Sınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.Kaç çıktı canım fsh. Çok mu yüksek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.Kaç çıktı canım fsh. Çok mu yüksek
Anladım canım fsh önemli bir hormon ilaç hemen etkiyi düşürmezse transfer ertelenecek mi. Ya da sen yeni mi başlıyordun tedaviyeSınır 4.20 ben de 4.63 çıktı.![]()
Transfer aşamasındaydım. Femara verdiler . Tsh ve fsh aynı şey mi ? Bilmiyorum da ben . Salı günü için endokrinoloji bölümünden randevu aldım. 11 nisanda tekrar Umut Hoca ile randevu var o zaman netleşir galibaAnladım canım fsh önemli bir hormon ilaç hemen etkiyi düşürmezse transfer ertelenecek mi. Ya da sen yeni mi başlıyordun tedaviye
Yok canım ikisi apayrı şeyler. Femara iyi mi geliyormuş bilmiyordum. Ama endokrin e gitmekle çok iyi yaparsın. İnşallah ertelenmez ama ertelenirse de üzülme. Bu hormonlar hemen düzeliyorTransfer aşamasındaydım. Femara verdiler . Tsh ve fsh aynı şey mi ? Bilmiyorum da ben . Salı günü için endokrinoloji bölümünden randevu aldım. 11 nisanda tekrar Umut Hoca ile randevu var o zaman netleşir galiba
Şu sebepten sordum ben tsh yüksek çıktı diye yazmıştım siz fsh diye cevap verdiniz o yüzdenYok canım ikisi apayrı şeyler. Femara iyi mi geliyormuş bilmiyordum. Ama endokrin e gitmekle çok iyi yaparsın. İnşallah ertelenmez ama ertelenirse de üzülme. Bu hormonlar hemen düzeliyor
Tsh transferi etkilemez bence, bebeğin zeka gelişimi için önemli. Yalnız ben baktırmadim ona sizden neden istediler? Bir de naturel transfer mi olacak? Femara neden verdiler ki? Herkese apayrı tedaviler.. bu iyi bir şeydir herhaldeŞu sebepten sordum ben tsh yüksek çıktı diye yazmıştım siz fsh diye cevap verdiniz o yüzdenfemaranın onunla alakası yok. Transfer öncesi yumurta büyütmek için
bakalım ertelenir mi yoksa ertelenmez mi haftaya belli olacak
Biraz kilom var da galiba ondanTsh transferi etkilemez bence, bebeğin zeka gelişimi için önemli. Yalnız ben baktırmadim ona sizden neden istediler? Bir de naturel transfer mi olacak? Femara neden verdiler ki? Herkese apayrı tedaviler.. bu iyi bir şeydir herhalde![]()
Tedaviye baslarken istedikleri testlerden biri de tsh, sizinki eger dusukse tekrar isteme geregi duymamis olabilirler ama bu deger transfer oncesi cok onemli, yuksekse dusmesi bekleniyorTsh transferi etkilemez bence, bebeğin zeka gelişimi için önemli. Yalnız ben baktırmadim ona sizden neden istediler? Bir de naturel transfer mi olacak? Femara neden verdiler ki? Herkese apayrı tedaviler.. bu iyi bir şeydir herhalde![]()
Hashimato yoktu di mi Fatmacim?Biraz kilom var da galiba ondanfemara yumurta büyümesi için verdiler . Naturel nasıl oluyor
farklı tedavi kesinlikle iyi birsey
![]()
Yok canım şükürHashimato yoktu di mi Fatmacim?
İyi o zaman cok sukurYok canım şükür![]()
İnşaallah canımİyi o zaman cok sukurtedavide kullanilan ilaclardaki hormonlarin da Tsh duzeyini yukseltme olasiligi var, insallah ilacla dusecektir
![]()
Bana başta ilaçsız transfer dediler çünkü adetlerim düzenli ve takiplerde rahim kalınlığı da iyiydi. Ama başka şehirden hazırlanıp gidiyorum diye ilaçlıya döndük. Şimdi estrofem kullanıyorum. Hayırlısı diyorum ama naturel içimde kaldı. Sizin ertelenmesine gerek kalmaz inşallahBiraz kilom var da galiba ondanfemara yumurta büyümesi için verdiler . Naturel nasıl oluyor
farklı tedavi kesinlikle iyi birsey
![]()
2.5 gibi bir şeydi. Ben gebelikten sonra önemli zannediyordum her gün yeni bir şey öğreniyorumTedaviye baslarken istedikleri testlerden biri de tsh, sizinki eger dusukse tekrar isteme geregi duymamis olabilirler ama bu deger transfer oncesi cok onemli, yuksekse dusmesi bekleniyor
Benim adetler çok düzensizBana başta ilaçsız transfer dediler çünkü adetlerim düzenli ve takiplerde rahim kalınlığı da iyiydi. Ama başka şehirden hazırlanıp gidiyorum diye ilaçlıya döndük. Şimdi estrofem kullanıyorum. Hayırlısı diyorum ama naturel içimde kaldı. Sizin ertelenmesine gerek kalmaz inşallah![]()
Transfer öncesi ağır kaldırmanın zararı olmaz galiba yaaKızlar ben biraz temizlik yaptı, usuttum ağır da kaldırdım. Bir zararı olur mu ya? Daha en az 10gun vardır transfere. Hazırlıklı olayım dedim![]()