Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim 😔
Bence iyi bir şeydir 🙏 benim bi kere kendiliğinden hamileliğim olmuştu. Resmen adetli gibi kanama gelmişti. Allahtan o zaman doktor bu hafta tuttunma kanaması gelebilir demişti de korkmamistim. Ki dedigide olmuştu.🤣 Kalbi durmuştu trizomi 21 imiş meğer ondan olmadı. Senin sağlıklı olduğunu biliyoruz ve güzel seyler olacak🙏

Sen hemşirelere söyle. Asıl doktorun kimde ve kimde süreklilik olmasını istiyorsan. Benide yücel beyden farkli farklı doktorlara kaydirmaya çalıştıkları oldu. Tamam izinliyken eyvallah ama oradaysa benim doktorum kabul etmem zaten hemen ona göre düzenlediler. Yücel bey yokken sadece Umut bey bakıyordu.
Ya sanirim bende yücel beye geçicem burda herkes onda nerdeyse , herkesde memnun , yarin ona göre görüşücem. Zaten sanirim semra hanim semra hanim diye diye transfere kadar gidicem😂😂 acil birinde kendimi sabitlettirmem lazim 👍😂

Arkadaşlar bu memorialde her seferinde böyle mi olacak acaba, açıkçası şuan modum düştü yaa, gecen ilk muayenede semra hanim için demiştim beril hanıma randevu ayarlandı bir sonrakinde semra hanıma veririz dediler bugun aradım semra hanim derken beril hocadan da olduk , umut bey var ona verelim diolar... keyfim kaçtı cok fena 😒
Benim surecimde ayni seninki gibi kime denk gelirse verdiler yucel e gonule ve dr fulya ya semra hoca da bi kez bakmaya geldi.. yani bununla alakali hep sknti var canim malesef degismez gibime geliyor.. sen keyfini kacirma olumlu olacagini dusun insh🙏🏻

Kızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim 😔
Yerlesme kanamasi olabilir canim bide pihtilasma ignesi kullaniyormusun? Sanki senin minnak hemen yerlesmise benziyor gibi😬

Benim surecimde ayni seninki gibi kime denk gelirse verdiler yucel e gonule ve dr fulya ya semra hoca da bi kez bakmaya geldi.. yani bununla alakali hep sknti var canim malesef degismez gibime geliyor.. sen keyfini kacirma olumlu olacagini dusun insh🙏🏻
O halde sonumuzda senin gibi olur inşallah ne diyeyim 😂😂😂😍

Selam kızlar,
Transfer günüm belli oldu. 3 Şubat.
Rahim kalınlığı 8.3 mm ölçüldü. Bu benim için rekor. Çünkü önceki transferi rahim 6.5 mm civarındayken Semra hanım benim zorumla yaptırmıştı.
Şu an transfer hazırlığı için 3 günde 1 Progestan iğne veriyorlar!?! Üstelik 3 günde 1 !! Çok şaşırdım.
Eskiden bu iğneyi kanamam var diyenlere uygularlardı.
Eskiden bir crinone jel vardı piyasada Türkiyede üretimden kalkmış.
Onun yerine veriyorlarmış iğneyi. Çok değil mi bu ya? :KK43:
Bir de 10. haftaya kadar. Vallaha popoda yer kalmaz, oturulabilinemez :)
Ben iğne korkumdan taaa Bulgaristandaki arkadaşımı aradım. Orada var ilaç. Fakat 1 haftalık ilaç+kargo yaklaşık 300 lira tutuyor.
Astarı yüzünden pahalı anlayacağınız.
Yani iş popoya düştü.... :)
Canım so durumun nedir
. Benimde rahim çok ince neler yaptın bu güne kadar

Ya çok sevindim masallah :) Ben kendimi hep erkek annesi hayal ederdim, her düşüncemde aklıma bir oğlan cocugu gelirdi kıyafet olsun bir etkinlik olsun bebek çocuk dendiğinde.. doktor kız görüyorum kız bu dedi daha 12. Hafta detaylı ultrasonda. Sonra da sırf 100% dememk için 80% diyeyim dedi ama kendisi emindi hamburgeri de ekranda gösterdi bize🙈
Sağol seninkine de maşallah:) benim sonraki haftalarda da netleşti.Sağlıkla doğsun kuzucuklar🙏

Buna benzer bişey bana da olmuştu toplu iğne başı kadar nokta nokta kahverengilikler görmüştüm.İlaçlardan da olabiliyor veya tutunma belirtisi olumsuz düşünme.Erken test yapmanı önermiyorum negatif çıkarsa moralin bozulacak oysa erken tarihte negatif sonra pozitif olan çok en azından bir süre daha bekle.Biliyorum insan deli gibi belirti arıyor ama çok yanıltıcı olsbiliyor belirti sandıklarımız benim neredeyse hiç olmadı hatta bi ara buda tutmadı deyip çok üzülmüştüm:) sonuca bir gün kala bişeyler hissettim sadece.Bence iyi haberler gelicek meditasyon yap,dinle kafanı rahatlatmaya çalış.inş güzel sonuç gelecek en en olumsuzu aklına gelse bile embriyon var düşün kendinş rahatlat tabi biz dileriz ki onlar kardeş olarak kalacak bu minik tutunmuş olacak🙏

Buna benzer bişey bana da olmuştu toplu iğne başı kadar nokta nokta kahverengilikler görmüştüm.İlaçlardan da olabiliyor veya tutunma belirtisi olumsuz düşünme.Erken test yapmanı önermiyorum negatif çıkarsa moralin bozulacak oysa erken tarihte negatif sonra pozitif olan çok en azından bir süre daha bekle.Biliyorum insan deli gibi belirti arıyor ama çok yanıltıcı olsbiliyor belirti sandıklarımız benim neredeyse hiç olmadı hatta bi ara buda tutmadı deyip çok üzülmüştüm:) sonuca bir gün kala bişeyler hissettim sadece.Bence iyi haberler gelicek meditasyon yap,dinle kafanı rahatlatmaya çalış.inş güzel sonuç gelecek en en olumsuzu aklına gelse bile embriyon var düşün kendinş rahatlat tabi biz dileriz ki onlar kardeş olarak kalacak bu minik tutunmuş olacak🙏

T taniamu inşallah tutunma belirtisidir🌺 o andan beri resmen çöktüm.. eşim yerleşmedir diye seviniyor ama ben 🥺 inşallah dediğin gibidir , erken test olayı konusunda da çoook haklısın ama insan meraktan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten 😂 güzel dileklerin ve sağladığın motivasyon için teşekkür ederim güzel anne❤️

Back
X