Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

S Saylove her tedavi birbirinden bağımsız gerçekten ilk deneme onbes yumurtadan iki döllenme kalitesi.hakkinda hiç bir bilgim yok acemice yapılan bir tedavisi.ikincisi İstanbul'da iyi bir hastane 13 yumurtadan sıfır döllenme .Üçüncüsü Şişli'de 14 yumurtadan 3 pgt bir tane sağlıklı transfer ve sekizinci haftada düşük.O yüzden denemekte fayda var.

S Saylove her tedavi birbirinden bağımsız gerçekten ilk deneme onbes yumurtadan iki döllenme kalitesi.hakkinda hiç bir bilgim yok acemice yapılan bir tedavisi.ikincisi İstanbul'da iyi bir hastane 13 yumurtadan sıfır döllenme .Üçüncüsü Şişli'de 14 yumurtadan 3 pgt bir tane sağlıklı transfer ve sekizinci haftada düşük.O yüzden denemekte fayda var.
Tekrar tekrar sorduysam kusura bakmayın karıştırıyoeum sizin translokasyon var mıydı?

Merhaba oncelikle hayirli olsun tedaviniz guzel sonuclanir inshaAllah.. bizde yaptirdik ve pgt 2 ye ayriliyor birincisi herhangi aileden gelen genetik bir hastalik varsa onun icin oneriliyor digeri ise dusukleri olan, ileri yas ve kromozomal (karyotip) bozukluklari saptanan insanlara oneriliyor yani ngs de deniyor.. biz bunun ikisinide yaptirdik her hastaya farkli yontemler uygulaniyor olabilir dilerim ilk denemenizde basariyla sonuclanir.. bizimde ilk denememizdi🙏🏻
Allah razi olsun güzel dileklerin icin allah her isteyene nasip etsin inşallah
Sizin ilk denemenizde tutu mu acaba ngs ye kac embriyo gonderdiniz

Yok elde var sıfır 😔 haziran gibi tekrar denemek istiyorum inşallah 🙏 siz ne durumdasınız? Tedavileriniz ? Memorial de daha önce denediniz mi?
İnşallah bu sefer olur canım bende 2 defa devlet hastanesinde tüp bebek denedim biri kimyasal biri düşük oldu sonra genetik baktırdık eşimde kromozom transkolasyon çıktı önümüzdeki ay memoriale başlayacağım bende o yüzden hep meraktayım

İnşallah bu sefer olur canım bende 2 defa devlet hastanesinde tüp bebek denedim biri kimyasal biri düşük oldu sonra genetik baktırdık eşimde kromozom transkolasyon çıktı önümüzdeki ay memoriale başlayacağım bende o yüzden hep meraktayım
İnşallah hayırlısı olur 👌👍

Ah ah çok doğru söylüyorsun yılmıyoruz bakalım 🙏 güç bulmaya devam ediyoruz inşallah 🙏 evlendikten 3 yıl boyunca korunduk birde sankk oluyormuş gibi🤣🤦🏼‍♀️ yani ben ilac kullanmadım ama iste gerekte yokmuş 🤪 yılmıyoruz doğruyoruz inşallah 🙏 seninde sürecin zormuş bitmeyecek herşey yolunda dediğin anda bile iste neler oluyor offf oofff 🤦🏼‍♀️

Kızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmm 🌺🌺🌺🌺 Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere 🤲🤲🤲🧿🥲
Canimm cok sevindim bu guzel haberine 🥰🥰🧿 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin , kendim kadar heyecanlandim ✨✨✨

Pgt li embriyonuz mu düşük oldu arkadaşım kusura bakmayın soruyorum ama nedenini söylediler mi

Canimm cok sevindim bu guzel haberine 🥰🥰🧿 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin , kendim kadar heyecanlandim ✨✨✨
Amiin canım benim Allah razı olsun , Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günü göstersin :KK200: Darısı bekleyen ve isteyenlere hep dualarımda :dua:

Kizlar merhaba bugün adetin ikinci günü hastanedeydim yine yumurtalarımi az gördü Yücel hoca fsh ve amh bakıldı .Fsh sonucun 12 çıktı .yüksek galiba amh daha çıkmadı .Oysaki geçen ay rezervde sıkıntı olmadığı söylenmişti

Valla canim ben cok erken test ettim 5.gunumde hafif silik cikti 5.gun 6AB embryosuydu birde erken gebelik testleriyle gun gectikce de koyulasmaya basladi sonra test gunumu bekledim cunku zaten hamile kalmamda sorun yoktu benim hep dusuyordu.. inanmiyordum taa ki betahcg yuksek cikinca birde ikiye katlanmasi gerekiyor degerin.. 12.gun 339 14.gun 749 cikti kalp atisini gorene dek sevinememistim ama artik kabul ediyor ve sevinebiliyorum cok sukur❤️🤲🏻
Düşükleriniz kaçıncı hafta da oluyordu acaba

Kızlar komik bir soru olacak ama ben ofis sandalyemi bazen farkında olmadan altımda ileri geri hareket ettiriyorum sandalye tekerlekli ama gebeliğe bir sıkıntısı olur mu merak ettim ağır kaldırmış olur muyum 🙈 sonuçta tekerlekli zorlanmıyorum ama korktum

Back
X