Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin 2. Test sonucum 643 çıktı 2.3 kat artmış gönül hanım 3 hafta sonra ultrason sonucunu bekliyorum dedi, herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben yanlış hatırlıyor olabilirim geçen sene tüp bebek denemiş miydin ? Sen miydin emin olamadım değeri düşüp sonra tekrar yükselen biri vardı hatta çok şaşırmıştık baya garip bi süreci olmuştu sonrada maalesef kürtajla sonuçlanmıştı. İsminden sensin diye düşündüm ama değilsen kusura bakma 🙏

Eklentiler

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben yanlış hatırlıyor olabilirim geçen sene tüp bebek denemiş miydin ? Sen miydin emin olamadım değeri düşüp sonra tekrar yükselen biri vardı hatta çok şaşırmıştık baya garip bi süreci olmuştu sonrada maalesef kürtajla sonuçlanmıştı. İsminden sensin diye düşündüm ama değilsen kusura bakma 🙏
Evet bendim :( düştü yükseldi katlandı keseyi gördük ama büyümedi boş gebelik oldu, sonrasında dondurulmuşum vardı orda oda negatif oldu, memoriale başladık şükür ilk deneme ve herşey yolunda. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Evet bendim :KK43: düştü yükseldi katlandı keseyi gördük ama büyümedi boş gebelik oldu, sonrasında dondurulmuşum vardı orda oda negatif oldu, memoriale başladık şükür ilk deneme ve herşey yolunda. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bu tedaviniz nerdeydi ki bu kadar hüsranlı oldu ..

Belli hiç bir sebep yok aslında hersey normal görünüyor sadece 5.güne giden sayısı normalde 1 tane olurdu yumurtalar asenkron gelişirdi bu kez düşük doz ilaçla daha birbirine yakın gelişti 4 tane oluştu ama 1.kalite 2 taneydi onun için 2 tanesini gönderdik

Belli hiç bir sebep yok aslında hersey normal görünüyor sadece 5.güne giden sayısı normalde 1 tane olurdu yumurtalar asenkron gelişirdi bu kez düşük doz ilaçla daha birbirine yakın gelişti 4 tane oluştu ama 1.kalite 2 taneydi onun için 2 tanesini gönderdik
olsun canınızı sıkmayın , Rabbim ferahlık versin bu süreçte ...
İnş hayırlısıyla sonuçlanır .. Transfer ne zaman peki ?

arkdaslar tüp bebek sürecinde gonal f kaç kutu gidiyor. ben rapor çıkarttım gonal f bana hergun 300 ml gitcek şekilde yazmıs doktor. fasla fazla yazmıs yani 6 aylık diye. öncekilerde 225 ml iki kutu kullanmıstım sankı diye hatırlıyorum. siz günde kaç ml iğne vurdunuz en fazla taş patlasın

Back
X