Allah ragzi olsun aminn inshaAllahAllah razi olsun güzel dileklerin icin allah her isteyene nasip etsin inşallah
Sizin ilk denemenizde tutu mu acaba ngs ye kac embriyo gonderdiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ragzi olsun aminn inshaAllahAllah razi olsun güzel dileklerin icin allah her isteyene nasip etsin inşallah
Sizin ilk denemenizde tutu mu acaba ngs ye kac embriyo gonderdiniz
Gebeliklerim hic kalp atisi olmadi erken donemde duruyordu gelisimi.. 1. 13 haftamda ultrasonda ogrendik 5 haftalikken durmus 2. 9 haftamda ultrasonda yine ogrendik bos kese.. 3 cu artik vucut alistikca erken atiyordu kendiliginden kanamam basladi.. bizim burda missed abortion deniyor ilk iki gebelige yani sessiz hamilelik belirti var ama geliisim duruyor dusmuyor malesef travma olduDüşükleriniz kaçıncı hafta da oluyordu acaba
Degerler bizimkinden iyi canim, bizde morfoloji 1di. Hic sorun etmediler, dollenmede de sorun yasamadik cok sukur.Hayır kullanmadık daha ama ben şeyi anlamadım ilk sayfa da farklı 3.sayfasa farklı değerler onun sebebi nedir
Suan embriyo başi 295$ cok pahalı malesef ama ilk tup bebek denemesinde bunu neden istiyolar anlayamadim kromozom analiziyle bu aynı test mi onu da anlayamadımAllah ragzi olsun aminn inshaAllah4 tane gonderdik canim toplam €850,-
çok teşekkür ederim canım inşallah bizde de döllenme çok olur pgt ye gidecek bizimdeDegerler bizimkinden iyi canim, bizde morfoloji 1di. Hic sorun etmediler, dollenmede de sorun yasamadik cok sukur.
Dusuklerimden dolayi istediler ngs yi iyikide yaptirmisim farkli trizomiler saptandi.. 4 taneden bitanesi saglikli geldi.. sanirim dusuklerimin sebebide bu, esimin karyotipinde anomali saptanmisti cozulmicek birsey dgl demisti ozamanki dr um.. yasim 29 yani yasla bi alakasi olmasi gerekmiuo illaaSuan embriyo başi 295$ cok pahalı malesef ama ilk tup bebek denemesinde bunu neden istiyolar anlayamadim kromozom analiziyle bu aynı test mi onu da anlayamadım
Peki gonderdiginiz 4 taneden ne sonuc geldi
Peki saglikli gelen embriyo tuttu muDusuklerimden dolayi istediler ngs yi iyikide yaptirmisim farkli trizomiler saptandi.. 4 taneden bitanesi saglikli geldi.. sanirim dusuklerimin sebebide bu, esimin karyotipinde anomali saptanmisti cozulmicek birsey dgl demisti ozamanki dr um.. yasim 29 yani yasla bi alakasi olmasi gerekmiuo illaa
Ben de hep kimyasal yaşıyorum o yüzden sordumGebeliklerim hic kalp atisi olmadi erken donemde duruyordu gelisimi.. 1. 13 haftamda ultrasonda ogrendik 5 haftalikken durmus 2. 9 haftamda ultrasonda yine ogrendik bos kese.. 3 cu artik vucut alistikca erken atiyordu kendiliginden kanamam basladi.. bizim burda missed abortion deniyor ilk iki gebelige yani sessiz hamilelik belirti var ama geliisim duruyor dusmuyor malesef travma oldu
960 ve 850₺ olan gonal f miArkadaşlar ilaç fiyatlari konusunda bilgi vermek istiyorum İdil eczanesi pahalı veriyor eğer fırsatınız ve zamanınız varsa araştırmanızı öneririm kimsenin ekmeğine engel olmak istemem ama İdil ecz raporlu bir ilacımizı kotam doldu diyip vermek istemedi bızde ecz odasını arayıp sorduk İdil ecz daha sonra nasıl olduysa dolan kotası bosaliverdi birden ama ben yine de oradan almadım arabanız varsa 15 dk uzaklilarda bile baya indirim yapan ecz var a İdil 960 ateş 850 TL cetrotide İdil 200 ateş ecz 180 ok.meydanin da SGK hastanesi karşında deniz ecz varmış orada 120 TL mis bu gün tanıştığım sağlık memuru bir arkadaş söyledi bilginiz olsun
Evet suan hamileyim 19 haftaya giriyorum Allah nasib ederse.. tedavim iyi gecti sadece sknti gidip gelmek oldu otel masraflari vesayre.. sonuc guzel elhamdulillahPeki saglikli gelen embriyo tuttu mu
Tedaviniz nasil gecti
Karyotip analizi yaptirdinizmi? Esinizede sizede ayri ayri.. memorialde kisi basi 800 tl ye yaptirmistik biz ozamanlar esimde saptandi anomali.. bu yuzden dusukler olabiliyorBen de hep kimyasal yaşıyorum o yüzden sordum
Öyle birşey yapılmadı galiba genetik bakıldı hiç birşey çıkmadıKaryotip analizi yaptirdinizmi? Esinizede sizede ayri ayri.. memorialde kisi basi 800 tl ye yaptirmistik biz ozamanlar esimde saptandi anomali.. bu yuzden dusukler olabiliyor
Karyotip analizi yaptirdinizmi? Esinizede sizede ayri ayri.. memorialde kisi basi 800 tl ye yaptirmistik biz ozamanlar esimde saptandi anomali.. bu yuzden dusukler olabiliyor
Anladim bu ilk tedavinizmi olucak? Memorialdemi yaptiricaksiniz? Pgt li oneririm dusukleriniz olduysa egerÖyle birşey yapılmadı galiba genetik bakıldı hiç birşey çıkmadı
Evet İstanbulda ilk defa olacak adana da denedim 3 defa biri kimyasal diğerleri olmadı yumurta kalitesi için soner hoca ilaç yazdı bana mesaj yolu ile eşime de aslında ben istedim kafamda soru işareti kalmasın diye ama bilmiyorum ne olaca doğru seçim mi yaptım istanbul için bilmiyorumAnladim bu ilk tedavinizmi olucak? Memorialdemi yaptiricaksiniz? Pgt li oneririm dusukleriniz olduysa eger
Percoveris canim960 ve 850₺ olan gonal f mi
Bence memorial dogru secim bana sorarsaniz eger..Evet İstanbulda ilk defa olacak adana da denedim 3 defa biri kimyasal diğerleri olmadı yumurta kalitesi için soner hoca ilaç yazdı bana mesaj yolu ile eşime de aslında ben istedim kafamda soru işareti kalmasın diye ama bilmiyorum ne olaca doğru seçim mi yaptım istanbul için bilmiyorum