Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum gündüz işyerinde bile bir anda kendimi bebişe dalmış olarak buluyorum 🤰 20.gün derken transfer dahil 20.gün mü canım ? Ultrason için ?
Evet canim transfer le birlikte ben oyle yaptim keseye bakmaya gittik ortasindada minik bir nokta vardi.. en azindan gorup icimi rahatlattim sonra da kalp icin gittik dinletmediler tabi sadece gorduk o bile yetti kocaman olmustu yavrumuz Rabbimin mucizesi

Evet canim transfer le birlikte ben oyle yaptim keseye bakmaya gittik ortasindada minik bir nokta vardi.. en azindan gorup icimi rahatlattim sonra da kalp icin gittik dinletmediler tabi sadece gorduk o bile yetti kocaman olmustu yavrumuz Rabbimin mucizesi
Ben de dayanamam giderim valla bugün 14.gün haftaya cumartesi gideyim de göreyim yavru koalamı 🐨🤭

Aynen canim haftaya hangi gun gidiceksin? Benim persembe detayli var Allah izin verirse sagliklidir ikimizde guzel haberler aliriz insh🤲🏻 Senin koala benim sincabim🐿 🥰
Hayırlısıyla sağasağlıklıdır sincapcığımız canım🐿️🧿 Ben de cumartesi giderim heralde çok emin olmamakla beraber🙈😁

Kizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Altın yumurtandan bu sefer 🐣 çıkacak canım buna canı gönülden inanıyor ve senin için dua ediyorum 🤲💕

Kizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Hakkinda hayirlisi olsun canim 🤲🏻 insh guzel sonuc alirsin bu tedavinde.. yas kacti senin yaslami alakali yoksa sendemi benim gbi amh dusuk benimde yasim 29 mesela az yumurtam gozukmustu.. sans bu isler yeterki yumurtalar dollenip kaliteli olsun pgtye yollucakmisiniz?

Hakkinda hayirlisi olsun canim 🤲🏻 insh guzel sonuc alirsin bu tedavinde.. yas kacti senin yaslami alakali yoksa sendemi benim gbi amh dusuk benimde yasim 29 mesela az yumurtam gozukmustu.. sans bu isler yeterki yumurtalar dollenip kaliteli olsun pgtye yollucakmisiniz?
Yaş yolun yarısı cnm🤭benim yaşla alakalı ama yumurtasal sorunumda var ama daha ne olduğu tamda belli değil 5yildir ugrasiyoruz.Sizde genetik.sorundami vardi .Birde cevaplarsan sevinirim kaç amhin vardı.kac yumurtan toplandı.Ben önceki pgt yaptım olmadı aslında eşim pgt istemiyor bu yüzden

İnsallah, amin 🙌 sayini kafana hic takma, yeter ki dedigin gibi altin yumurtan onlarin arasinda olsun. Kendi deneyimimden yola cikarak sayinin fazla olmasi cok da onemli degilmis diyebilirim. Onemli olan o altin yumurtalar ❤️

İnsallah, amin 🙌 sayini kafana hic takma, yeter ki dedigin gibi altin yumurtan onlarin arasinda olsun. Kendi deneyimimden yola cikarak sayinin fazla olmasi cok da onemli degilmis diyebilirim. Onemli olan o altin yumurtalar ❤️
İnşallah cnm bakalım neler bizi bekliyor

Back
X