Merhaba cok gecmis olsun, atlanmamasi gereken bir detay aslinda. Ozelliikle.ailede vvarsa. Cunki pihtilasma genlerimizi anne ve babadan aliyoruz. Sizin babada varmis, annenizde yoksa genlerinizde heterozigot mutasyon cikacaktir. Annenizde de varsa o zaman homozigot olacak. Babanizin durumu ciddi pihtilasma sorunu diye anladim.. o zaman sizde de cikacak en iyi ihtimalle bazi genlerde heterozigot olarak.
Zeynep Kamil.konusuni da soyle aciklamak.isterim: Anadolu yakasindaki tum devlet ve arastirma hastaneleri, artik sehir hastaneleri de dahil tabi, bu test icin ornek aliyor ama Zeynep Kamile yonlendiriyor. Yani inanilmaz bir yuk var Z.Kamilin laborutavarinda. Dolayisiyla cok gec cikiyor bazi donemlerde sonuclar. Benim trombofili 1 ayda, kromozom analizi 4 ayda cikmisti Z. kamilde.
Trombofili biraz daha hizli cikiyor neyseki, yas catlasin en fazla bir bucuk iki ay bekletir. Sizin ne kadar oldu kan vereli? Araya 10 gune yakin tatil de girecek simdi ne yazikki, kotu denk geldi o..
Sizin durumda ciddiyet oldugu icin ben hizli sonuc verecek bir laboratuvarda yaptirmayi tercih ederdim
Bende hafif pihtilasma cikti, bana da Memorialde kan sulandirici vermediler ama bunun icin perinatologa gittim, o yazdi igne ve coraspin.
Bahsettiginiz sikintilar agrilar hakkinda bir fikrim yok ama insallah en kisa zamanda cozulur

takip.doktoru simdiden aslinda coraspin icmenizi onerebilir, danistiniz mi?