- 17 Haziran 2021
- 161
- 118
- 18
Canım merhaba her iki yumurtalıkta toplam sayı mı 11-12 den fazla olursa pco görünümü olur demişti doktor?Bu arada doktor zaten folukil sayımında 11-12 den yukarıda görünmesi pcos anlamına gelir dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba her iki yumurtalıkta toplam sayı mı 11-12 den fazla olursa pco görünümü olur demişti doktor?Bu arada doktor zaten folukil sayımında 11-12 den yukarıda görünmesi pcos anlamına gelir dedi
Sen oldun mu peki canım
Bende toplamda 17 yumurta toplamdı. Pko yok.Canım merhaba her iki yumurtalıkta toplam sayı mı 11-12 den fazla olursa pco görünümü olur demişti doktor?
Yok ya daha olmadım. Günümde gelmedi zaten 7-10 arası olmam lazım. Ama toplama sonrası 2. Adetim hep sapıtıyor o nedenle ben adetim gözüm kulağım orada bekliyorum.Sen oldun mu peki canım
Ya benim de normalde 12 sinde gelmesi lazım ama gecikir diye düşünüyorum. Biz de memleketteyiz. Adet olunca kaçıncı gün çağırıyorlar acabaYok ya daha olmadım. Günümde gelmedi zaten 7-10 arası olmam lazım. Ama toplama sonrası 2. Adetim hep sapıtıyor o nedenle ben adetim gözüm kulağım orada bekliyorum.![]()
Canım merhaba evet normal tedavisiz folukul sayiminda o şekilde olursaCanım merhaba her iki yumurtalıkta toplam sayı mı 11-12 den fazla olursa pco görünümü olur demişti doktor?
Yok ya ben gitmicem. İzmirden doktor aracılığıyla takip sağlanacak o istediği değerleri söyleyecek ben izmirden yaptırıp göndercem. Yücel Bey öyle yaparız dedi. Doğal folikül takibi yapılacak. Çelişen bir durum hissedersem çağırırım dedi.Ya benim de normalde 12 sinde gelmesi lazım ama gecikir diye düşünüyorum. Biz de memleketteyiz. Adet olunca kaçıncı gün çağırıyorlar acaba
Canım benim bugün olmam lazım aslında . Düzenlidir benim reglim 28 günde bir olurum ama hala bir tık yok. Beklemedeyim bende
Peki ciddi birşey mi bu nasıl tedavi ediliyor?Merhaba beyinde adenom vardır bende de var o beyin emarında çıkmıştı
Toplama sonrası ilk adetin ya olabilir kesin benimde gecikecekCanım benim bugün olmam lazım aslında . Düzenlidir benim reglim 28 günde bir olurum ama hala bir tık yok. Beklemedeyim bende![]()
Anladım cnm umarım öyle değildir bilmiyorum daha ne olduğunu Memoriale gidince yönlendirirler elbet sinir bozuyor bu değerin artışı.Yani beyin cerrahına göründüm ben iyi huyku tümör denilebilir denildi ama boyutu çok küçük olduğu icin ciddi bisey degil büyücegini de düşünmüyorum ama her yıl bir emar cekil dedi. Kadin doğum icin ise yumurtlamayı engelleyebilir dedi ama ben de öyle bir durum yok kontrol edildi. Zaten bir tane ilacı var dostinex, onun dozunu ayarlıyorlar o sekilde korkulacak birsey yok yani
evet streste etkiliyordur, heyecan dorukta .haberleşelim regl oluncaToplama sonrası ilk adetin ya olabilir kesin benimde gecikecekneyse olsun artık sonu guzel olsun bakalım
![]()
MerhabaKızlar prolaktin neden sürekli yükselir bilen var mı ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yükseliyor![]()
Evet ilk kez olacak Ağustos sonu gibi gidicem bakalımHaklısın canım memorialda ilk tedavin olacak sanırım ilk tüp bebek mi farkli merkezlerdr denediniz mi ?
Peki sonuç ne oldu başarıya ulaştın mi sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ilacı bırakınca yükseliyor anlam veremiyorum artık.Merhaba
Benim yıllardır prolaktin hormonum hep yüksek..hep dostinex kullandım.. hatta endokrin doktorlarına gittim, onlarda yine yüksek dedi..45 ile 150 arasında normal durumu..fakat semra hoca makroprolaktin baktirdi..en son çıkan sonucta yalancı prolaktin düşürmeye gerek yok dedi..ve o şekilde tup bebek tedavisi oldum..ama gittiğim endokrin dr u da makroprolaktin baktirip ilaç kullanmalısın demisti...enteresan bir durum..Ben Semra hoca ya inanmayı tercih ettim..![]()