Bence iyi bir şeydirKızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iyi bir şeydirKızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim![]()
Ya sanirim bende yücel beye geçicem burda herkes onda nerdeyse , herkesde memnun , yarin ona göre görüşücem. Zaten sanirim semra hanim semra hanim diye diye transfere kadar gidicemSen hemşirelere söyle. Asıl doktorun kimde ve kimde süreklilik olmasını istiyorsan. Benide yücel beyden farkli farklı doktorlara kaydirmaya çalıştıkları oldu. Tamam izinliyken eyvallah ama oradaysa benim doktorum kabul etmem zaten hemen ona göre düzenlediler. Yücel bey yokken sadece Umut bey bakıyordu.
Benim surecimde ayni seninki gibi kime denk gelirse verdiler yucel e gonule ve dr fulya ya semra hoca da bi kez bakmaya geldi.. yani bununla alakali hep sknti var canim malesef degismez gibime geliyor.. sen keyfini kacirma olumlu olacagini dusun inshArkadaşlar bu memorialde her seferinde böyle mi olacak acaba, açıkçası şuan modum düştü yaa, gecen ilk muayenede semra hanim için demiştim beril hanıma randevu ayarlandı bir sonrakinde semra hanıma veririz dediler bugun aradım semra hanim derken beril hocadan da olduk , umut bey var ona verelim diolar... keyfim kaçtı cok fena![]()
Yerlesme kanamasi olabilir canim bide pihtilasma ignesi kullaniyormusun? Sanki senin minnak hemen yerlesmise benziyor gibiKızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim![]()
Yok canım kan ile ilgili hiç iğne ilaç vs kullanmıyorum..endişe ettim açıkçasoYerlesme kanamasi olabilir canim bide pihtilasma ignesi kullaniyormusun? Sanki senin minnak hemen yerlesmise benziyor gibi![]()
Endiselenme canikom kahverengi sknti dgl yogun siddetli agri birde kanaman olursa dikkat et derim ama suan icin rahat ol diyomYok canım kan ile ilgili hiç iğne ilaç vs kullanmıyorum..endişe ettim açıkçaso
Hahaha dayanamayıp yarın test yapıcam earlyEndiselenme canikom kahverengi sknti dgl yogun siddetli agri birde kanaman olursa dikkat et derim ama suan icin rahat ol diyomyaw rahim teyze yogun elleme isini yapsin
![]()
Vallami diyon kizHahaha dayanamayıp yarın test yapıcam early![]()
Hahaha kesin bozacam ama dayanamıyorumVallami diyon kizbu gece ikimizede uyku yok ozaman desene bende bebisimi gorecem hadi hayirlisi insh cikmazsada moral bozmak yok cok erken olabilir
![]()
Dayanabilirsen bi kac gun daha bekle dicem ama sen biraz korktun kahve rengi akintidan.. icin rahat edicekse yap canim beni de etiketleHahaha kesin bozacam ama dayanamıyorum![]()
Tamam canım sen de bu kadar uzak kalma haberleri ver bize yarınDayanabilirsen bi kac gun daha bekle dicem ama sen biraz korktun kahve rengi akintidan.. icin rahat edicekse yap canim beni de etiketle![]()
İçim pozitif diyorTamam canım sen de bu kadar uzak kalma haberleri ver bize yarın![]()
Kalbi güzel insan inşallah içinden geçen gerçek olurİçim pozitif diyor![]()
Aynen aynen iyi edersinYa sanirim bende yücel beye geçicem burda herkes onda nerdeyse , herkesde memnun , yarin ona göre görüşücem. Zaten sanirim semra hanim semra hanim diye diye transfere kadar gidicemacil birinde kendimi sabitlettirmem lazim
![]()
O halde sonumuzda senin gibi olur inşallah ne diyeyimBenim surecimde ayni seninki gibi kime denk gelirse verdiler yucel e gonule ve dr fulya ya semra hoca da bi kez bakmaya geldi.. yani bununla alakali hep sknti var canim malesef degismez gibime geliyor.. sen keyfini kacirma olumlu olacagini dusun insh![]()
Canım so durumun nedirSelam kızlar,
Transfer günüm belli oldu. 3 Şubat.
Rahim kalınlığı 8.3 mm ölçüldü. Bu benim için rekor. Çünkü önceki transferi rahim 6.5 mm civarındayken Semra hanım benim zorumla yaptırmıştı.
Şu an transfer hazırlığı için 3 günde 1 Progestan iğne veriyorlar!?! Üstelik 3 günde 1 !! Çok şaşırdım.
Eskiden bu iğneyi kanamam var diyenlere uygularlardı.
Eskiden bir crinone jel vardı piyasada Türkiyede üretimden kalkmış.
Onun yerine veriyorlarmış iğneyi. Çok değil mi bu ya?
Bir de 10. haftaya kadar. Vallaha popoda yer kalmaz, oturulabilinemez :)
Ben iğne korkumdan taaa Bulgaristandaki arkadaşımı aradım. Orada var ilaç. Fakat 1 haftalık ilaç+kargo yaklaşık 300 lira tutuyor.
Astarı yüzünden pahalı anlayacağınız.
Yani iş popoya düştü.... :)
InshaAllah canim benimO halde sonumuzda senin gibi olur inşallah ne diyeyim![]()
Sağol seninkine de maşallah:) benim sonraki haftalarda da netleşti.Sağlıkla doğsun kuzucuklarYa çok sevindim masallah :) Ben kendimi hep erkek annesi hayal ederdim, her düşüncemde aklıma bir oğlan cocugu gelirdi kıyafet olsun bir etkinlik olsun bebek çocuk dendiğinde.. doktor kız görüyorum kız bu dedi daha 12. Hafta detaylı ultrasonda. Sonra da sırf 100% dememk için 80% diyeyim dedi ama kendisi emindi hamburgeri de ekranda gösterdi bize![]()
Buna benzer bişey bana da olmuştu toplu iğne başı kadar nokta nokta kahverengilikler görmüştüm.İlaçlardan da olabiliyor veya tutunma belirtisi olumsuz düşünme.Erken test yapmanı önermiyorum negatif çıkarsa moralin bozulacak oysa erken tarihte negatif sonra pozitif olan çok en azından bir süre daha bekle.Biliyorum insan deli gibi belirti arıyor ama çok yanıltıcı olsbiliyor belirti sandıklarımız benim neredeyse hiç olmadı hatta bi ara buda tutmadı deyip çok üzülmüştüm:) sonuca bir gün kala bişeyler hissettim sadece.Bence iyi haberler gelicek meditasyon yap,dinle kafanı rahatlatmaya çalış.inş güzel sonuç gelecek en en olumsuzu aklına gelse bile embriyon var düşün kendinş rahatlat tabi biz dileriz ki onlar kardeş olarak kalacak bu minik tutunmuş olacakKızlar merhaba , bugün transferimin 3.günündeyim ve wc de yumurta akı kıvamında bir akıntı ve içerisinde toplu iğne başı kadar kahverengi bir leke vardı. Dahaa önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba , endişelenmeli miyim![]()
Buna benzer bişey bana da olmuştu toplu iğne başı kadar nokta nokta kahverengilikler görmüştüm.İlaçlardan da olabiliyor veya tutunma belirtisi olumsuz düşünme.Erken test yapmanı önermiyorum negatif çıkarsa moralin bozulacak oysa erken tarihte negatif sonra pozitif olan çok en azından bir süre daha bekle.Biliyorum insan deli gibi belirti arıyor ama çok yanıltıcı olsbiliyor belirti sandıklarımız benim neredeyse hiç olmadı hatta bi ara buda tutmadı deyip çok üzülmüştüm:) sonuca bir gün kala bişeyler hissettim sadece.Bence iyi haberler gelicek meditasyon yap,dinle kafanı rahatlatmaya çalış.inş güzel sonuç gelecek en en olumsuzu aklına gelse bile embriyon var düşün kendinş rahatlat tabi biz dileriz ki onlar kardeş olarak kalacak bu minik tutunmuş olacak![]()