Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kuzu ,bu heterozigot diye tabir ettiğiniz durum nasıl anlaşılıyor ? Hangi testle ?
Yani tedavi öncesi öğrenilebilen bişey mi ?
Aydınlatabilir misin ?
O tabirler kan pihtilasmasiyla ilgili. Trombofili testiyle pihtilasma genlerine baktirabilirsin. Tibbi genetik bolumu bakar, devlette biraz uzun surer testin sonucunun cikmasi, 1 ay gibi. Kucuk sehirlerde daha hizli olabiliyor.

6lı Trombofili paneli yaptirsan yeterli olur canim.

Kızlar ara kanamadan snra ne zmn adet olunur? Adet olduğumuz tarih mi yoksa ara kanama olduğu tarihte mi? İlk defa yaşadğm için bilmiyorum yaşayanlar yazabilirler mi

Kızlar ara kanamadan snra ne zmn adet olunur? Adet olduğumuz tarih mi yoksa ara kanama olduğu tarihte mi? İlk defa yaşadğm için bilmiyorum yaşayanlar yazabilirler mi
Ara kanama dedigin opudan sonraki mi civciv? Eger ondan bahsediyorsan, tam bir ay sonra normal adetimi olmustum, genelde de oyle oluyor adetler duzenliyse

Bülent tıraş memorialden daha uygun , bahçeci ise tam bir ticarethane,
Canım benim yakınım bülent tıraş da tedavi görüyor. 39 bin lira harcadılar ayrıca histereskopi olacak ona da ayrıca 8 bin lira verecek.. Bencede memorialden daha pahalı.. Yani şehirdışındalar zaten git gel vs 50 bini buluyor.

Canım benim yakınım bülent tıraş da tedavi görüyor. 39 bin lira harcadılar ayrıca histereskopi olacak ona da ayrıca 8 bin lira verecek.. Bencede memorialden daha pahalı.. Yani şehirdışındalar zaten git gel vs 50 bini buluyor.
Bulent Tirasta tedavinin uygun fiyata gelmesi icin cok sorunsuz bir rahme sahip olup bi de genetik yaptirmadan taze transfer yaptirmak gerekir. Aksi halde masrafi cok. Benim de tedavi goren yakinlarim oldu, cok buyuk meblaglar tuttu gercekten.

Bulent Tirasta tedavinin uygun fiyata gelmesi icin cok sorunsuz bir rahme sahip olup bi de genetik yaptirmadan taze transfer yaptirmak gerekir. Aksi halde masrafi cok. Benim de tedavi goren yakinlarim oldu, cok buyuk meblaglar tuttu gercekten.
Ay tutsa para göze gelmez canım inan. Başarılı Bi doktor ama.

Ay tutsa para göze gelmez canım inan. Başarılı Bi doktor ama.
Tabii canim, tuttuktan sonra hicbir seyle paha bicilemez o mucize ☺️ Bulent hocanin da hekimligine diyecek yok tabiiki. Benim iki yakinim cok uzun tedavilerine karsin olumlu sonuc alamadilar malesef. Axibadem Maslakta pek cok yerde uygulanmayan alternatif tedaviler de var, hepsi bir umut ve tabiiki ekstra masraf 🌻
Cok masrafli diyoruz ama ben de Memorial e 60bin lira verdim, bu da az degil 😂 isin icine genetik girince bastan buyuk bi masrafla baslaniyo zaten. Ama Acibadem e gitseydim 100 bini bulurdu Memorialde yaptrdigim islemlerin aynisi.

Yorgunluktan tam yazamadım.sureklimi basilicak iğne batirildiktan sonra .yoksa bir defa basınca sifirlnamadi bende butona ustuste bastim

Yorgunluktan tam yazamadım.sureklimi basilicak iğne batirildiktan sonra .yoksa bir defa basınca sifirlnamadi bende butona ustuste bastim
Evet canim, kalem olanlardan di mi? Doz ayarini yapip surekli basacaksin, zaten o kendi kendini ilerletiyo pit pit pit diye, hissedersin parmaginla basarken. Dozunu tamamlayinca da duruyor zaten, ne kadar bastirsan da ilerlemez ondan sonra.

960 TL'ye aldım bugün idilden.kizlar gonalf bu sefer ilacım hani sifirlnincaya kadar sürekli basacagiz bir kere basmayla sıfırlanması.anlamadim ya
Dozunu ayarladıktan sonra iğneyi enjekte edince uzunca basınca sıfırlanıyor canım , sende öyle olmadı mı ?

Back
X