Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar,beni 1 saat önce Gönül hoca aradı pgt sonucu için..Eşten kaynaklı Robertsonian trasnlokasyonu 13,14 ,,mevcut idi..sağlıksız gelmiş 1 tanecik embriyomuz..13,14 ve 20 de sıkıntı mevcut dedi..20 neden diye sorduk olabiliyor bazen böyle dedi..cok değişik etkilendim😔..beynim ve kalbimde değişik bir boşluk oldu..bakalım Rabbım tevekkülümüzü devam ettirsin...ve yine kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah🤲

Kizlar,beni 1 saat önce Gönül hoca aradı pgt sonucu için..Eşten kaynaklı Robertsonian trasnlokasyonu 13,14 ,,mevcut idi..sağlıksız gelmiş 1 tanecik embriyomuz..13,14 ve 20 de sıkıntı mevcut dedi..20 neden diye sorduk olabiliyor bazen böyle dedi..cok değişik etkilendim😔..beynim ve kalbimde değişik bir boşluk oldu..bakalım Rabbım tevekkülümüzü devam ettirsin...ve yine kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah🤲
Ayyyy ne diyosun ya … Şuan okurken bile içimden bişey koptu sanki … Zamanı değil belki ama baştan mı başlamayı önerdiler ?

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasıl üzüldüm anlatamam. 😔

Ay canım benim valla benimde kalbim sızladı. Seni çok iyi anlıyorum Kasım 2020 den beri elim bos çıkıyorum pgt sonucu 😪 bu acıları yaşıyoruz inşallah yüzümüz güler 🤲🤲🙏🙏

Canım yazmıyorum cok ama sıkı takipteyim farkındasındır 😊 senden o güzel haberi duyacağım günü iple çekiyorum💕
Canım yazmıyorum cok ama sıkı takipteyim farkındasındır 😊 senden o güzel haberi duyacağım günü iple çekiyorum💕
Yüreğim agızımda canım ana 🥰 bu sefer şaşırır mıyım hiç bilmiyorum 😓 bakalım bekliyoruz 🙏

Ayyyy ne diyosun ya … Şuan okurken bile içimden bişey koptu sanki … Zamanı değil belki ama baştan mı başlamayı önerdiler ?
Haberi aldığım an ilk aklıma inan sen geldin..Sana umut olurum diye düşünüyordum.ama nasip nasip.Ben farklı etkilendim nedense,2 kez transfer olduğumda daha çok üzülmüştüm..bunda boşluk hissettim..birde içimden söyle geçirmiştim; transfer sonrası negatif almaktansa hiç transfere kadar gitmesin diye düşünmüştüm..diğer türlü daha çok etkilenecektim..birde bir sürü ilaç stres vs..gönül hoca max 2 ay içerisinde gelin dedi.. gidecek miyiz hiç bilmiyorum..bizim düşündüğümüz paramız yettiği ölçüde deneyelim ama ilaçlar beni uzun vadede kötü etkiler diye düşünüyoruz.. eşim az önce gitti yurtdisina,gelince karar verelim dedik artık..biz tedaviye başlamadan son 1 kez daha deneyelim olmaz ise dışarıdan bebek sahipleniriz demiştik.. ama suan geldiğim noktada 1 kez daha mi denesek oluyor..Rabbım hayirli karar vermemizi nasip etsin inşallah🤲

Ay canım benim valla benimde kalbim sızladı. Seni çok iyi anlıyorum Kasım 2020 den beri elim bos çıkıyorum pgt sonucu 😪 bu acıları yaşıyoruz inşallah yüzümüz güler 🤲🤲🙏🙏
Cok sagolasin,eksik olma.🙏.Insallah güzel haberler alacağımız zaman yakındır,bol bol dua edelim artık.. biz kul olarak elimizden geleni yapıyoruz..Rabbım yeterki bize ol desin 🤲

Cok sagolasin,eksik olma.🙏.Insallah güzel haberler alacağımız zaman yakındır,bol bol dua edelim artık.. biz kul olarak elimizden geleni yapıyoruz..Rabbım yeterki bize ol desin 🤲
Bu arada doktor sizin çocuğunuz olmaz demedikce denenmeli. Bende bu gruptan bilen bilir bir daha yapmayacağım dedim. Ama doktorlar bana senin çocuğun olmaz demediki diyip bu aradaki arkadaşlarımın desteği yeniden yeniden başladım. Bu bizim sınav canım. 🙏🙏🙏 Üzül dibine kadar ama sende vazgeçme 1 kez daha dene 💪👍

Ne kadar zor sürekli ilaçlar iğneler birde etrafta görülen anneler ve bizim yüreğimizin melekler için pırpır etmesi , çok üzüldüm canım Rabbim yüreğindeki yarayı kapatsın tez zamanda yüzünü mucizesi ile güldürsün inşallah

Bu arada doktor sizin çocuğunuz olmaz demedikce denenmeli. Bende bu gruptan bilen bilir bir daha yapmayacağım dedim. Ama doktorlar bana senin çocuğun olmaz demediki diyip bu aradaki arkadaşlarımın desteği yeniden yeniden başladım. Bu bizim sınav canım. 🙏🙏🙏 Üzül dibine kadar ama sende vazgeçme 1 kez daha dene 💪👍
Cok doğru söylüyorsun aslında, belki şuan biraz daha duygusal bakiyorum..en azından bunun mevcutta sınav olduğunu düşünüp acaba çok odaklanmamaliyim mi diye de düşünmeden yapamıyorum..Rabbım hayirli mutlu olabileceğimiz kararlar almamızı nasip etsin🤲

Ne kadar zor sürekli ilaçlar iğneler birde etrafta görülen anneler ve bizim yüreğimizin melekler için pırpır etmesi , çok üzüldüm canım Rabbim yüreğindeki yarayı kapatsın tez zamanda yüzünü mucizesi ile güldürsün inşallah
Amin cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah Rabbım.🤲..hakikat dediğiniz gibi çevrede görülen hamile bayanlar, bebeğini gezdiren anneler, sizin yanınızda hamile,çocuk muhabbeti yapmamak için özen gösteren çekirdek ailemiz ve arkadaşlarımız ve daha niceleri.. fiziksel acı kismi hepimiz için 2.planda,yeterli yüreğimiz acımasın bu konuda..

Cok doğru söylüyorsun aslında, belki şuan biraz daha duygusal bakiyorum..en azından bunun mevcutta sınav olduğunu düşünüp acaba çok odaklanmamaliyim mi diye de düşünmeden yapamıyorum..Rabbım hayirli mutlu olabileceğimiz kararlar almamızı nasip etsin🤲
Tabiki valla sağolsun yücel beyde dakikalarca benle konuştu. Ben sana senin çocuğun olmaz demiyorum. Vazgecersen olmaz senin çocuğun dedi. Senin yolun sadece biraz sabır istiyor yoksa ben sana gelme de derim dedi. Birilerine bir sey anlatma bu süreçte olmadı de geç bir.daha deneyecek misin diye soranlara şuan sağlıklı karar veremiyorum bakalım de geç. Seni hatta eşini ikinizden başkası asla ve asla anlamaz👍 tekrardan deniyorum yazacagin günü bekliyor olacağız biz🥰

Tabiki valla sağolsun yücel beyde dakikalarca benle konuştu. Ben sana senin çocuğun olmaz demiyorum. Vazgecersen olmaz senin çocuğun dedi. Senin yolun sadece biraz sabır istiyor yoksa ben sana gelme de derim dedi. Birilerine bir sey anlatma bu süreçte olmadı de geç bir.daha deneyecek misin diye soranlara şuan sağlıklı karar veremiyorum bakalım de geç. Seni hatta eşini ikinizden başkası asla ve asla anlamaz👍 tekrardan deniyorum yazacagin günü bekliyor olacağız biz🥰
Cok.tesekkur ederim,iyi ki varsın🙏..evet şuan hiç kimse ne yaşadığımızı, neler hissettiğimizi asla tahmin edemez..en iyisi dediğin gibi söylemek.. inşallah Rabbım sana da sevinecegin güzel haberler almayı nasip etsin hayirla tez vakitte🤲

Ayy bende bugün bulunduğum şehirdeki hastaneden trombofili sonucumu aldım. “Bunu da yaptıralım hocam” diyerek verdiğim test sonucum da ;
-Faktör V Leiden G1691A Heterozigot Polif.
-Paı 1 4G/5G
çıktığını öğrendim .

Yani demem o ki tüp bebek konusunda hangi merkez olursa olsun bazı testlere her ihtimale karşı yaptırıp donanımlı gitmekte fayda var ben Yücel hocayla WhatsApp üzerinden ön görüşme yaptım da benden bu testi de istemişti Allah’tan burada sonucum erken çıktı da alabildim.

Memorial ‘a bu testin fiyatını sordugumda 2.040 TL denilmişti..
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok ağır bir sınav
merhaba acaba bu 2040 tl sadece kan trombofılı ucretı mı genetık test ucretı de ayrı mı ıcınde mı ?ben de hastane arastırıyorum koc unıye sormustum .

Back
X