Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfen 😔 toplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?
Bnmde asenkron Du. 12 toplandı 5 tane kaldı ama hiçbiri tutmadı yum. Kalitesiz dendi bidahakine yüksek doz dedi ve embriyoskop önerdi.

Moralim çok bozuk saha hastanedeydim 3 yumurta şimdilik toplanacağı söyleniyor.Sans çok azaldi
Ben memorialde şunu gördüm ki doktorlar genelde en kötü olasılığı söylüyor herhangi bir hayal kırıklığı olmasın diye. Ben senin bu tedavimde altın yumurtana kavuşup bebeğini kucağına alacağına inanıyorum , sen de inan güzel haberlerle gel ☺️🌺

Ben memorialde şunu gördüm ki doktorlar genelde en kötü olasılığı söylüyor herhangi bir hayal kırıklığı olmasın diye. Ben senin bu tedavimde altın yumurtana kavuşup bebeğini kucağına alacağına inanıyorum , sen de inan güzel haberlerle gel ☺️🌺
Ay cnm benim çok teşekkür ederim desteğin için ben şimdi hastaneye gidiyorum.simdilik dört yumurta var ama ne kadarı olgun olur bilemem .

Tesekkür ederim yanıtınız icin bize embriyoskop da yapildi ama sonuc olarak herhangi bir çözüme ulaşamadık umarım güzel sonuçlar alıriz 🙏

Kızlarr bugün adet sancısı gibi ağrılarım var hayır olsun inşallah.. Bir de bugün lutinus geri geldiğinde çok hafif kahverengi lekeler vardı peçetede telaşlanayım mı napayım sakin mi kalayım kalamıyorum galiba 🤦

Kızlarr bugün adet sancısı gibi ağrılarım var hayır olsun inşallah.. Bir de bugün lutinus geri geldiğinde çok hafif kahverengi lekeler vardı peçetede telaşlanayım mı napayım sakin mi kalayım kalamıyorum galiba 🤦
Telaslanma cnm sakin ol bence bebeğin annesine sarılıyor .Hep diyorlar ya ara ara adet sancıları olur diye 🤗

Kızlar bende pai mutasyonu çıkmış acaba bir sıkıntı yaratır mı? Hemşire hattına yazdım ama cevap alamadım.

Benim de moralimi bozdular 😂 kilolu olduğum için sonuç olumsuz olabilir,ilerde kötü sonuçlar alabiliriz dediler . Üzgünüm ama gülerek avutuyorum 🙄🤣

İyice yayılıyor bebiş 😊 telaş yapma arkadaşım sakin kal 🌹

C
Yumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfen 😔 toplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?
Amin bende vardı aynı sıkıntıdan tedavi öncesi bı östrojen hapı ne kullandım yine tam istenilen gibi sonuç vermedi ölçüleri biraz tedaviyi uzattılar bizde

Kızlar bende pai mutasyonu çıkmış acaba bir sıkıntı yaratır mı? Hemşire hattına yazdım ama cevap alamadım.
Memorialde Faktor V ve Faktor İİ yi onemsiyo doktorlar.

Sadece Pai ise onemli degil diye biliyorum, gerek gorurse kadin dogum doktorun veya hematolog kan sulandiricj yazar ama bu gen icin sanmiyorum ☺️

Back
X