Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mrb kızlar nasılsınız bayadır bakamıyorum çok mesj birikmiş inşallah tedavileriniz güzel ilerliyodur. Ben hala adet olmayı bekliyorum geçen ay tedaviyi iptal etmiştik yumurtaların az kısmı gelişim gösterdiği için. İlaç kullandığım için erken adet olurum demiştim ama geciktim normal mi sizce? 2 tane 10 bi tane 8 mm yumurtam vardı 🙄

Bende de kist cikti ama iptal etmediler kist geri 5 gun icinde yok oldu canim
Tabi kisiye gore degisir mi bilmiyorum eger dendeki kist ilac kullandikca buyuyecek bi kist se iptal ederler
Zaten kan tsstinde belli oluyo
Canım iptal etmediler, hormonlar normal dediler ama strese girdim şansımı azaltmaz inşallah bu durum.

Canım iptal etmediler, hormonlar normal dediler ama strese girdim şansımı azaltmaz inşallah bu durum.
Yok yok canım hic kendini strese sokma sansin azalmaz o kis de 1 kac gune yok olur zaten onemsiz kis oldugu icin tedaviye devam ediyolar 🙂
Senin taze rtansfer mi olucak yoksa donurup 1 ay sonra mi tranfer edicekler

Merhabalar.. erkek infertilitesi sebebiyle ben de ilk tüp bebek tedavimi Şişli memorialda oluyorum. Yumurta büyütme sürecinin son günlerindeyim son kontrole göre karar verilip opu çarşamba yada perşembe yapılacak. Tüp bebek sürecinde çokça bilgisiziz. Mümkün olduğunca birşey okumamaya araştırmamaya çalışıyorum sürece kendimi teslim ettim strese girmemek için. Ancak şu pgt konusunda kararsızız. Doktorlar ille de yaptırın demiyorlar değerlerimize göre. Ama tecrübeli arkadaşlarımdan fikir vermelerini rica edebilir miyim sizce yaptırmalı mıyız ☹️
Pgt yapan bir çok arkdş vr negatifte alan pozitifte alan açıkçası eger genetik bir rahatsızlık yok ise, bnde elletmeyin boşuna embriyonuza

Yok yok canım hic kendini strese sokma sansin azalmaz o kis de 1 kac gune yok olur zaten onemsiz kis oldugu icin tedaviye devam ediyolar 🙂
Senin taze rtansfer mi olucak yoksa donurup 1 ay sonra mi tranfer edicekler
Dondurulmuş olacak. Transfer sürecine başladık canım. Senin durum nedir?

Cansın yaa çok teşekkür ederim. Diğer dediklerini de dikkate alacağım 🙏🙏 şimdilik sizleri seyirciyim😘😘😘😘
benim de sana nacizane tavsiyem;

küçük bir kavanoza sızma zeytinyağına her gün 2 inciri güzelce yıka, böl ve at.
Sabah aç karnına ye.

Ben 3 ay bu şekilde uyguladım bu kürü.
9 yumurtamdan 8 i da 6aa embriyo oldu. Yaşım 41 di bu arada. 2 tanesi pgt den sağlam geldi.
Senin 10 yumurtandan 10 6aa olur , Pgt den de çok güzel haberler alırsın umarım.
Sevgiler...

yok canım gelmedi. artık dayanamadım pazar günü muayeneye gittim . 😊 doktorum muayene etti. bu hafta içi gelir dedi . bekliyorum :)) sen nasılsın ?😊
Demekki geleceğinin sinyallerini vermiş😊 çok şükür canım ben iyiyim merak ettim seni neler hissettiğini çok iyi bilirim😁

Sagol canım hepimizin insallah 😊
Senin neden dondurmak istediler yumurtalarun mi coktu
Cok soru sordum bu arada k.bakma benim de ilk tedavim oldugu icin pek bisey bilmiyorum merak ediyorum 😁
Estağfurullah, birbirimize destek olalım diye buradayız 🥰 23 yumurta alındı, asenkron büyümüştü geride de baya irili ufaklı varmış. Ohss riskine karşı donduruldu.

Back
X