Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy süperr bu , bizim aynı gidecek inşallah 😍😍 benim ağustos 4-5 gibi olması lazım reglim. Senin ne zamannn?
Benimde normalde 28-30 günde bir geliyor. Toplama sonrasi 22 günde geldi. Şimdi gelecek adetimde sanırım 35-37 günde gelir herhalde. Toplama sonrası öyle dengesizlesiyor😅 10 ağustostan itibaren bekleyeceğim 🙏🤣

Benimde normalde 28-30 günde bir geliyor. Toplama sonrasi 22 günde geldi. Şimdi gelecek adetimde sanırım 35-37 günde gelir herhalde. Toplama sonrası öyle dengesizlesiyor😅 10 ağustostan itibaren bekleyeceğim 🙏🤣
Benim de 27-28 günde bir olur . Aa benim yumurta toplaması sonrası tam 28. Günde oldu hiç şaşmadı . O zaman benim de uzar dengesizleşiyorsa . 4-5 ağustos tam 27-28. Günler uzarsa benimde atar 10 ağustosa falan 😁😁 peki transfer adetin kaçıncı günleri olur ?

Benim de 27-28 günde bir olur . Aa benim yumurta toplaması sonrası tam 28. Günde oldu hiç şaşmadı . O zaman benim de uzar dengesizleşiyorsa . 4-5 ağustos tam 27-28. Günler uzarsa benimde atar 10 ağustosa falan 😁😁 peki transfer adetin kaçıncı günleri olur ?
Yücel bey 20 günlük bir takip sağlanıyor dedi. E2 ve Lh kontrolü sık sağlanacak bazi zaman dedi. Sonra catlatma iğnesi vurulup 6. Gün transfere geleceksiniz dedi. 🙏🙏 Eylül başını bulacak anlaşılan 👌sen İstanbul'da mısın? Ben izmirden takip sağlatacağım.

Yücel bey 20 günlük bir takip sağlanıyor dedi. E2 ve Lh kontrolü sık sağlanacak bazi zaman dedi. Sonra catlatma iğnesi vurulup 6. Gün transfere geleceksiniz dedi. 🙏🙏 Eylül başını bulacak anlaşılan 👌sen İstanbul'da mısın? Ben izmirden takip sağlatacağım.
Oo çok uzun sürüyor desene. Adetin en Fazla 20. Günü transfer oluruz o zaman . Ben istanbul’da olacağım canım. Bir an önce zaman geçsin ağustos gelsin diye sabırsızlanıyorum☺️☺️☺️

Selamlar arkadaşlar 🖐, ben de yurtdışında başarısız olan tedavim sonrasında Memorialda tedavi olmaya karar verdim. Yaşım 35, yumurta rezervim oldukça düşük, translokasyonum olduğu için de pgtli yaptıracağız. Başarı ihtimali çok düşük görünüyor ama hakkımızda hayırlısı bakalım gelen günler neler gösterecek.

hayrusz hayrusz arkadaşım sağolsun süreçle ilgili çok güzel yardımcı oldu, baya bir bilgi verdi. Geçen hafta da Soner beyle ön görüşme yaptık. Ağustosta adetten 5-6 gün önce gidip muayene+tahliller+hsg yaptıracağım. Bir terslik olmazsa ondan 1 hafta sonra da tedaviye başlayacağız. Herhangi bir tavsiyeniz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese süreçlerinde kolaylıklar ve bol şans diliyorum ❤🍀
Canim cok mutlu oldum tedaviniz hayirli olur inshaAllah herhangi bir sorun vesayre olursa mutlaka yaz takipte olurum benim dogumumda yaklasti artik yogunluktan fazla giremiyorum ama ozelden gelen mesajlari hemen goruyorum.. isiniz rast gitsin sakin korkma Rabbime sigin bizimde olmicak gibiydi ama oldu burdaki tum herkeze en kisa zamanda anne olmayi diliyorum🤲🏻❤️ Rabbim kimseyi ugrastirmadan hayirli saglikli evlat sahibi olmayi nasib etsin inshaAllah pes etmeyin guzel annelerim💐

Merhaba bnm 11 yumurta toplandiktan sonra 5.gune 2 tanesi gitti ve onlarda orta kalite
Esimin morfoloji 0 old icin gitmistik fakat ona hicbi tedavi uygulanmadi ve sonuç basarili olmadi bnm tüm degerlerim ve kontrollerim başarılıydı sizce ese de bi tedavi uygulanamsi gerekmezmiydi

Merhaba bnm 11 yumurta toplandiktan sonra 5.gune 2 tanesi gitti ve onlarda orta kalite
Esimin morfoloji 0 old icin gitmistik fakat ona hicbi tedavi uygulanmadi ve sonuç basarili olmadi bnm tüm degerlerim ve kontrollerim başarılıydı sizce ese de bi tedavi uygulanamsi gerekmezmiydi
Benimde 11 den 5 güne 3 orta kalite oluştu , eşimde morfoloji 2 hız düşük ve çift taraflı varikosel , bende sizinle aynı fikirdeyim, sonuçta %50 her iki tarafında etkisi ama tamamen kadına odaklanılıyor bu her merkez için geçerli, bence Androloji uzmanı baktıktan sonra erkekler tedaviye başlamalı biz yediğimiz iğnelerle kalıyoruz.

Merhabalar canım,
Benimde eşimin morfoloji 1-2 seyrinde idi. Yücel Bey biz sperm oldukça en iyisini seçiyoruz. Ama yumurtayı seçemiyoruz ne toplarsak ona işlem yapıyoruz dedi. Tüp bebekte %85 yumurta %15 sperm etkili dedi. Bende şaşırdım ama mantıklı geldi. Bende yoksa hiçbir sorun yoktu. Benimde ortalama 6-7 toplanıyor maksimum 3 tane 5. Güne gidiyor. Şuan 3. Tedavi sonrasi nihayet pgtden de sağlıklı geldi 1 tane transfer hazirligindayim. Yücel Bey vazgecmeden deneyeceğiz durum tesadüfi demişti.

Merhabalar canım,
Benimde eşimin morfoloji 1-2 seyrinde idi. Yücel Bey biz sperm oldukça en iyisini seçiyoruz. Ama yumurtayı seçemiyoruz ne toplarsak ona işlem yapıyoruz dedi. Tüp bebekte %85 yumurta %15 sperm etkili dedi. Bende şaşırdım ama mantıklı geldi. Bende yoksa hiçbir sorun yoktu. Benimde ortalama 6-7 toplanıyor maksimum 3 tane 5. Güne gidiyor. Şuan 3. Tedavi sonrasi nihayet pgtden de sağlıklı geldi 1 tane transfer hazirligindayim. Yücel Bey vazgecmeden deneyeceğiz durum tesadüfi demişti.
Bizede aynisi dendi spermde sorun yok en iyisini buluyrz ama demekki bulunamamis bende umarim sizinki çok guzel olur hayirli olsun ben tedavi sirasinda da çok saskindim surekli benle ilgilendiler esime soru bile sorulmadi 10 yumurta gitti bnm

Erkekteki sorun malesefki düzelmiyor kolay kolay yani erkeğe odaklanmamaları çok normal.bizde de aynı problem var ve eşim bir sürü takviye kullandı alternatif tıp da dahil doktorlara gittik bitkisel ilaçlar kullandık o kadar zamanımız ve paramız boşa gitti maalesef.ayrıca ilk tedaviye o takviyelerden sonra hemen başladık başka bir merkezde negatif oldu.memorialdan önce hiçbir ilaç vs kullanmadı eşim çok şükür oğlumu kucağıma aldım🤗.benim de 11 yumurtadan 5.güne 4 embriyo gelmişti.biri yanımda şükür😁.2.için eylülde transfer düşünüyorum rabbim nasip ederse.inşallah sizin de olumlu sonuçlanır🙏🏻 Bu arada benim 2 embriyom 5aa, 1 tanesi 4bb,1 tanesi de 3aa denildi

Erkekteki sorun malesefki düzelmiyor kolay kolay yani erkeğe odaklanmamaları çok normal.bizde de aynı problem var ve eşim bir sürü takviye kullandı alternatif tıp da dahil doktorlara gittik bitkisel ilaçlar kullandık o kadar zamanımız ve paramız boşa gitti maalesef.ayrıca ilk tedaviye o takviyelerden sonra hemen başladık başka bir merkezde negatif oldu.memorialdan önce hiçbir ilaç vs kullanmadı eşim çok şükür oğlumu kucağıma aldım🤗.benim de 11 yumurtadan 5.güne 4 embriyo gelmişti.biri yanımda şükür😁.2.için eylülde transfer düşünüyorum rabbim nasip ederse.inşallah sizin de olumlu sonuçlanır🙏🏻 Bu arada benim 2 embriyom 5aa, 1 tanesi 4bb,1 tanesi de 3aa denildi
Gözünüz aydın 🌸 Eşinizin problemi neydi acaba? Benim eşim azosperm.

Gözünüz aydın 🌸 Eşinizin problemi neydi acaba? Benim eşim azosperm.
Teşekkür ederim.bizde sperm sayısı 9 milyon,morfoloji 1, hareket çok düşüktü

Back
X