O bir iki damladan bisey olmaz canimİğneyi tam yaparken değilde şişeden şırıngaya çekerken hava yapıyo bazen kaçıyo bi kaç damla dışarı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bir iki damladan bisey olmaz canimİğneyi tam yaparken değilde şişeden şırıngaya çekerken hava yapıyo bazen kaçıyo bi kaç damla dışarı![]()
Ben bikeresinde parmagima soktum igneyiHayır ama onun gibi küçücük şişeden çekiyorum valla zor iş
bende hala kan verirken bakamam ama ilginç bi şekilde kendime iğne yapıyorum![]()
Ayy ne guzel haber bu biliyordum bu haberin geleceginiGünaydın kızlar,
Burada benimle kalp kalbe verip sürecimi beraber geçirdiğim benimle üzülüp benimle sevinen sizlere bugün güzel bir haberim var.Biliyorum daha çok erken, ama ben de dayanamayıp test yaptım.. ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 4 yılın sonunda ilk defa ama ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi gördümBu benim için nasıl bir duygu kelimelerle bile anlatamam... Biliyorum daha yolun başındayım ama benimle birlikte merak içinde olan yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu güzel haberi
![]()
hayrusz @Saylove @Fatma8189 T taniamu
eluard
beatitude .. Etiketi unuttuğum varsa kusuruma bakmasın lütfen heyecandan
Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlayıp kucağıma almamı nasip eyler kuzumu..
Tek dileğim evlat sahibi olmak isteyen,anneliği tatmak isteyen herkesin yavrusuna kavuşması![]()
Ya ben hala ogurup,kusmaktan kendime tam gelemedim gecmiyor sankiBenimde oldu cok hc uzulme ilac yeterince giriyo.. biraz kalsin ignenin ucu icinde hemen cikarma
Yok canim kalmadi ama boyle tiksindirecek seyler olunca tabi yine oguresim geliyor.. koku pis seylerden tiksinme geliyor.. senin bulanti rahatsizligin olabilir bisey diyolardi ona ilac felan kullandiriyo drlar hani (hyperemis gravidarum).. bazi hamilelerde ciddi sorunmus bu ama artik yavastan gecmesi lazimdi benim 12.ci haftadan beri nerdeyse yok.. insh atlatirsin 4 aya kadar surebiliyor kuzenimle 2 gun var aramizda hala migdesi bulaniyor iyice zayifladi.. bende dua ederim senin icin insh atlatirsin canim 2.donem rahat oluyor gercekten ben piskolojikmen olarak da rahatladim hamd olsunYa ben hala ogurup,kusmaktan kendime tam gelemedim gecmiyor sankiilac mi kullansam bilmiyorum bi ara kullandim surekli kullanmakta iyi degil zaten tamamen etkisi de olmuyor.Her hafta dua ediyorum bu hafta gecsin diye zorlanmaktan karnim,kasigim agriyor artik
Sen de eski belirtiler yok artik degil mi?
İnşallah mucizelere inanmak gerek.Çook teşekkür ederizMucizelere inanıyoruz ve sizin mucize kardeşin olacağına inancımız sonsuz
![]()
İyi geceler, sanırım bende de bu durum var 3 yıldır hamile kalamıyorum. Bazı şikayetle doktoruma gittiğimde sperme alerjin olabilir demişti hiç dikkate almamıştım.Rahimde katil hücreler oluyor embriyo oluştuğunda onu yabancı madde sanarak savunmaya geçiyor böyle olunca gebe kalınamıyor. Yada sperme karşı alerjisi olabilir sperm yumurtaya ulaşamadan vücut tarafından etkisiz hale getirilebilir. Böyle durumlarda serum tedavisi uygulanıyor tedavi sırasında ve sonrasında.uzun süre normal yolla gebe kalamamışsanız böyle bir durumda olabilir.
Teşekkür ederiiimAyy ne guzel haber bu biliyordum bu haberin geleceginigayette belirgin cizgiler:) saglikla devam etsin
Tum arkadaslardan guzel haberler duymaya devam edelim
![]()
Canım tebriklerGünaydın kızlar,
Burada benimle kalp kalbe verip sürecimi beraber geçirdiğim benimle üzülüp benimle sevinen sizlere bugün güzel bir haberim var.Biliyorum daha çok erken, ama ben de dayanamayıp test yaptım.. ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 4 yılın sonunda ilk defa ama ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi gördümBu benim için nasıl bir duygu kelimelerle bile anlatamam... Biliyorum daha yolun başındayım ama benimle birlikte merak içinde olan yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu güzel haberi
![]()
hayrusz @Saylove @Fatma8189 T taniamu
eluard
beatitude .. Etiketi unuttuğum varsa kusuruma bakmasın lütfen heyecandan
Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlayıp kucağıma almamı nasip eyler kuzumu..
Tek dileğim evlat sahibi olmak isteyen,anneliği tatmak isteyen herkesin yavrusuna kavuşması![]()
Hayırlısı olsun canım hiç moralini bozma inşallah önümüzdeki ay bol bol yumurtan olsunGünaydın kızlar benim bu ay sadece 2 yumurtam vardı. Tedaviyi iptal ettik o yüzden bi sonra ki ay denicez![]()
Olsuncanim, bu ay beslenmeyle, takviyelerle verimli gecirme sansi olur sana insallahGünaydın kızlar benim bu ay sadece 2 yumurtam vardı. Tedaviyi iptal ettik o yüzden bi sonra ki ay denicez![]()
Yok canım 150 toz 75 su 225 yaparPergoveris kullanan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Dr 225 ıu pergoveris yazmış reçeteye şimdi farkettim ki benim aldığım pergoverisin üzerinde 150/75 ıu yazıyor ve bana hastaneden gelen mesajda 1 toz+ 1 su yazıyor. Ben bu durumda eksik doz mu kullanmış oldum![]()
Kirmizi patiklimGünaydın kızlar benim bu ay sadece 2 yumurtam vardı. Tedaviyi iptal ettik o yüzden bi sonra ki ay denicez![]()
Amh 1,56 iki ay önce 14 yumurtam yoplanmıştı dr bu aya mahsus bir şeydir dedi ama bilemiyorum ki öyle midir gerçektenKirmizi patiklimuzgunum nedicegimi bilmiyorum.... tekrar gucunu toparlayip basla pes etme.. anladigim kadariyla ilaclardada yanlis anlasilma olmus.. amh dusukmuydu senin bide? Drla bi iyice konus ona gore hareket edin takviye felan yap Allahim sanada saglikli bir gebelik versin en kisa zamanda
![]()
Bu iste bir tuhaflik var ilaca karsi hassasiyetin olmus olabilirmiki? Biliyorum en son pgtye bile yollamistiniz embryo.. insh tekrar umut dolu guzel haberlerle yazilarini okuruz buradan.. benim amh dusuk son dkk 8 tane toplandi kotusunu dusunme bu ay olmassa diger ayAmh 1,56 iki ay önce 14 yumurtam yoplanmıştı dr bu aya mahsus bir şeydir dedi ama bilemiyorum ki öyle midir gerçekten![]()
Bende anlamadım benim klomenle bile 4 tane yumurtam oluyodu sanki bu iğneler hiç etki etmiyor banaBu iste bir tuhaflik var ilaca karsi hassasiyetin olmus olabilirmiki? Biliyorum en son pgtye bile yollamistiniz embryo.. insh tekrar umut dolu guzel haberlerle yazilarini okuruz buradan.. benim amh dusuk son dkk 8 tane toplandi kotusunu dusunme bu ay olmassa diger ayDuani eksik etme
![]()
İnşallah sizin tedaviniz hangi aşamadabu ilaç etkili mi benm önceki tedavimde irili ufaklı olmuştu yumurtalarım ondan mı bunu verdi acaba
![]()
Geçmiş olsun dilerim sağlıklı bebekleriniz olur. Benim translokasyonum var bende pgt yaptırıyorum ve bu ay maalesef 2 yumurtam ilaçlara yanıt verdiği için tedavim ertelendiBenim de önceki sefer foliküller asenkronize büyümüştü ama bu yüzden mi verdiler bilmiyorum. Etkisi için bir şey diyemeyeceğim sonuç bakımından anlamlı bir fark olmadı.
Ben ileri yaş nedeniyle pgt’den sağlıklı embriyo bulma çabasındayım, malesef çoğunlukla sağlıksız çıkıyor. Şu anda beklemedeyim. Dondurulmuş bir mozaik embriyom var artık onu transfer ettireyim diyorum. Regl olunca bir kontrole gideceğim.