- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz suan dondurulmus embriyo transfer surecindesiniz dimi ?Cnm bizim 2 tane 5aa pgtden negatif gelmişti
kesinlikleeee
Bana da soylememislerdi, tam telefonu kapatacakken aklıma geldi de öyle sordum. Hakan bey bilgi vermişti. Embriyo lab sorumlusu.Yaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermediler
Pgt den olumlu geldi diye bugun doktorum aradi ama kalitesi hakkinda bisey demedi bende unuttum sormayi siz kendiniz mi sordunuz onlar mi soyledi bide doktorunuz mu bilgi verdi hemsire mi arayip bilgi verdi bende tekrar ona gore arayim soruyum
Çok üzüldüm, inşallah bu tedavide sağlıklı embriyolarin oluşur. Ben bu kalite pgt ilişkisini hiç anlamadım zatenCnm bizim 2 tane 5aa pgtden negatif gelmişti
Bu arada hayırlı olsun olumlu sonucunuzYaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermediler
Pgt den olumlu geldi diye bugun doktorum aradi ama kalitesi hakkinda bisey demedi bende unuttum sormayi siz kendiniz mi sordunuz onlar mi soyledi bide doktorunuz mu bilgi verdi hemsire mi arayip bilgi verdi bende tekrar ona gore arayim soruyum
Tamam canım sagol bende arayip soruyumBana da soylememislerdi, tam telefonu kapatacakken aklıma geldi de öyle sordum. Hakan bey bilgi vermişti. Embriyo lab sorumlusu.
Sagol cok icim rahatladi gercektenBu arada hayırlı olsun olumlu sonucunuz![]()
Ben bu embriyo kalitesi hakkında da bisey bilmiyorum acikcasi 5 ab olunca cok kaliteli mi oluyo 1. Kaliteli kotu demek miBana da soylememislerdi, tam telefonu kapatacakken aklıma geldi de öyle sordum. Hakan bey bilgi vermişti. Embriyo lab sorumlusu.
6aa en kaliteli imiş. 6ab, 5aa,5ab diye devam ediyor. Anladığım kadarıylaBen bu embriyo kalitesi hakkında da bisey bilmiyorum acikcasi 5 ab olunca cok kaliteli mi oluyo 1. Kaliteli kotu demek mi
Pgt yapılınca esas kalite ortaya cıkıyor6aa en kaliteli imiş. 6ab, 5aa,5ab diye devam ediyor. Anladığım kadarıyla![]()
Ay ne kadr cok sey var bilmedigim6aa en kaliteli imiş. 6ab, 5aa,5ab diye devam ediyor. Anladığım kadarıyla![]()
AAA bak yeni bir şey daha öğrendimPgt yapılınca esas kalite ortaya cıkıyorbenim 4aa embriyom 6aa olandan daha kaliteli çıktı
![]()
Her gün yeni bir şey öğreniyoruz vallaAAA bak yeni bir şey daha öğrendim![]()
Sizin tesa olmuştu değilmi? Bizimde yarısı tesa yarısı normal olacak bugün Semra hocayla görüştük yumurtalar asenkron gelişiyor yine buna yapılabilecek bişey yok dediPgt yapılınca esas kalite ortaya cıkıyorbenim 4aa embriyom 6aa olandan daha kaliteli çıktı
![]()
Bize de öyle denilmişti canım .Sizin tesa olmuştu değilmi? Bizimde yarısı tesa yarısı normal olacak bugün Semra hocayla görüştük yumurtalar asenkron gelişiyor yine buna yapılabilecek bişey yok dedi
Bn de pko var bide yumurtalar asenkron gelişiyor moralim çok bozuldu bugün. Sizde sperm sayısı ve. Morfoloji Nasl?Bize de öyle denilmişti canım .
Sperm sayımız var ama hareketlilik ve morfoloji 0 idi canm. Moralini bozmamaya bak pco olduğun için zaten çok yumurtan toplanacakBn de pko var bide yumurtalar asenkron gelişiyor moralim çok bozuldu bugün. Sizde sperm sayısı ve. Morfoloji Nasl?