Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biz 20bini tamamladık, tedavi vakti geldi diyorduk 😂 birkaç ay daha para biriktiricez anlaşılan 🤭
Benim mesela 40000 tutmadi. Devlet raporu geçmiyor ama elinde rapor olduğu için 9600tl den işleme aldılar. İlaçlar hadi 5000tl de birde pgtye giden embriyolarima tane başına 295$ ödedim. 2300 tl ödedim 1 tane için. Bu ilk tedavimdeki fiyat 16900tl idi birde transfer olmadığı 1920 tl iade ettiler. 14980tl ye geldi. İkinci kez tedaviye başladık. Bu sefer rapor indirimi olmadı. 11000tl tedavi için iğneler 2040tl tuttu. 3 tane embriyom pgt ye gitti 6195tl verdim. Sağlıkli embriyom gelmedi transfer olmadı diye 2200tl iade ettiler. Toplam 19235-2200= 17035tl ha ilave rahim filmi cekildim. 700tl den 17735tl ye geldi. Bütün testlerim yeterli geldiği için ekstram olmadı. Bakalım 3.ye Haziran'da geleceğim. Umarım fikrin olmuştur her tedavi farkli tabi🥰🙏

Ben telefonla bilgi almıştım onlarda bana mesaj atacağını söylemişti sana da aynen kopyala yapıştır yapıyorum canım , gelen mesaj..

Gitmeden önce yapılması gerekenler

Merhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin: TSH, Serbest T4, Prolaktin,Tam Kan Sayimi, Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu, HbsAg, Anti HBS, Anti HCV, Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa, gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz. EVLILIK CUZDANINIZ OLMADAN ISLEMLERINIZ BASLAMAYACAKTIR. Evlilik cuzdaniniz, esiniz ve kendinize ait vesikalik fotograflariniz ile vukuatli nufus cuzdani ornegini ve kimliklerinizi yaninizda getirmenizi rica ederiz. Saglikli gunler dileriz. Saygilarimizla Memorial Saglik Grubu SMS almamak icin MSG yazip 7889'ye gonderin M0481003701200017 B001
Bu testler kan tahlili ile mi belli oluyor ? Sperm ve hsg dışında.

Benim mesela 40000 tutmadi. Devlet raporu geçmiyor ama elinde rapor olduğu için 9600tl den işleme aldılar. İlaçlar hadi 5000tl de birde pgtye giden embriyolarima tane başına 295$ ödedim. 2300 tl ödedim 1 tane için. Bu ilk tedavimdeki fiyat 16900tl idi birde transfer olmadığı 1920 tl iade ettiler. 14980tl ye geldi. İkinci kez tedaviye başladık. Bu sefer rapor indirimi olmadı. 11000tl tedavi için iğneler 2040tl tuttu. 3 tane embriyom pgt ye gitti 6195tl verdim. Sağlıkli embriyom gelmedi transfer olmadı diye 2200tl iade ettiler. Toplam 19235-2200= 17035tl ha ilave rahim filmi cekildim. 700tl den 17735tl ye geldi. Bütün testlerim yeterli geldiği için ekstram olmadı. Bakalım 3.ye Haziran'da geleceğim. Umarım fikrin olmuştur her tedavi farkli tabi🥰🙏
İnşallah 3. son olur ve sağlıklı hayırlı evlada sahip olursun canım 🌸🤲 Pastel gibi eşten kaynaklı ameliyat vs olduğu için bizim fazla tutacak ☺️ para mühim değil yerine konur, sonu güzel olsun inşallah ❤️

İnşallah 3. son olur ve sağlıklı hayırlı evlada sahip olursun canım 🌸🤲 Pastel gibi eşten kaynaklı ameliyat vs olduğu için bizim fazla tutacak ☺️ para mühim değil yerine konur, sonu güzel olsun inşallah ❤️
Benimde eşimde sayı az morfoloji 1 sperm sorunu var ama işimizi görür sayı dedikleri için ameliyatlık durum var olmadı. Sanki sperm olayını çözdük embriyo kalitesi suan geriye çünkü %85 yumurta etken %15 sperm diyor yücel Bey. Bende hicbir sey yok ama yapay ya herşey sanırım beni o anlamda etkiliyor. Kismet bakalım iyi haberler veririm inşallah 🙏

Benimde eşimde sayı az morfoloji 1 sperm sorunu var ama işimizi görür sayı dedikleri için ameliyatlık durum var olmadı. Sanki sperm olayını çözdük embriyo kalitesi suan geriye çünkü %85 yumurta etken %15 sperm diyor yücel Bey. Bende hicbir sey yok ama yapay ya herşey sanırım beni o anlamda etkiliyor. Kismet bakalım iyi haberler veririm inşallah

Benimde eşimde sayı az morfoloji 1 sperm sorunu var ama işimizi görür sayı dedikleri için ameliyatlık durum var olmadı. Sanki sperm olayını çözdük embriyo kalitesi suan geriye çünkü %85 yumurta etken %15 sperm diyor yücel Bey. Bende hicbir sey yok ama yapay ya herşey sanırım beni o anlamda etkiliyor. Kismet bakalım iyi haberler veririm inşallah 🙏
İnşallah güzel haberlerini alırız canım 🤲 Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın 🤲❤️

Herkese huzurlu, sağlıklı bayramlar 💜☺️🧚‍♀️

Benimde eşimde morfoloji 0 dı ve üstüne varikosel vardı ilk kızıma ilk tüp bebek tedavimle kavuştum🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bana umut oldun 🥰 haziranda artık bakalım çok umutlanmak istemiyorum ooff ooff duygularım karışık 🤲🙏
Bu yoldan vazgeçme yolun sonu ışıklı, rabbim herkese emeginin karşılıgını tez vakitte versin🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok stresli ve zor süreçler, rabbim her istiyen be diliyenin karnını bebişlerle doldursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bu yoldan vazgeçme yolun sonu ışıklı, rabbim herkese emeginin karşılıgını tez vakitte versin🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok stresli ve zor süreçler, rabbim her istiyen be diliyenin karnını bebişlerle doldursun🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hala bizlere destek için burada olman o kadar iyiki 🥰 cansın çocuğuna uzun ömür versin ikinciyi istiyorsan tez vakitte olsun inşallah 🙏 tedavi başlayınca desteklerinize ihtiyacım devam edecek🥰🤲🙏

Yumurtanın toplanırken en az kaç ölçülerinde olması lazım döllenmesi için bilen yazabilirmi
Valla benim yumurta ölçülerim 21- 22 gördü son tedavimde. Hatta ben yeter artık toplasak catlayacak dedim Yücel Bey endise etme dedi. 18 e ulaştığı anda toplama planları yapılıyor.

Hastaneden çıktım ilaç mesajını bekliyorum bir parkta oturuyorum eşim cuma namazında o kadar zorlu bir sınav ki zor çok zor
Aa simdiden boyle dusunmek olmaz ama olacak diye baslmak gerek umut etmekten vazgecmemek lazim degil mi, haydi toparlaniyoruzz ve hoop olumsuz dusuncelerimizden kurtuluyoruz. 🥰🥰🥰

Back
X