Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence memorial dogru secim bana sorarsaniz eger..👍🏻 Yurtdisindan geldigim icin benim icin tek zorluk oydu memoriali burdaki genetikci profesorum bile onayladi.. sonuc guzel darisi sizin basiniza inshaAllah bu son denemeniz olur ve yavrunuza kavusursunuz🤲🏻 Yine nekdar iyi bir merkez olursa olsun takdir Allahindir❤️
Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur

Merhaba öncelikle tedavilerinizde güzel sonuçlar diliyorum. Bu grubu uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum dış merkezde 2 burada 1 negatifim var. Yumurta kalitesi için soner bey hangi ilacı verdi ? Bizde de sorun yumurta kaynaklı görünüyor .
Merhaba impril ve Northvital verdi

Evet İstanbulda ilk defa olacak adana da denedim 3 defa biri kimyasal diğerleri olmadı yumurta kalitesi için soner hoca ilaç yazdı bana mesaj yolu ile eşime de aslında ben istedim kafamda soru işareti kalmasın diye ama bilmiyorum ne olaca doğru seçim mi yaptım istanbul için bilmiyorum
Bende soner hocaya gittim canım nasıl memnun kaldın mı soner hocadan bana biraz soğuk geldi

Dusuklerimden dolayi istediler ngs yi iyikide yaptirmisim farkli trizomiler saptandi.. 4 taneden bitanesi saglikli geldi.. sanirim dusuklerimin sebebide bu, esimin karyotipinde anomali saptanmisti cozulmicek birsey dgl demisti ozamanki dr um.. yasim 29 yani yasla bi alakasi olmasi gerekmiuo illaa
Kacinci gün embriyosuydu canım

Canımmm S Saylove 🧿 ne iyi insansın yaa Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda bu heyecanlarına ortak olmak istiyorum 🐣Hep dualarımdassın canım💕
İşte bana bunlarla gel🥰🥰🥰 sen keyfine bak bebişinle bana dualar edin🤲🤲 gönülden sevindim gönülden güzel heyecanlarını paylaşıyorum 🥰🥰 bu harika günlerinin an an notlarını al bir daha gelmez bugünler 😘😘😘

İşte bana bunlarla gel🥰🥰🥰 sen keyfine bak bebişinle bana dualar edin🤲🤲 gönülden sevindim gönülden güzel heyecanlarını paylaşıyorum 🥰🥰 bu harika günlerinin an an notlarını al bir daha gelmez bugünler 😘😘😘
Alacağım kuzum alacağım da şu içimdeki merak 🤦 sen hiç merak etme little koalam ve ben sana hep duacıyız🤲🧿🤰

Back
X