Birkaç kişi yazınca kafan karışıp için sıkılmıştır diye yazıyorum. Transfer oldun test sonucu bekliyorsun diye biliyorum. Benim de hangileri hatırlamıyorum ama pozitif çıkan genler vardı, ama önemli değiller dediler ve kan sulandırıcı vermediler. Sonraki transferde düşük yaptım. Bununla ilgili olduğunu düşünüp baya soylenmistim, ama semra hoca olumsuz gorusmesinde üstüne basa basa senin kan sulandırıcı kullanmana gerek yok vermicem yine transferde demişti. Tabi ki benim içim rahat etmedi, hematoloji ye gittim. Doçent bir doktor denk geldi baya da anlattı bana durumu. Hamilelikte kan sulandırıcı kullanımının araştırmalara göre yüzde yüz düşüğü önler gibi bir sonucu yok demişti. Protein s vs baktı sonra ve hatırlamadığım farklı tahliller, bunları Memorial da yapmıştı. Bir sonuç farklı lab Lara göre tutarsız kalınca sadece hissiyat olalım hadi başlayalım madem diyerek kan sulandırıcı başlatmıştı bana son transfer öncesi. Transferimi semra hoca yapmıştı, o esnada kan sulandırıcı yok diye not almıştık falan dedi ben kullanmaya başladım diyince, yine gerek yoktu dedi ama ben bırakamadım:) doguma kadar kullandım. 12.haftada detaylıya gittiğim perinatolog bence kullanman yersiz ama bir deli kuyuya taş atmış şimdi 40 akıllı cikaramayiz mecbur kullanacaksin diyerek gülmüştü. Genlerin hangisinde vardı sabah bulabilirsem eklicem sonucu inşallah. İçin rahat etsin diye bir perinatologla görüşebilirein ya da hemotologla. Ama önce bi test sonucunu bekle derim. Hangi gündü testin?