor. Böyle olacak diye kural yok aslında bugün buradaki arkadaş 9. denemesinde hamile kaldı, sabır işi bu işer..
eşin desteği çok önemli, eş gönülsüz ve umutsuz olunca tek tarafın çabalaması çok zor oluyor..
Güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkürler..

offfff ömür törpüleri bunlar canım, çok da takılmamaya çalış. Bende hastaneye giderken hep tartışırım eşimle, sadece opu zamanı gelir tek sefer, hep ağlayarak gitmişimdir, tansiyonumu çıkartır anestezi öncesi. Şuan ki durum ise çok deneme hep negatif ve huzursuzluk...

Şuan güçlü durmaya ağlamamaya çalışıyorum.içimden neler neler demek geçiyo ama sadece susuyorum.

İşin kötüsü annem ilk defa bi tartışmamıza şahit oldu.çok mahcup oldum.gittiniz mi dedi,gittik ama geri döndük dedim gizleyemedim.
Eşimde eve gelince yumuşadı barışmaya çalıştı yüz vermedim.bu konu bi daha açılmıcak bitti dedim.
Daha yolun başındayken gerçekten çok yoruldum.

Çok haklısın canım, negatiflerden sonra olumsuzluğa alışıyor insan gene aynı olacak düşüncesi kafadan gitmiyor. Böyle olacak diye kural yok aslında bugün buradaki arkadaş 9. denemesinde hamile kaldı, sabır işi bu işer..
eşin desteği çok önemli, eş gönülsüz ve umutsuz olunca tek tarafın çabalaması çok zor oluyor..
Güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkürler..

Rabbimin mucizesi bitmez tabiki. Yeter ki ol desin rabbim,her sey olur. Ama bazen umutsuzluga kapiliyorum ister istemez.
Kim oldugunu bilmiyorum ama insallah saglikla kucagina alir arkadasimiz,darisi basimiza insallah:dua:

Bugün gidince ondanda rica edicem o zaman.yumurta dondurma işlemi yaptırın mı sen ne kadar tutuyo? Hamile kalınca dondurulan yumurtaları istemesen paran iade edilir mi? Orda sormaya utandım açıkçası.
Muhasebedeki kadın dondurmayı tavsiye etti.
Allah korusun tuttuktan sonra dusuk olursa cok pisman olursun. Bence her halukarda dondurmak lazim

Şuan güçlü durmaya ağlamamaya çalışıyorum.içimden neler neler demek geçiyo ama sadece susuyorum.

İşin kötüsü annem ilk defa bi tartışmamıza şahit oldu.çok mahcup oldum.gittiniz mi dedi,gittik ama geri döndük dedim gizleyemedim.
Eşimde eve gelince yumuşadı barışmaya çalıştı yüz vermedim.bu konu bi daha açılmıcak bitti dedim.
Daha yolun başındayken gerçekten çok yoruldum.
can sıkıp sonra yumuşayıp hiç bir şey yokmuş gibi davranmaları çok sinir bozucu..daha yolun başındaymışsınız çokda üzülmemeye çalış belli süre sonra kendi zaten diyecektir gidelim tekrar diye emin ol..sen genede sakinliğini koru..

Allah korusun tuttuktan sonra dusuk olursa cok pisman olursun. Bence her halukarda dondurmak lazim
Doğru söylüyosun o yöndende düşünmek lazım.Allah korusun

can sıkıp sonra yumuşayıp hiç bir şey yokmuş gibi davranmaları çok sinir bozucu..daha yolun başındaymışsınız çokda üzülmemeye çalış belli süre sonra kendi zaten diyecektir gidelim tekrar diye emin ol..sen genede sakinliğini koru..

En zoruda bu zaten.bu tedaviye başlamadan bi tamam diyo bi yok sonra yaptırırız kalsın şimdi diyo.psikolojim alt üst oldu artık.
Benim intihanlarım bana yetiyo bide eşimlw imtihan oluyorum resmen :KK43:

Ben 33 yasindayim.

Corek otu bal tarcini arastirin

Doğru söylüyosun o yöndende düşünmek lazım.Allah korusun

En zoruda bu zaten.bu tedaviye başlamadan bi tamam diyo bi yok sonra yaptırırız kalsın şimdi diyo.psikolojim alt üst oldu artık.
Benim intihanlarım bana yetiyo bide eşimlw imtihan oluyorum resmen :KK43:
Ah canım bunlar hep böyle demekki, benim eşimde öyle, tamam diyor, sonra ben hazırlığa başlayınca hiç bir şey konuşmamış gibi davranıyor. Başlıyor bu kez şu kadar yaptırdık, şu kadar para gitti sonuç değişmedi bilmem ne. Tamam diyorum yaptırmayalım ..biraz zaman geçiyor bu sefer niye olmuyor, ne yapmak gerek demeye...Ben tekrar harekete geçiyorum gene aynı..tedaviye başladığım zamanlarda, sadece opu zamanı gidiyor hastaneye, bu şehir dışı bile olsa aynı, oda bin bir naz, kapris, uflamalar puflamalar..sabır çekiyorum her seferinde..sen anlatınca benimde yaram açıldı kusura bakma ben her negatif olduğunda, eşimi nasıl teselli edecem en çok onu düşünüyorum..

Corek otu bal tarcini arastirin
ben denedim bir kaç ay o ayki tedavimde fazla yumurtam oldu sonuç değişmesede..fakat mide hashasiyetim arttı, son zamanlarda karışımı yiyemedim, afedersin kusmaya başlıyordum, çok tiksindim. Şimdi çörek otu kapsülü aldım bir tane alıyorum o bile midemi kaldırmaya yetiyor..

Back
X