Kader arkadaşım yoldaşım çok sağolAlacağım kuzum alacağım da şu içimdeki meraksen hiç merak etme little koalam ve ben sana hep duacıyız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kader arkadaşım yoldaşım çok sağolAlacağım kuzum alacağım da şu içimdeki meraksen hiç merak etme little koalam ve ben sana hep duacıyız
![]()
Ayyy inşaallah kuzummHayırlı olsun canım bol kaliteli yumoşların olsun![]()
Aminnnn canımRabbim yar ve yardımcınız olsun![]()
Teşekkür ederim canımBol şanslar![]()
Biraz nefes al rahatla tadını çıkart kalbini duyduktan sonra endişeler azalacaktır. Tekmeler başlayınca endişe bitecek bir yerde. Bu seferde bugün az tepindi diye endişe yaratsakta. Benim tavsiyem el doppleri var ondan al. İlerleyen dönemlerde. Kalp atışını dinlersin canın sıkıldıkça.Kızlar bu 15 gün nasıl geçecek yaaidrar testiydi kan testiydi yapıyorduk şimdi onlar da yok
Bebeğimmm inşallah benimlesindir
napsam gitsem kan testi falan mı versem
![]()
Benim embryo 5.gun 6AB kalitede idiKacinci gün embriyosuydu canım
Benim de 5. Gün embriyoları var 5aa kalite . 6 en kaliteli oluyor değil miBenim embryo 5.gun 6AB kalitede idi
Canikom biliyorum zor, gunler gecmiyor ama kan testiyle felan hic ugrasma suan beklemekten baska care yok keseye 5.ci haftada baktir benim 20.gunde gittim 5+1 dim sonra kalbi 6+4 de gittik gorduk cok sukur oyle oyle idare ettim ama seni anliyorum kan aldirma kafani karistirabilir oluruna bak Rabbim yavrunu korusunKızlar bu 15 gün nasıl geçecek yaaidrar testiydi kan testiydi yapıyorduk şimdi onlar da yok
Bebeğimmm inşallah benimlesindir
napsam gitsem kan testi falan mı versem
![]()
Aynen canim cok guzel kaliteleri inshaAllah az kaldi sanada yavruna kavusmayaBenim de 5. Gün embriyoları var 5aa kalite . 6 en kaliteli oluyor değil mi![]()
Amin canım benim Rabbim razı olsunAynen canim cok guzel kaliteleri inshaAllah az kaldi sanada yavruna kavusmayaFazla bekletme annesi onlari
Bende oyle yaptimBiraz nefes al rahatla tadını çıkart kalbini duyduktan sonra endişeler azalacaktır. Tekmeler başlayınca endişe bitecek bir yerde. Bu seferde bugün az tepindi diye endişe yaratsakta. Benim tavsiyem el doppleri var ondan al. İlerleyen dönemlerde. Kalp atışını dinlersin canın sıkıldıkça.![]()
Aynen belli bir zamandan sonra kullanılıyor. Anneler o kalbin nerede olduğunu en geç üçüncüde çözer bence.Bende oyle yaptimvalla bi iyi olduki hafta da bi dinliyorum icim rahat etmeyince.. ama soyle bir durum var benim dopller 13 haftadan sonra anca duyuldu birde yerini bilmek lazim
Neden olmasinAynen belli bir zamandan sonra kullanılıyor. Anneler o kalbin nerede olduğunu en geç üçüncüde çözer bence.iyi yapmışsın. Ben almamıştım ama tekrar o mucizeyi yaşamak nasip olursa alacağım.
Kesinlikle alacağım araştırmalara başladım bileBiraz nefes al rahatla tadını çıkart kalbini duyduktan sonra endişeler azalacaktır. Tekmeler başlayınca endişe bitecek bir yerde. Bu seferde bugün az tepindi diye endişe yaratsakta. Benim tavsiyem el doppleri var ondan al. İlerleyen dönemlerde. Kalp atışını dinlersin canın sıkıldıkça.![]()
Canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum gündüz işyerinde bile bir anda kendimi bebişe dalmış olarak buluyorumCanikom biliyorum zor, gunler gecmiyor ama kan testiyle felan hic ugrasma suan beklemekten baska care yok keseye 5.ci haftada baktir benim 20.gunde gittim 5+1 dim sonra kalbi 6+4 de gittik gorduk cok sukur oyle oyle idare ettim ama seni anliyorum kan aldirma kafani karistirabilir oluruna bak Rabbim yavrunu korusunKendine netflix ac surutleyici bir dizi izle kafan dagilsin
![]()
Bende kimyasal oldu 3 defa bi dış gebelik yani tüplerim alındığı için zaten tek çare tüp bebek sizde sorun sebende canlı görüştüm ama neden böyle hissettim anlamadım bir dahaki ay yeniden gidicem sizde sorun neydi ?
BenimdeArkadaşlar pazar günü opu gününe karar verildi. Dua edin bol bol
İnsallah agrisiz sizisiz, bol olgun yumurtali bir opu olur kizlarBenimderabbim yardımcımız olsun, elimizi boş çevirmesin
![]()
Insallah canim insallhİnsallah agrisiz sizisiz, bol olgun yumurtali bir opu olur kizlar![]()