- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
Hımm.fiyat çok fazla artmış.sonu güzel olsun da maddi boyutuna bi şekilde katlanılıyor.Evet geçen hafta echomar da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm.fiyat çok fazla artmış.sonu güzel olsun da maddi boyutuna bi şekilde katlanılıyor.Evet geçen hafta echomar da
Amin amin amin inşallah.Bende tekrar tup bebege baslayacagim derken polip diye bir sorunla karsi karsiya kaldim.bugun cem beye gittim .polip uzum salkimi gibi olmus buyumus.canli canli polipi kesti canim gercekten cok acidi.patolojiye gonderdi. Insallah sonuc iyi huylu cikar. Bazen umidim tukeniyor.bugunde oyle bir gundu. Rabbim cocugu olmayan ve deliler gibi isteyen herkese hepimize nasip etsin.
Tamam çok teşekkürler :)Hsg kesin isteniyor diye biliyorum..ben iki defa echomar da çekildim.hiç gözünüz korkmasın.son teknoloji ağrısız sızısız.o yüzden echomara gittim zaten.orda sıra beklerken korkan arkadaşlar vardı çıktıklarında korkulacak birşey değilmiş dediler:)
Evet aynı ilaçları şuan ben kullanıyorum GOnal f büyütme içim cetrotide eşit büyütmek çatlatmamak için. Geriye bir lucrin kaldı o da sanırım çatlasın diye :)Hatır lucrin çatlatma iğnesi ben vuruldum biliyorum ceteotide eşit büyütmek için kullanılıyor
Lucrin ı farklı merkezler farklı tedavi aşamalarında kullanabiliyor. Burda ohss riski olanlarda ve embrıyoları kesin dondurulacak çok yumurtası olan kişilere veriyorlar çatlatma iğnesi yerine. Lucrin kullanılırsa taze transfer olmuyor. Ovitrelle çatlatma ile beraber progesteron da salgılanmasını sağlıyor ve son bir olgunlaşma dokunuşu veriyor. Lucrin e2 değerinin hızlı düşmesini sağlıyor ve daha erken adet olunuyor opu sonrası. Ohss riskine karşı bir önlem. Benim ilk tedavimde ovitrelle aldırıp mesajda lucrin gelmişti. 3. Tedavide lucrin aldirdilar mesajda ovitrelle geldi. Bastan hangisini kullanacaği kesin olanlar da var. Ben son dakika azizliklerine uğrayanlardanim.Canım ben lucrini çatlatma iğnesi olarak kullandım:) iki tane yumurta çatlatma iğnesi var..lucrin ve ovitrella..Jalapenoo B BiYesilBiKahve @Mojo44 lucrin yumurta çatlatma iğnesi değil mi arkadaşlar??
Lucrin çatlatma iğnesi evet, çok yumurtası olanlara ohss riski olanlara falan veriliyor genelde.Canım ben lucrini çatlatma iğnesi olarak kullandım:) iki tane yumurta çatlatma iğnesi var..lucrin ve ovitrella..Jalapenoo B BiYesilBiKahve @Mojo44 lucrin yumurta çatlatma iğnesi değil mi arkadaşlar??
Merhaba canım. İkili test falan yaptırdın mı? Ben Haziran'da kürtaj olmuştum genetik bozukluk çıkmıştı. Dondurulmuşlara semra hanım pgt yaptırmadı.eğer bi daha bi sıkıntı olursa yaparız dedi pgt. Çok pişmanım yaptırmadığıma. 33 yaşında toplandı yumurtalar. Ben bunda ikili yaptırdım 1:50 risk çıktı. İki gün öncede detaylıya girdim kalpte parlaklık görüldü kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülür dedi doktor moralim alt üst olduO arkadaş ben miyim acaba canım ben 38 yaşında oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun şimdi ise 40 yaşına gircem temmuz ayında şuan 3.5 aylık hamileyim ikiside memorialde oldu bana pgt felan yapılmadı demek ki herkese önermiyorlar
canım lucrin çatlama iğnesi zaten yumurtan çok olursa ohss olmaman için verilmiştir. Benim ilk tedavimde ovitrelle verildi ohss oldum. İkincisinde gonapeptyl verdiler ohss olmadım. 3. De memoriale geldim lucrin kullancaz dediler elimde gonapeptyl var dedim Yücel bey oda olur dedi onu kullandım.Elimdeki ilaçlarda yazanlar da aynı canım yazmamışlar. Lucrin hiç kullanmadım o çatlatma iğnesi sanıyordum ben :) onu ne zaman kullanacağım acaba. Yeni yeni yumoşları hissetmeye başladım. Şişkinlikte yaptı sanırım tuvaletten çıkamıyorum![]()
Ohss riski olanlar ovitrelle kullanmıyor canım lucrinin çatlatma etkiside var. İlk tedavimde ovitrelle kullandım ohss oldum ölümlerden döndüm.Canım galiba sen yanlış hatırlıyorsun lucrin hormonları baskılamak için adeti geciktiyor Lh değeri düşük olanlar kullanıyor yumurta az yada çok için değil çünkü ben hemşireye sordum o söyledi ben de benim Lh değerim hiç düşmüyor almasam olur mu dedim siz bilirsiniz dedi ovitrellede az yumurta icin degil az da olsa cokta olsa belli olgunluga gelince yumurtaları catlatiyorlar 36 _48 saat sonra yumurtalar toplanıyor yumurtaları çoğaltmak için gonal f veriliyor zaten onun dozu değişiyor
Çok şükür canım arkadaşım MâşâAllah size Rabbim hayırlı evlat eylesinBir gün buraya bunları yazacağım aklıma gelmezdi. 21 ağustos 2017’de başlamıştı benim serüvenim. Başka bir merkezden randevu alacakken google araştırmalarım sonucu kadınlar kulubüne üye oldum . Sonrasında da bu sayfaya.. iyi ki iyi ki. Buradaki bir çok arkadaşım sayesinde doğru merkezde karar kıldık. Sıkıntılı ve uzun süreçler geçirdim. Daha önce kist ve apandisit ameliyatlarım vardı. Buna bağlı olarak Tek yumurtalığım ve iki tüpümde hasarlıydı. Geride sadece 1 yumurtalık temiz rahim kalmıştı. Daha 27 yaşındaydım semra hoca iki tüpünüde almak zorundayız dediğinde. Yıkımların en büyüğüydü. Eksilecektim hemde çok.. ama mecburdum. Önce opu sonra tüplerin alınması ameliyatı sonra transfer. Hepsi 1.5 yıla sığdı. Ama ruhum bedenim psikolojim ömrüme yetecek kadar hasar aldı. Çok şükür bugünüme rabbim nasip etti anne olmayı. Ben bugün Asya’ma kavuştum. Zor bir gebelik süreciydi önce beta değerlerim düzenli artmadı sonra çentikler çıktı erlen doğum riskiyle karşılaştım sonrasında gebelik şekeri derken Allah Ol deyince oluyormuş. Oldu .. Her zaman dualarımdaydınız ve doğum anında da dua ettim sizlere. Allah bu yolda kimseyi çaresiz ümitsiz koymasın. Ben çok düştüm ama öyle bir özlem ki içimizde ki pes etmeye izin vermediği gibi daha sağlam kaldırıyor her seferinde. Allah herkese nasip etsin hamile arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun hepimizin.
Bu arada ekip doktorum opu sürecinde gönül özer transfer sürecinde yücel şahin idi. İkiside çok iyi doktorlar gözü kapalı tavsiye ederim. Tüp ameliyatımı cem demirel yaptı. Kendisi bir baba abi oldu benim için Allah bin kere razı olsun. Ve yine hem ameliyatımda hem opu sürecimde takip eden doktorum fırat tülek hepsi çok çok iyiydi. Merkezimizden ben çok memnun kaldım. Nasipse 2 yıl sonra karseş için gideceğiz :)
Evet canım:)Canım ben lucrini çatlatma iğnesi olarak kullandım:) iki tane yumurta çatlatma iğnesi var..lucrin ve ovitrella..Jalapenoo B BiYesilBiKahve @Mojo44 lucrin yumurta çatlatma iğnesi değil mi arkadaşlar??
Bende aynı durumdayım canım senelerce tüpler temiz denildi sadece bi doktor farketti tüplerimde sıvı olduğunu aynı eski filme bakarak. Öncesi sağ tüpüm alındı açık miyom ameliyatı sonrasında sol temiz dediler. Miyom ameliyatı sonrası rahimde yapışıklık var mı diye tekrar hsg çekildim sol tüpte hidrosalpenks çıktı onun içinde yine açık ameliyat oldum. Çünkü öncesi açık olduğu için karın içi yapışıklık laparoskopi için uygun değildim. Semra hanım birinde varsa öbüründe de mutlaka olur dedi keşke ikisinide aldırsaydın dedi işte herkeste farklı oluyor. Rabbim kolaylık versinbu kadar benzer olabilir canım benimde solda 5 cm çikolata kistim var sağ tüpüm tıklı ve hidrosalpenks var yani tüpte sıvı birikmesi sol tüpüde ameliyat esnasında kontrol edecekler .bende şişli memorialde prf AHMET göçmene ameliyat olacagim semra hanım opu tedavisi bitince ona yönlendirecek .İyileşme sürecin uzun sürdümü peki
Bende aynı durumdayım canım senelerce tüpler temiz denildi sadece bi doktor farketti tüplerimde sıvı olduğunu aynı eski filme bakarak. Öncesi sağ tüpüm alındı açık miyom ameliyatı sonrasında sol temiz dediler. Miyom ameliyatı sonrası rahimde yapışıklık var mı diye tekrar hsg çekildim sol tüpte hidrosalpenks çıktı onun içinde yine açık ameliyat oldum. Çünkü öncesi açık olduğu için karın içi yapışıklık laparoskopi için uygun değildim. Semra hanım birinde varsa öbüründe de mutlaka olur dedi keşke ikisinide aldırsaydın dedi işte herkeste farklı oluyor. Rabbim kolaylık versin
İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım bunu tüm kalbimle diliyorum.bi arkadaş var normal yolla hamile kaldı. testlerinde down sendromlu olduğu söylenmiş her gittiğ yerde..çok şükür ki sağlıklı bi bebeği oldu..yine bi arkadaşın da tüm testleri sağlıklı çıkuyordu malesefki sendromlu oldu..yani testler bazen yanıltıcı olabiliyor..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımMerhaba canım. İkili test falan yaptırdın mı? Ben Haziran'da kürtaj olmuştum genetik bozukluk çıkmıştı. Dondurulmuşlara semra hanım pgt yaptırmadı.eğer bi daha bi sıkıntı olursa yaparız dedi pgt. Çok pişmanım yaptırmadığıma. 33 yaşında toplandı yumurtalar. Ben bunda ikili yaptırdım 1:50 risk çıktı. İki gün öncede detaylıya girdim kalpte parlaklık görüldü kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülür dedi doktor moralim alt üst oldunipt testi, amniyosentez yaptırmak istemedim ki amniyosentez zamanı geçmiş dedi doktor. İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
canım lucrin çatlama iğnesi zaten yumurtan çok olursa ohss olmaman için verilmiştir. Benim ilk tedavimde ovitrelle verildi ohss oldum. İkincisinde gonapeptyl verdiler ohss olmadım. 3. De memoriale geldim lucrin kullancaz dediler elimde gonapeptyl var dedim Yücel bey oda olur dedi onu kullandım.
Amin canım İnşâAllahamin canım amin benimde sol tüpüm kesin alınacak ama sağ tüpümde ameliyat esnasında karar verilecek çünkü sağ tarafımdada çikolata kisti var teek dilegim rabbim bu çilelerin sonunda hepimize hayırlı evlat nasip etsin
İnşâAllah canım İnşâAllahİnşallah bebeğin sağlıklıdır canım bunu tüm kalbimle diliyorum.bi arkadaş var normal yolla hamile kaldı. testlerinde down sendromlu olduğu söylenmiş her gittiğ yerde..çok şükür ki sağlıklı bi bebeği oldu..yine bi arkadaşın da tüm testleri sağlıklı çıkuyordu malesefki sendromlu oldu..yani testler bazen yanıltıcı olabiliyor..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Amin canım..sen duanı et..allah yardımcımız olsun inşallah.kaç aylık oldunİnşâAllah canım İnşâAllahBu yavrumu da kaybetmek istemiyorum sağ Salim nasip etsin Rabbim İnşâAllah isteyen herkese
Amin canım. 5 ay yeni bitti 6. Ay içindeyizAmin canım..sen duanı et..allah yardımcımız olsun inşallah.kaç aylık oldun
Doğrudur canim şuan aciklama daha mantıklı geldi ohss riskine karşı kullaniliyordur sizde pco mu vardıOhss riski olanlar ovitrelle kullanmıyor canım lucrinin çatlatma etkiside var. İlk tedavimde ovitrelle kullandım ohss oldum ölümlerden döndüm.