Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu dediklerin filmde çıkmıyor mu cnm benden film istedi sonra histeroskopi de yapabiliriz dedi
Onu bilmiyorum cnm yücel bey muayene etti ameliyat öncesi film kürtajdan önceki filmdi bişe yok filmde dedi hocam o filmden sonra ben 3 opu 3 transfer bi tanede kürtaj oldum dedim güldü.sonra muayene etti bişe yok öle büyük sorunlar yok dedi ameliyattan sonrada geldi bişe yokmuş dedi ama filmde yapışıklık falan varsa çıkıyoo sanırım

Embriyologla konuştum orta kalite embriyo 3 saat içinde iyi kalite olabilir mi hemen ?bana ertesi gün bakıp bilgi vereceğiz dediniz 2 3saat sonra aradınız benim kafam karıştı dedim dosyaya bakıyorum dedi baktı sonra da olabilir tabiki pgt ye gitmeye uygun görülmüş dedi .. bende dedim neden ertesi gün değil 3 saat sonra aradınız peki ? bazı vakalarda saat 12 de tekrar bakıyoruz embriyolara sizin embriyolarda kontrol edilmiş ve uygun görülmüş dedi .. :işsiz:

Embriyologla konuştum orta kalite embriyo 3 saat içinde iyi kalite olabilir mi hemen ?bana ertesi gün bakıp bilgi vereceğiz dediniz 2 3saat sonra aradınız benim kafam karıştı dedim dosyaya bakıyorum dedi baktı sonra da olabilir tabiki pgt ye gitmeye uygun görülmüş dedi .. bende dedim neden ertesi gün değil 3 saat sonra aradınız peki ? bazı vakalarda saat 12 de tekrar bakıyoruz embriyolara sizin embriyolarda kontrol edilmiş ve uygun görülmüş dedi .. :işsiz:
inşallah pgt den hepsi sağlıklı döner ve sana evlat olurlar canım hadi hayırlısı 10 yada 15 güne kadar çıkar sonuç büyük ihtimal

Dün 7 yumurtam toplandı 3 olgun çıktı bir tanesi döllenmiş ne hayallerle geldim başkaların da kaldım sabırla bekledim Güldüm eğlendim 3. Tedavimde tek embriyo düşünün konuştuklarınızı yapacak kadar bile şansım Yok ilk zamanlar pgt testine bile göndeririz suan elimde bir tane var ama hala 3. Güne yada 5. Güne gider mi bilmiyorum tek duam tek embriyom evladım olsun.... bunu yaşayan var mı amh düşük olup az yumurtası olan
Merhaba benim pgt sagliksiz geldi ama benimde 5.gune 1 tane gelmisti burdan 1 tane saglikli olup hamile kalan çok okudum insallah seninde sonu mutlu biter ..

Kızlar merhaba bayadır buraya giremedim dün gittim görüştüm çok memnun kaldım semra hanım mükemmel biri kafamda ki bütün soru işaretlerini netleştirdi yalnız benim yaş 28 fakat yumurta rezervim düşük yumurta rezervi için yaptığınız kür vs.her hangi bişey varmı acaba bana tavsiye edebileceğiniz?

Canım ilk tranafer de ücret ödemiyorsun ikinci donmuş transfer icin 3500 istiyorlar bana indirim yapdılar 3250 ödedim 3000 ödeyende olmuş
Aa nasıl yani tedaviye ilk başladığında transfer ücreti ödemiyormusun? Peki çıkarttıkları fiyatlar neye dahil? Ben dün ilk görüşmeye gittim fakat fiyatlar hakkında bilgi almadan çıktım :)

Kızlar merhaba bayadır buraya giremedim dün gittim görüştüm çok memnun kaldım semra hanım mükemmel biri kafamda ki bütün soru işaretlerini netleştirdi yalnız benim yaş 28 fakat yumurta rezervim düşük yumurta rezervi için yaptığınız kür vs.her hangi bişey varmı acaba bana tavsiye edebileceğiniz?
Canım hakiki zeytin yağının içine incir koy akşamdan sabahları bir tane ye inşallah iyi gelir ya da soğan suyu kürü yap

Canım hakiki zeytin yağının içine incir koy akşamdan sabahları bir tane ye inşallah iyi gelir ya da soğan suyu kürü yap
Tamam canım Allah razı olsun peki buna başlama zamanı varmı? Ve kaç gün uygulamam lazım? Ben Allahın izniyle adetin 2.günü gidip ilaçlara başlıycam 8-9 gün var adetimede

Tamam canım Allah razı olsun peki buna başlama zamanı varmı? Ve kaç gün uygulamam lazım? Ben Allahın izniyle adetin 2.günü gidip ilaçlara başlıycam 8-9 gün var adetimede
Saraçoğlunu açsana canım ben soğan suyunu yapmıştım bi ara iltihapta söküyor saraçoğlunun yumurta rezervi için konuşmaları var çok güzel anlatmış

Back
X