Evet gecen sene eylul de geçirdim..Ğ
Covid geçir mişmiydin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gecen sene eylul de geçirdim..Ğ
Covid geçir mişmiydin ?
Hadi bakalım..Aynen Faktor 5 var ve öngörüşmede Yücel Hoca hamilelik durumunda iğne takviyesi mecburi dedi.
Yakın çevremde 2. Doz Biontech olanlar hep sorun yaşadı.Zorunlu kılmadıkları müddetçe olmayacağız,en azından Sinovac verilse iyi…
Allah’ım seni mucizenle kavuşturdu ya varsın dört duvara bak hiç önemli değildir senin için . İnş bizlere de nasip eder
4 gün sonra adetle yolcuyuz.
Bakalım Rabbim nasip ederse Bismillah diyeceğiz..
bende hamilelik olursa öğrendiğimde bir perinotolojiye gideyim bakalım. iğneye gerek yoksa kullanmak istemiyorum. gerek yokken kullanınca da sıkıntı oluyormuş. memorial transfer sonrası hangi ilaçları verdi? bana da reçeteye yazmıs ama daha bakmadım zaman var diyeBu testler pihtilasmayi tespit etmek icin yeterli degil. Esas yapilmasi gereken test Trombofili Paneli, bu genetik bi test. Devlette tibbi genetik bolumu yapiyor.
Pek cok merkez pihtilasma var mi yok mu bakmadan 12. haftaya kadar kan sulandirici igne veriyor. Memorialde boyle bi uygulama yok, hatta trombofili panelinde hafif pihtilasma olsa dahi igne yazmiyorlar. Benim oyle olmustu, pihtilasma hafif duzeyde ama perinatolog ile gorusup igneye basladim.
Cok duygulandim, uzuun bekleyis sona eriyorAynen Faktor 5 var ve öngörüşmede Yücel Hoca hamilelik durumunda iğne takviyesi mecburi dedi.
Yakın çevremde 2. Doz Biontech olanlar hep sorun yaşadı.Zorunlu kılmadıkları müddetçe olmayacağız,en azından Sinovac verilse iyi…
Allah’ım seni mucizenle kavuşturdu ya varsın dört duvara bak hiç önemli değildir senin için . İnş bizlere de nasip eder
4 gün sonra adetle yolcuyuz.
Bakalım Rabbim nasip ederse Bismillah diyeceğiz..
Benimki naturel transferdi, ttansfer sonrasi ilaclarda progestan enjeksiyon, lutinus fitil vardi. Folik asiti kendim baska bir marka kullaniyordum ona devam ettim.bende hamilelik olursa öğrendiğimde bir perinotolojiye gideyim bakalım. iğneye gerek yoksa kullanmak istemiyorum. gerek yokken kullanınca da sıkıntı oluyormuş. memorial transfer sonrası hangi ilaçları verdi? bana da reçeteye yazmıs ama daha bakmadım zaman var diye
Teşekkür ederim. Tüm takviyelere Ocak ayında başladım. Yumurta toplama Mayıs'ta oldu o zamana kadar kesintisiz kullandım. Biraz maliyetli Türkiye'de bu vitamin işi kurdan dolayı. Ama yaşım nedeniyle tedirgindim, işe yaradı mı bilmem ama beni daha iyi hissettirdi. Omepa q10 100 mg 3 adet, Nature's Bounty q10 200 mg 1 adet şeklinde aldım.Merhaba
Hayirli olsun pozitif sonucunuz
Siz ne kadar süre kullandınız Q10 i?
Birde hangi marka tercih ettiniz?
Merhaba ben takviye kullandım. Memorial'da bunun üzerine bir yorum yapmasalar da bırak dememişlerdi. ABD'de doktorların çoğu takviye kullanımını özellikle tüp bebekte oldukça önemsiyor. Yumurta kalitesi açısından. Benim herhangi bir sorunum yoktu ama aklıma yattığı için onların genelde önerdiği miktarlarda kullandım ben de.
35 yaşında olduğum için Q10'nin ubiquinol formunu aldım. daha genç yaştakiler ubiquinone formunu da kullanabilir diyorlar. Türkiye'de Q10 takviyeleri genelde 100 ve 200 mg şeklinde. Ama yumurta kalitesi için 3 ay boyunca 600 mg öneriyorlar yurt dışında. O sebeple 100 mg den günde 3 tane ve 200 mg 1 tane şeklinde alıyordum.
Bunun dışında selenyum, C vitamini, Omega aldım. Yalnız buradaki doktorlar q10'inin 600 mg dozunu fazla bulabilir. Bunların hepsi benim kendi araştırmalarım sonucu aldığım takviyeler. Araştıranlara belki bir faydası olur. Doktorunuza mutlaka danışmanızı tavsiye ederim. Benim tedavimde 7 yumurta toplandı hepsi döllendi, 5AA taze transferle pozitif sonucu
Selenyum solgardı C vitaminini hatırlamıyorum ama fark etmez herhangi birini alabilirsiniz ben de öyle yapmıştım. Bu arada selenyum konusunda doktorlar çok farklı görüşlere sahip. Ben q10 ile ilgili baya bir okudum onu içerken tereddüt etmedim ama selenyum almayın diyen de çok. Siz kullanacaksanız mutlaka doktorunuza danışın.Çok teşekkür ediyorum cevabınız için Ben de omegapa kullanıyorum zaten ancak selenyum ve C vitamini için marka önerisi verebilir misiniz
Cok tesekkur ederim..Teşekkür ederim. Tüm takviyelere Ocak ayında başladım. Yumurta toplama Mayıs'ta oldu o zamana kadar kesintisiz kullandım. Biraz maliyetli Türkiye'de bu vitamin işi kurdan dolayı. Ama yaşım nedeniyle tedirgindim, işe yaradı mı bilmem ama beni daha iyi hissettirdi. Omepa q10 100 mg 3 adet, Nature's Bounty q10 200 mg 1 adet şeklinde aldım.
Cansın çok sağol ..Hadi bakalım..
Insallah sevinecegin güzel hayirli haberler alırsın Allah in izniyle
Dualarım seninle![]()
Allah razı olsun …Cok duygulandim, uzuun bekleyis sona eriyorİnsallah sonu guzel olacak, hep beraber sevinelim guzel haberlerine
En azindan sorunun bilincinde olmak bile cok iyi, pihtilasman oldugunu zamaninda ogrenmis olman seni temkinli yapti
Hakkinizda hayirlisi, dualarimizdasin ,![]()
Sen sağolCansın çok sağol ..
Sen eşini mi bekliyosun tekrar tedavi için ?
Benim eşimin %2 biz pozitif sonucu aldikKızlar morfoloji sebebiyle memorialda tüp bebek yapıp tutan var mı??
Normal yolla çok zor yaSen sağol
Ben eşimi bekliyor da sayılırım beklemiyor da☺ şöyle ki eşim yurtdisindan geldi..bayram sonrası belki tekrardan gidecek,bende 2 ay kendime süre tanıdım,alternatif tedaviler detokslar vs birde bu aşama da en azından kendim.icin birseyler yapiyorken normal de denemek istiyorum.tedavi öncesi..Allah büyük belli olmaz..zaten dr 2.adette gel.demisti...Bende 3.adette gitmeyi düşünüyorum..bakalim herhangi bir durum değişikliği olmaz ise...
Yaaa ama bence oyle değil..Ben 8 sene boyunca 1 kere bile hamile kalamadım ama bunun translokasyondan olduğunu düşünmüyorum.. Bende de birseyler vardır o yuzden kalamamisimdir diye düşünüyorum...yoksa translokasyon hamile kalmamaya sebep değil.. hamile kalınabilir ama düşük olma ihtimali biraz daha yüksek diğerlerine göre..Normal yolla çok zor ya
Benim eltim de bizim gibi .. Eşinde kromozom problemi var ve es kaza gebe kaldı ve 5. Haftadayken düşük oldu .
Samsun’da ki doktor doğal olarak ona tüp bebek öneriyor fakat “PGT” yaptırma zararlı diyor ..
Demek istediğim doğal yolla oluşabilme ihtimali tıp açısından zor ama Rabbim kuru taş arasından yeşillik çıkartıyor.
Fakat riske de alıp süreci ilerletme ..
Allah’ın işi bu iş ..Yaaa ama bence oyle değil..Ben 8 sene boyunca 1 kere bile hamile kalamadım ama bunun translokasyondan olduğunu düşünmüyorum.. Bende de birseyler vardır o yuzden kalamamisimdir diye düşünüyorum...yoksa translokasyon hamile kalmamaya sebep değil.. hamile kalınabilir ama düşük olma ihtimali biraz daha yüksek diğerlerine göre..
Takdir Allah in hakikatenAllah’ın işi bu iş ..
Bilinmez hiçbir şey ..
O da 10 yıl üstüne hamile kaldı , aynı dediğin gibi Translokasyona bağlı gelişemediği için düşükle sonuçlandı .
Onda da sadece PCO ve kist vardı .
Herşey sebep işte , translokasyonu olup gebeliği harika geçen de var , erkenden sonlanan da takdir Rabbimizin ..![]()