Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben evlendiğimde eltim hamileydi o ikinciyi doğurdu ben hala tedavi alıyordum. Kıskançlık mı bilmiyorum imrenme mi denir.. ben de hem kendime kızıyordum hem de böyle bir insan değilim diye çok üzülüyordum. Geçecek inşallah. Sen de yaşayacaksın, etrafındakilerle paylasacaksin ve tüm bu süreçte ya bir şey olursa diye muhtemelen çok korkacaksın 😅 Allah'a teslim olmak lazım, geçecek inşallah.
inanın tam anlattığınız gibiiym kıskanmıyorum ama içimde tarif edemediğim değişik bir duygu ve ağlama isteği oluyor

Benim embriyolar iki kez taramadan gecti. Once tek gen hastaligi (bende olan bir hastalik, bunu tasimayan saglikli embriyolar secildi), sonra da kromozomlarina bakildi sizin yaptirdiginiz gibi.

Kromozom pgt sine 4 gitti, 3 saglikli geldi.

Guzel dusun ve stres yapma, insallah tutacak ❤️

Benim embriyolar iki kez taramadan gecti. Once tek gen hastaligi (bende olan bir hastalik, bunu tasimayan saglikli embriyolar secildi), sonra da kromozomlarina bakildi sizin yaptirdiginiz gibi.

Anladım canım ilk transferin olacak değil mi senden güzel haberler bekliyoruz bu bizi çok teşvik edecek 6 tane gitmişti benim hepisinin bi kromozomunda sorun var dedi soner bey inşallah güzel sonuçlar alırız

Anladım canım ilk transferin olacak değil mi senden güzel haberler bekliyoruz bu bizi çok teşvik edecek 6 tane gitmişti benim hepisinin bi kromozomunda sorun var dedi soner bey inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet canim benim ilk denemem. Burada guzel haberleriyle ayagini suruyen arkadaslarimiz oldu, insallah biz de peslerine takiliriz 🙌🙌🙌☺️

Bu arada benim toplam 9 embriyom genetige gitti, onu yazmamisim. 5 tanesi hastalik dolayisiyla elendi. Kalan 4un kromozomlari incelenmisti, onlarin arasindan da bir tane 6. kromozomunda trizomi olan cikti. Elimize 9 taneden 3 kalmis oldu, sukur. 1 taneye de raziydik tabiiki. Kendimi oyle hazirlamistim ki sanki her seyi bastan almak gerekebilir, moralimi bozmamaliyim diye.. 3 saglikli gelince inanamadim, defalarca mozaik mi tam saglikli mi diye laboratuvari aradim ☺️

Evet canim benim ilk denemem. Burada guzel haberleriyle ayagini suruyen arkadaslarimiz oldu, insallah biz de peslerine takiliriz 🙌🙌🙌☺️

Bu arada benim toplam 9 embriyom genetige gitti, onu yazmamisim. 5 tanesi hastalik dolayisiyla elendi. Kalan 4un kromozomlari incelenmisti, onlarin arasindan da bir tane 6. kromozomunda trizomi olan cikti. Elimize 9 taneden 3 kalmis oldu, sukur. 1 taneye de raziydik tabiiki. Kendimi oyle hazirlamistim ki sanki her seyi bastan almak gerekebilir, moralimi bozmamaliyim diye.. 3 saglikli gelince inanamadim, defalarca mozaik mi tam saglikli mi diye laboratuvari aradim ☺️
:))) canım benim haklıısn valla bende hep dedim 1 tanede olsa olsun ama olsun 1 taneye kavuşayım yeter dedim Allahımmmmmm yüzümüzü güldürsün inşallahhh canım ben senden çok umutluyum sende ayağını sürüyeceksin :)

1 tane tam sağlıklı embriyom gelmiş canım çok şükür gene inşallahhhh sıkı sıkı tutunur

Biz ona mucize dedik ,inş Rabbim nasip eder ,gönlünün ince yükünü attın :)

Döviz o kadar artmış durumda ki allah herkesin yardımcısı olsun ...

Rahim filmini benden tedaviye baslamadan once istemislerdi, genelde de oyle istiyorlar. O yuzden ekstra onun icin de 1 ay eklemedik bekleme surecine. Ama opudan 1 ay sonra histeroskopi oldum, histeroskopiden 1 ay sonra da transfer hazirligi baslamis oldu.
Acaba rahim filmi ile histeroskopi ayni ayda olamaz mi? Rahim filmi icin adet sonrasini bekliyorlar, ayni sekilde histeroskopi icin de adetin tamamen bitmis olmasini bekliyorlar. Bilemedim onu simdi, ayni ayda birbirine zarari olur mu🤔
aynen ikisini aynı ayda yapabilirler mi diye düşündüm, birazdan yücel beye soracağım

Kızlar selam Ben yarın ön görüşme için Soner hocaya randevu aldım. Bugün adet olduğum için hemen gitmek istedim, Semra hocaya 8 Hazirandan önce randevu yokmuş 😑 Soner hoca nasıl bir doktor hastası olan var mı ilgili biri mi? Benim 3 gebeliğim oldu biri kalbi durdu biri dış gebelik diğeri de 7 aylık preaklampsi den dolayı kaybettik. 2 tüpümde yok aldırmak zorunda kaldık. Eşimin morfolojisi 0 ayrıca baş anomalisi 98 🤦🏻‍♀️ 2 tüp bebek başarısızlığımız var. Gitmeden önce hangi tahlilleri görmek istiyorlar bilgisi olan var mı?

Kızlar histeroskopi olan var mı aranız da ne kadar tutuyor işlem nasıl geçiyor acaba 🤯
İstanbuldaysan ecomar I tavsiye ederim 800 TL civarında ve ağrısız bir işlem bence. Bazı arkadaşlar anestezi işe oluyor ama aslında hiç ağrı hissedilmeyen bir işlem

Back
X