Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şuan araştırma içersindeyim doktordan sonra en önemlisi laboratuvarı tabiki bu tür merkezlerin hayırlısı olsun hakkımızda.
Doktor önemli fakat ben laboratuvarın daha önemli olduğunu düşünüyorum.sizde araştırırken laboratuvarı iyi bir hastaneyi seçmeniz gerekiyor.bende yıllarca araştırdım,hem sistemin hemde laboratuvarın en iyi olduğu hastane memorialdı.bu süreçte insanın kendisini rahat hissetmesi çok önemli.ben her muayeneye gittiğimde çok rahattım kendi evim gibiydi.ben kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkürler cevabın için canım indirim rapordan dolayı mı oldu peki? Semra hanıma mi gittin sen kimileri kendi girmiyor hep farklı doktorlar oluyor diyor doğru mu bu acaba?
Eşim doktor. O yüzden yüzde onluk bir indirim oldu. Semra hanım ile hiç karşılaşmadım bile. Umut hoca ve Yücel hoca süreci izledi. Asıl doktorum Yücel hocaydı.

Ne gibi takviyeler kullandınız paylaşabilir misiniz
Şunu en başında belirteyim
Benim 8 yumurta toplanıp 7 yumurta dollendi..tüm aşamalar sonrası pgt ye 1 embriyo gitti.,o da sağlıksız geldi..
Bütün bu negatif tabloyu başta söylemekte fayda var diye düşünüyorum..
Biz eşimle ari sütü bal ve polen karışımı yedik her sabah aç karnına.
Her gün 1 çay kaşığı kestane balı yiyorum.. Bu benim genel rutinim..
Eşime her sabah ve akşam keçiboynuzu suyu kaynatım.
Birde nohut suyu okudum bir yerde ,7 kaşık nohutu 10dk kaynattim..onu icirdim eşime..
Havuç suyu içmeye çalıştım ama düzenli içemedim onda hep üşendim..
Keten tohumu 2-3 aydan bu yana kullanıyorum..
Q10 kullandık,ubiquinol formu...
Birde klasik folik asit..
Ilave başka bir kür varmiydi hatırlamıyorum defterim yanımda yok..ptesi bakacağım var ise yaptığım ilave bir kür onu da dahil.ederimm..
Ben kullanin vs asla demiyorum..bunlar benim sadece uyguladiklarim..
Bol şans🍀
Sevgiler🌺🤗

kızlar bu kan pıhtılaşma testi adı nedri. o kdr tahlil yaptırmışım ki bir bakayım dedim transfer öncesi. adı ne diye geçiyor

Eklentiler

• BA4D9BD2-B734-404C-8344-8997A0882F79.webp
    BA4D9BD2-B734-404C-8344-8997A0882F79.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 5CEA852C-F8E9-4055-B6D3-73297097B06F.webp
    5CEA852C-F8E9-4055-B6D3-73297097B06F.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
pıhtılaşma sorunum olmadığını görüyorum. önceki bütün gebeliklerimde coraspirin + iğne kullanmıştım. ve hep iğneyi acaba bosuna mı kullanıyorum demiştim.. aranızda pıhtılaşma olmadığı halde kullanan varmı iğneyi her ihtimale karşı diye? transferden sonra perinotoloji ye mi gitsem acaba ya da öncesinde

pıhtılaşma sorunum olmadığını görüyorum. önceki bütün gebeliklerimde coraspirin + iğne kullanmıştım. ve hep iğneyi acaba bosuna mı kullanıyorum demiştim.. aranızda pıhtılaşma olmadığı halde kullanan varmı iğneyi her ihtimale karşı diye? transferden sonra perinotoloji ye mi gitsem acaba ya da öncesinde
Araştırma hastanelerinin genetik bölümünde test yapılıyor. Ben yaptırmıştım 2 gende pıhtılaşma çıktı iğne ve coraspin kullanıyorum.

bir de ayrıyetten protein c, protein s, antitrombin 3 aktivitesi de yaptırmışım. onlar da sanırım
Evet onlar da pıhtılaşma testleri bunlar sanırım daha ayrıntılı düşük riski için bakılıyor. Benim söylediklerim rutin herkese bakılan pıhtılaşma testleri

Kızlar 2. Doz Bıontech aşı olmayan var mı ? Çok söylenti var ya kanda pıhtılaşma etkisi yarattığı için …
Eşimle ilk dozu yaptırdık fakat 2. Doz için Sınovac seçeneğimiz de yok , şaşırdık kaldık napcaz diye 😕

Bu testler pihtilasmayi tespit etmek icin yeterli degil. Esas yapilmasi gereken test Trombofili Paneli, bu genetik bi test. Devlette tibbi genetik bolumu yapiyor.

Pek cok merkez pihtilasma var mi yok mu bakmadan 12. haftaya kadar kan sulandirici igne veriyor. Memorialde boyle bi uygulama yok, hatta trombofili panelinde hafif pihtilasma olsa dahi igne yazmiyorlar. Benim oyle olmustu, pihtilasma hafif duzeyde ama perinatolog ile gorusup igneye basladim.

Kızlar 2. Doz Bıontech aşı olmayan var mı ? Çok söylenti var ya kanda pıhtılaşma etkisi yarattığı için …
Eşimle ilk dozu yaptırdık fakat 2. Doz için Sınovac seçeneğimiz de yok , şaşırdık kaldık napcaz diye 😕
Bende biontech pıhtılaşma yapıyor diye duymuştum.ben henuz olmadım aşı..
2.doz için bekleyebiliyirsaniz bekleyin..gelebilir belki..2 hafta önce yüklü sinovac girişi oldu..
Kan sulandirixi takviyler alabilirsiniz..
Hergun zerdecal vs tüketin..tabi dr a danış istersen..Ben günlük tüketiyorum pıhtılaşma sıkıntım var diye..birde covidden dolayı..

Ne gibi takviyeler kullandınız paylaşabilir misiniz
Merhaba ben takviye kullandım. Memorial'da bunun üzerine bir yorum yapmasalar da bırak dememişlerdi. ABD'de doktorların çoğu takviye kullanımını özellikle tüp bebekte oldukça önemsiyor. Yumurta kalitesi açısından. Benim herhangi bir sorunum yoktu ama aklıma yattığı için onların genelde önerdiği miktarlarda kullandım ben de.

35 yaşında olduğum için Q10'nin ubiquinol formunu aldım. daha genç yaştakiler ubiquinone formunu da kullanabilir diyorlar. Türkiye'de Q10 takviyeleri genelde 100 ve 200 mg şeklinde. Ama yumurta kalitesi için 3 ay boyunca 600 mg öneriyorlar yurt dışında. O sebeple 100 mg den günde 3 tane ve 200 mg 1 tane şeklinde alıyordum.

Bunun dışında selenyum, C vitamini, Omega aldım. Yalnız buradaki doktorlar q10'inin 600 mg dozunu fazla bulabilir. Bunların hepsi benim kendi araştırmalarım sonucu aldığım takviyeler. Araştıranlara belki bir faydası olur. Doktorunuza mutlaka danışmanızı tavsiye ederim. Benim tedavimde 7 yumurta toplandı hepsi döllendi, 5AA taze transferle pozitif sonucu aldım.

Canim senin faktor 5 vardi di mi? Endiselenmekte haklisin, ama igne kullananlarin problem yasamadigini goruyorum biontechte, facebookta bi pihtilasma grubu var, oradan takip ediyorum. Sen belki bir hematologla gorusup cozum bulsan daha saglikli olur, bir sureliginile igne yazabilir belki?
Bir de benim covid geciren tum yakinlarim doktor tavsiyesiyle coraspin kullandi hastalik suresince ve bittikten birkac ay sonrasi. Bence buna cozum bulunur 👍 asilari olun sansiniz varken, bana sira geldiginde hamilelik baslamisti, olamadim ☹️ simdi ne tatile gidebiliyorum ne rahat rahat bi insan yuzu gorebiliyorum 🙈

Merhaba ben takviye kullandım. Memorial'da bunun üzerine bir yorum yapmasalar da bırak dememişlerdi. ABD'de doktorların çoğu takviye kullanımını özellikle tüp bebekte oldukça önemsiyor. Yumurta kalitesi açısından. Benim herhangi bir sorunum yoktu ama aklıma yattığı için onların genelde önerdiği miktarlarda kullandım ben de.

35 yaşında olduğum için Q10'nin ubiquinol formunu aldım. daha genç yaştakiler ubiquinone formunu da kullanabilir diyorlar. Türkiye'de Q10 takviyeleri genelde 100 ve 200 mg şeklinde. Ama yumurta kalitesi için 3 ay boyunca 600 mg öneriyorlar yurt dışında. O sebeple 100 mg den günde 3 tane ve 200 mg 1 tane şeklinde alıyordum.

Bunun dışında selenyum, C vitamini, Omega aldım. Yalnız buradaki doktorlar q10'inin 600 mg dozunu fazla bulabilir. Bunların hepsi benim kendi araştırmalarım sonucu aldığım takviyeler. Araştıranlara belki bir faydası olur. Doktorunuza mutlaka danışmanızı tavsiye ederim. Benim tedavimde 7 yumurta toplandı hepsi döllendi, 5AA taze transferle pozitif sonucu aldım.
Merhaba
Hayirli olsun pozitif sonucunuz🌺
Siz ne kadar süre kullandınız Q10 i?
Birde hangi marka tercih ettiniz?

Canim senin faktor 5 vardi di mi? Endiselenmekte haklisin, ama igne kullananlarin problem yasamadigini goruyorum biontechte, facebookta bi pihtilasma grubu var, oradan takip ediyorum. Sen belki bir hematologla gorusup cozum bulsan daha saglikli olur, bir sureliginile igne yazabilir belki?
Bir de benim covid geciren tum yakinlarim doktor tavsiyesiyle coraspin kullandi hastalik suresince ve bittikten birkac ay sonrasi. Bence buna cozum bulunur 👍 asilari olun sansiniz varken, bana sira geldiginde hamilelik baslamisti, olamadim ☹️ simdi ne tatile gidebiliyorum ne rahat rahat bi insan yuzu gorebiliyorum 🙈
Aynen Faktor 5 var ve öngörüşmede Yücel Hoca hamilelik durumunda iğne takviyesi mecburi dedi.

Yakın çevremde 2. Doz Biontech olanlar hep sorun yaşadı.Zorunlu kılmadıkları müddetçe olmayacağız,en azından Sinovac verilse iyi…

Allah’ım seni mucizenle kavuşturdu ya varsın dört duvara bak hiç önemli değildir senin için . İnş bizlere de nasip eder 🤲🏻

4 gün sonra adetle yolcuyuz.
Bakalım Rabbim nasip ederse Bismillah diyeceğiz..

Ğ
Bende biontech pıhtılaşma yapıyor diye duymuştum.ben henuz olmadım aşı..
2.doz için bekleyebiliyirsaniz bekleyin..gelebilir belki..2 hafta önce yüklü sinovac girişi oldu..
Kan sulandirixi takviyler alabilirsiniz..
Hergun zerdecal vs tüketin..tabi dr a danış istersen..Ben günlük tüketiyorum pıhtılaşma sıkıntım var diye..birde covidden dolayı..

Covid geçir mişmiydin ?

Back
X