Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa ne güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻❤️ Benim düzenli adetlerim normalde ama yumurtalar erken uyarıldığı için adetimde erken gelir sanmıştım
amin cümlemiz inşallah canım .🤲🏻😊 birçok faktör etkili oluyor adet tarihlerinin değişmesine . Yani şu an içinde bulunduğumuz durum . kullandığımız ilaçlar . bekleyeceğiz artık 😊

Opu kararı için 3 gündür kan verip muayene oluyorum. Bugün hormonlarım düşmeye başlamış. E2 2128 den 2099 a, Lh 3,59 dan 0,62ye düşmüş. Bu ne demek bilen var mı 😥 daha hastaneden mesaj gelmedi yumurtalarım çatlamaya mı geçmiş nolmuş anlamadım 😭

Opu kararı için 3 gündür kan verip muayene oluyorum. Bugün hormonlarım düşmeye başlamış. E2 2128 den 2099 a, Lh 3,59 dan 0,62ye düşmüş. Bu ne demek bilen var mı 😥 daha hastaneden mesaj gelmedi yumurtalarım çatlamaya mı geçmiş nolmuş anlamadım 😭
Hayır korkmayın, cetrotide düşürüyor lh i. Yumurtanın çatlaması için lh in artması gerekiyor. Benim de opudan iki gün önce çok düşmüştü.

Çatlama olsa lhin artması gerekmiyormu

benim de sana nacizane tavsiyem;

küçük bir kavanoza sızma zeytinyağına her gün 2 inciri güzelce yıka, böl ve at.
Sabah aç karnına ye.

Ben 3 ay bu şekilde uyguladım bu kürü.
9 yumurtamdan 8 i da 6aa embriyo oldu. Yaşım 41 di bu arada. 2 tanesi pgt den sağlam geldi.
Senin 10 yumurtandan 10 6aa olur , Pgt den de çok güzel haberler alırsın umarım.
Sevgiler...
Yaa harikasın. Peki zeytinyağında belli süre bekleyecek mi? Tam anlatır mısın nasıl uyguladın🤗

Kızlar embriyo transferi icin adetin 2. Gunu hastaneye gidilip bu surec 18 gun falan suruyomus simdi doktorum adet olunca gel diye aradi
Bu surecte normal OPU dan onceki gibi 2 gunde 1 3 gunde 1 hastaneye mi gidiliyo ?

Kızlar embriyo transferi icin adetin 2. Gunu hastaneye gidilip bu surec 18 gun falan suruyomus simdi doktorum adet olunca gel diye aradi
Bu surecte normal OPU dan onceki gibi 2 gunde 1 3 gunde 1 hastaneye mi gidiliyo ?
Bana gönderilen kağıtta adetin 2. ve 10. günü muayene yazıyordu. İlk defa dün gittim ultrason ve kanları yolladım. Siklusun 10.gunu gideceksiniz dediler bir de.

Hepsi 5ab dediler
Ay maşallah embriyolarınız ne kadar kaliteli olmuş ve güzel bir sayı pgt sen olumlu gelmiş inşallah size hepsi bebiş olarak dönsün☺️🙏🏻 Tedavi öncesi herhangi bir şey yaptınız mı takviye spor ya da yeme düzeni vs

Ay maşallah embriyolarınız ne kadar kaliteli olmuş ve güzel bir sayı pgt sen olumlu gelmiş inşallah size hepsi bebiş olarak dönsün☺️🙏🏻 Tedavi öncesi herhangi bir şey yaptınız mı takviye spor ya da yeme düzeni vs
İnşallah ♥️ çok teşekkür ediyorum. Ben hiçbir şey kullanmadım. Şekeri,unu kesmek istiyordum aslında ama beceremedim 😔 Yücel hoca da kısa dönem önlemlerin işe yaramadığını söyledi ama burada fayda gören arkadaşlar varmış. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah, emeklerimiz boşa gitmesin.

Hepsi 5ab dediler
Yaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermediler
Pgt den olumlu geldi diye bugun doktorum aradi ama kalitesi hakkinda bisey demedi bende unuttum sormayi siz kendiniz mi sordunuz onlar mi soyledi bide doktorunuz mu bilgi verdi hemsire mi arayip bilgi verdi bende tekrar ona gore arayim soruyum

Yaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermediler
Pgt den olumlu geldi diye bugun doktorum aradi ama kalitesi hakkinda bisey demedi bende unuttum sormayi siz kendiniz mi sordunuz onlar mi soyledi bide doktorunuz mu bilgi verdi hemsire mi arayip bilgi verdi bende tekrar ona gore arayim soruyum
Embriyolog aradığında söyluyo aslında 1. Kalite flan diye

Back
X