- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Anladım teşekkür ederim,inşallah bir dahaki sefer çok güzel haberlerle...Transfer oldu ama hamile kalmadım. Bundan sonra ne yapacağımızla ilgili doktorla olan görüşme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederim,inşallah bir dahaki sefer çok güzel haberlerle...Transfer oldu ama hamile kalmadım. Bundan sonra ne yapacağımızla ilgili doktorla olan görüşme
Onu bilmiyorum cnm yücel bey muayene etti ameliyat öncesi film kürtajdan önceki filmdi bişe yok filmde dedi hocam o filmden sonra ben 3 opu 3 transfer bi tanede kürtaj oldum dedim güldü.sonra muayene etti bişe yok öle büyük sorunlar yok dedi ameliyattan sonrada geldi bişe yokmuş dedi ama filmde yapışıklık falan varsa çıkıyoo sanırımBu dediklerin filmde çıkmıyor mu cnm benden film istedi sonra histeroskopi de yapabiliriz dedi
Sabah 8.30da gittik cnm sonra muayene oldu ameliyata 12 de aldılar 1 gibi çıktım 4-4.30 gibi de taburcu oldum cnmmHistereskopi ne kadar sürüyor peki tahmini? Yani odaya geldiğinde e saat kaç gibiydi hatırlıyor musun
ne güzel inşallah artar sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik yaşarsın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın darısı tüm bekleyenlere isteyenlereKIZlar 7. Gun kan degerim 67.5 cikti hamileyim sukurler olsun![]()
inşallah pgt den hepsi sağlıklı döner ve sana evlat olurlar canım hadi hayırlısı 10 yada 15 güne kadar çıkar sonuç büyük ihtimalEmbriyologla konuştum orta kalite embriyo 3 saat içinde iyi kalite olabilir mi hemen ?bana ertesi gün bakıp bilgi vereceğiz dediniz 2 3saat sonra aradınız benim kafam karıştı dedim dosyaya bakıyorum dedi baktı sonra da olabilir tabiki pgt ye gitmeye uygun görülmüş dedi .. bende dedim neden ertesi gün değil 3 saat sonra aradınız peki ? bazı vakalarda saat 12 de tekrar bakıyoruz embriyolara sizin embriyolarda kontrol edilmiş ve uygun görülmüş dedi ..![]()
Ayyy 10 15 diyince heyecan yaptım :)) süre erken geldi :) Sağol canım ya inşallah sağlıkla gelsinler banainşallah pgt den hepsi sağlıklı döner ve sana evlat olurlar canım hadi hayırlısı 10 yada 15 güne kadar çıkar sonuç büyük ihtimal
Canımm cook sevindim inşAllah değerin kat kat artarKIZlar 7. Gun kan degerim 67.5 cikti hamileyim sukurler olsun![]()
Canım ilk tranafer de ücret ödemiyorsun ikinci donmuş transfer icin 3500 istiyorlar bana indirim yapdılar 3250 ödedim 3000 ödeyende olmuşNeeeeee bu ne ya hiç bahsetmediler çok fazla 30 bine çıkcaz hastaneden
bana 20 ile 25 gün dediler 11. gün aradılarAyyy 10 15 diyince heyecan yaptım :)) süre erken geldi :) Sağol canım ya inşallah sağlıkla gelsinler bana![]()
Ay inşallah beni de hemen ararlar :)bana 20 ile 25 gün dediler 11. gün aradılar
Merhaba benim pgt sagliksiz geldi ama benimde 5.gune 1 tane gelmisti burdan 1 tane saglikli olup hamile kalan çok okudum insallah seninde sonu mutlu biter ..Dün 7 yumurtam toplandı 3 olgun çıktı bir tanesi döllenmiş ne hayallerle geldim başkaların da kaldım sabırla bekledim Güldüm eğlendim 3. Tedavimde tek embriyo düşünün konuştuklarınızı yapacak kadar bile şansım Yok ilk zamanlar pgt testine bile göndeririz suan elimde bir tane var ama hala 3. Güne yada 5. Güne gider mi bilmiyorum tek duam tek embriyom evladım olsun.... bunu yaşayan var mı amh düşük olup az yumurtası olan
Aa nasıl yani tedaviye ilk başladığında transfer ücreti ödemiyormusun? Peki çıkarttıkları fiyatlar neye dahil? Ben dün ilk görüşmeye gittim fakat fiyatlar hakkında bilgi almadan çıktım :)Canım ilk tranafer de ücret ödemiyorsun ikinci donmuş transfer icin 3500 istiyorlar bana indirim yapdılar 3250 ödedim 3000 ödeyende olmuş
Canım hakiki zeytin yağının içine incir koy akşamdan sabahları bir tane ye inşallah iyi gelir ya da soğan suyu kürü yapKızlar merhaba bayadır buraya giremedim dün gittim görüştüm çok memnun kaldım semra hanım mükemmel biri kafamda ki bütün soru işaretlerini netleştirdi yalnız benim yaş 28 fakat yumurta rezervim düşük yumurta rezervi için yaptığınız kür vs.her hangi bişey varmı acaba bana tavsiye edebileceğiniz?
Canım histereskopi fiyatı nedir?Sabah 8.30da gittik cnm sonra muayene oldu ameliyata 12 de aldılar 1 gibi çıktım 4-4.30 gibi de taburcu oldum cnmm
Tamam canım Allah razı olsun peki buna başlama zamanı varmı? Ve kaç gün uygulamam lazım? Ben Allahın izniyle adetin 2.günü gidip ilaçlara başlıycam 8-9 gün var adetimedeCanım hakiki zeytin yağının içine incir koy akşamdan sabahları bir tane ye inşallah iyi gelir ya da soğan suyu kürü yap
Erken gebelik testi mi normal mi normalde çıkmayabilir canımGecen pazar günü transfer oldum bugün 6.gün simdi idrar testi yaptim negatif
Saraçoğlunu açsana canım ben soğan suyunu yapmıştım bi ara iltihapta söküyor saraçoğlunun yumurta rezervi için konuşmaları var çok güzel anlatmışTamam canım Allah razı olsun peki buna başlama zamanı varmı? Ve kaç gün uygulamam lazım? Ben Allahın izniyle adetin 2.günü gidip ilaçlara başlıycam 8-9 gün var adetimede