Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımlar ;
Dün epey stresliydi benim için …
Daha evvelden de bahsettiğim gibi tüm muayene kontrollerimi Yücel Hoca yaptı.
OPU işlemi ise Gönül Hoca sağolsun o gerçekleştirdi.

Toplam : 30 Yumurta Toplanmış.
1. Gün Bilgisi
30 yumurtadan,27 adet olgun çıkmış.
Döllenen 21 taneymiş ..

Bakalım 5. güne ne kadar ne oluşur? ,
PGT den ne gelir ? , Kaybım olur mu ?,
Sorular sorular ….
Rabbim herkesin gönlündekiyle buluştursun inş .. 🤲🏻
Canımm cidden çol sevindim çok güzel sayılar bunlar inşaallah güzel haberlerin devam edicem cidden çok heycanlandım 😘💕

Sizinle daha önce konuşmuştuk. İğnenizin dozu kaçlık acaba? Benim de sonucum yeni çıktı. Bir gen hariç hepsinde faktör 2 ve 5 de dahil heterozigot. Perinatolog 4000lik iğne ve aspirin verdi. Aslında sonucum ciddi bir pıhtılaşmayı işaret ediyormuş ama ilaçsız 16 haftayı bitirdim. Bu arada çok farklı görüşler var. 2 farklı doktorla görüştüm. Bebeği değil sizi korumak için iğne veririz dediler. Hiç kullanmak istemedim ama sanırım mecburum.
Faktor 5 ve 2de varsa kesinlikle kullanin, sizinki artik tedbir amacli degil zorunluluk durumu. Bebegin beslenmesindeki sorunlar 20. haftadan sonra olusuyor diye biliyorum, yani gec kalmamissiniz cok sukur 🙌
Benim Hibor 5000, kilo 70. Genelde kiloya gore ayarliyor doktorlar ama sizin pek cok gendeki mutasyon belki 4000den daha fazlasini isteyebilir. Bunun icin bir test var, kullanilan igne yeterli geliyor mu diye. İgneyi yaptiktan 4 saat sonra kan verilip bakiliyor. İsmi Anti faktör xa, belki bikac hafta kullandiktan sonra bu testi yaptirirsiniz. Her doktorun bilgisi yeterli olmuyor malesef, biz boyle eşeleye eşeleye en dogruya ulasiyoruz 🌻

Faktor 5 ve 2de varsa kesinlikle kullanin, sizinki artik tedbir amacli degil zorunluluk durumu. Bebegin beslenmesindeki sorunlar 20. haftadan sonra olusuyor diye biliyorum, yani gec kalmamissiniz cok sukur 🙌
Benim Hibor 5000, kilo 70. Genelde kiloya gore ayarliyor doktorlar ama sizin pek cok gendeki mutasyon belki 4000den daha fazlasini isteyebilir. Bunun icin bir test var, kullanilan igne yeterli geliyor mu diye. İgneyi yaptiktan 4 saat sonra kan verilip bakiliyor. İsmi Anti faktör xa, belki bikac hafta kullandiktan sonra bu testi yaptirirsiniz. Her doktorun bilgisi yeterli olmuyor malesef, biz boyle eşeleye eşeleye en dogruya ulasiyoruz 🌻
Sizin doktorunuz o testi önerdi mi? Öyle bir testten bahseden olmadı çünkü. Hatta perinatolog bana gerilmeyin böyle şeylere gibi şeyler söyledi canımı sıktı biraz. Ben anlamıyorum ki doktorlar 20li yaşında defalarca doğurma kapasitesi olan biri gibi davranıyorlar. Düşerse yenisi yapılır gibi. Ya da kesin net bir bilgi yok onlar da farklı yaklaşıyor o yüzden bilemiyorum. Ama bu araştırıp soruşturmanın da sonu yok. Bilgiyle gidince ona da kızıyorlar çok kafaya takıyorsunuz diye. Daha 16 haftalığım 4 farklı doktor gördüm hiçbiri tatmin etmedi.

cgdm5525 cgdm5525 maşallah çok iyi sonuçlar hayırla devam etsin 🙏🏻
bu arada S Saylove bende adetimi bekliyorum bir kaç güne gelecek. Ama 3. Doz aşımı yaptırsam mi Transfer öncesi diye düşünüyorum. Nasıl olur ne gider acaba
Hadi bakalım katıl bize canım çoğalarak ilerleyelim. Ben 3.dozu yaptırmayacagim ya. Olsundu ben kendime korurum 😅🤣

Sizin doktorunuz o testi önerdi mi? Öyle bir testten bahseden olmadı çünkü. Hatta perinatolog bana gerilmeyin böyle şeylere gibi şeyler söyledi canımı sıktı biraz. Ben anlamıyorum ki doktorlar 20li yaşında defalarca doğurma kapasitesi olan biri gibi davranıyorlar. Düşerse yenisi yapılır gibi. Ya da kesin net bir bilgi yok onlar da farklı yaklaşıyor o yüzden bilemiyorum. Ama bu araştırıp soruşturmanın da sonu yok. Bilgiyle gidince ona da kızıyorlar çok kafaya takıyorsunuz diye. Daha 16 haftalığım 4 farklı doktor gördüm hiçbiri tatmin etmedi.
Bana onerilmedi, yaptirmadim da. Benim pihtilasmam dusuk duzeyde, Pai ve mthfr sadece. O yuzden 5000lik yeterli oluyordur bu kiloya diye icim rahat. Ama yaptiranlar ve test sonucunda doz artirimina gidenleri biliyorum.
Doktorlarin bu yaklasimina da ne desem bilemiyorum. Ben o yuzden pihtilasmaya onem veren bi perinatologa gitmistim transferden hemen sonra.
Sorma ben de icime sinen doktor bulmak icin 4 farkli doktora gittim, aralarindan 3u sindi icime gerci ☺️ Simdi 2ye dusurdum, birini ben digerini esim istiyor. Teke ne zaman dusurcem bakalim...
Bu arada su an takibe gittigim normal kadin dogumcu igneyi birakalim 12. Hafta dedi ama ben istemedim. Diger doktorum perinatolog, o devam et dedi.

Bizde ki bu translokasyonla elde kaç tane kalır hiç bilemiyorum . Malum sıkıntı büyük.
😔

32 olucam Allah nasip ederse .
Damak tadından mıdır bilemiyorum ama yeşillik ve süt ürünleri çok tüketen biriyim.
Hani meşhur avakado olayı var , doğurganlığı arttırıyo diye .
Allah’ın gücüne gitmesin ,zor yemiştim evlendiğim ilk aylar gebe kalayım diye ..
O da taş çatlasın 2 tanecik.

Herhangi bi vitamin ,takviye ürün ,özellikle tükettiğim bişey yoktu.
Kırmızı etle aram limoni biraz, hele ki kırmızı ette bulunan kolestrolün, akrozon bozukluğuna sebebiyet verdiğini yumurta ve spermde ki büyük etkisini öğrendiğimden beri azınlık tüketirim . Kırmızı ettense tavuk eti daha güçlendirici formda .
Hoşşş almaya da güç gerek bu ekonomi de.

Velhasıl ne yediğinden ne içtiğinden ziyade , bi bardak su içerken bile “şifa olsun” demek gerek aslında.
Rabbim kimseyi, düşmanı bi böyle sınamasın
Kirmizi et düşüncene katılıyorum ama tavuk eti kirmizi etten cok daha büyük zarar veriyor evinize tavuk asla sokmayın hele eşinize hic yedirmeyin

Kumrusumru Kumrusumru Canım bugün hastane geri döndü bana 20.08.21 tarihinde tekrar jinekolojik muayene yaptırıp bilgi vereceksin dedi. Ya sağda ya solda en büyük folikül ölçümünü bize ileteceksiniz dedi. Birde iki tane kan testi istiyorlar E2 ve LH istendi. Bakalım heyecanlar heyecanlar🎉🎉🎉
Oo süper transferimizde aynı olacak sanki 😍😍😍 bana da 17 ağustos gel dedi . Bir tane yumurta azcık büyükmüş onu kontrol altına alalım dedi . Demek ki 2. Randevuda kan istiyorlar . Bakalım transfer ne zaman olur şimdiden sabırsızlanıyorum 😃😃

Oo süper transferimizde aynı olacak sanki 😍😍😍 bana da 17 ağustos gel dedi . Bir tane yumurta azcık büyükmüş onu kontrol altına alalım dedi . Demek ki 2. Randevuda kan istiyorlar . Bakalım transfer ne zaman olur şimdiden sabırsızlanıyorum 😃😃
Aynen inşallah istenilen boyutta yumurtalarımız olur inşallah 🙏🤩

Kumrusumru Kumrusumru Canım bugün hastane geri döndü bana 20.08.21 tarihinde tekrar jinekolojik muayene yaptırıp bilgi vereceksin dedi. Ya sağda ya solda en büyük folikül ölçümünü bize ileteceksiniz dedi. Birde iki tane kan testi istiyorlar E2 ve LH istendi. Bakalım heyecanlar heyecanlar🎉🎉🎉
ben başladım canım hergün kan ve ultrosan muayene oluyorum hergün kan zorluyor hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhh :)

Bizde ki bu translokasyonla elde kaç tane kalır hiç bilemiyorum . Malum sıkıntı büyük.
😔

32 olucam Allah nasip ederse .
Damak tadından mıdır bilemiyorum ama yeşillik ve süt ürünleri çok tüketen biriyim.
Hani meşhur avakado olayı var , doğurganlığı arttırıyo diye .
Allah’ın gücüne gitmesin ,zor yemiştim evlendiğim ilk aylar gebe kalayım diye ..
O da taş çatlasın 2 tanecik.

Herhangi bi vitamin ,takviye ürün ,özellikle tükettiğim bişey yoktu.
Kırmızı etle aram limoni biraz, hele ki kırmızı ette bulunan kolestrolün, akrozon bozukluğuna sebebiyet verdiğini yumurta ve spermde ki büyük etkisini öğrendiğimden beri azınlık tüketirim . Kırmızı ettense tavuk eti daha güçlendirici formda .
Hoşşş almaya da güç gerek bu ekonomi de.

Velhasıl ne yediğinden ne içtiğinden ziyade , bi bardak su içerken bile “şifa olsun” demek gerek aslında.
Rabbim kimseyi, düşmanı bi böyle sınamasın
Canim hic negatif düşünme lütfen,insallah Allah in izniyle sürecin güzel ilerliyor,öyle de devam edecek ,burada hepimiz sana dua ediyoruz😘🌺 Allah nasip edecek inşallah,cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbım hepimize hayirla sağlıkla nasip etsin insallah🤲
Bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum,ama bakalım nasip nasip 🙏

Merhabalar kızlar🤗
Dondurulmuş embriyo transferim olacak benimde doğal skilus, doktorum Gönül hanım 3. Denememiz salı günü transfer günüm çatlatma iğnemi bu akşam vurdum dualarınızda banada yer verin🙇🏻‍♀️
Hadi hayırlı olsun , Rabbim emekleri boşa çıkarmayıp ,lutfeylesin ...
Dualar seninle 🤲🏻🌸💜

S Saylove Kumrusumru Kumrusumru B BBUSRA4192 Liveyourdream Liveyourdream Bahara giderken Bahara giderken
Doğal transfer mevzusu sanırım sadece rahim kalınlığı , bazı kan ölçümleri ....
Peki tekrar yumurta ölçümü olayı nedir veya niye çatlatma iğnesi ?
Keza bu süreç ne kadar ? İstanbul'da olmak gerekir mi ?
Bilmediğim için aydınlatma yaparsanız memnun olurum 🤗

Canim hic negatif düşünme lütfen,insallah Allah in izniyle sürecin güzel ilerliyor,öyle de devam edecek ,burada hepimiz sana dua ediyoruz😘🌺 Allah nasip edecek inşallah,cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbım hepimize hayirla sağlıkla nasip etsin insallah🤲
Bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum,ama bakalım nasip nasip 🙏
Sürekli aklımda ...
Gün içerisinde aklıma her geldikçe , kim gönül darlığı çekiyorsa dua ediyorum .
Allah'a güveniyorum , inanıyorum ... O bizi yolda bırakmayacak inşAllah 🤲🏻

Bu yumurta kalitesi konusunda özen gösterdiğini görüyorum , haklısın da ..
Fakat şunu da düşünüyo musun , "Acaba bu durumu kafama taktığım için olumsuz etki yaratır mı ? " diyerekten ..
Bi nevi psikoloji , motive etmek ,inanmak gibi .

Bazı sayfalarda şunu da okuyorum ben , daha 20 yaşında 5 yumurta ..
Sadece yaşa , yemeye içmeye bağlılığın yanında ben biraz da o strese kapılmaya da bağlıyorum .
Sen ne düşünüyosun ?

Dualar seninle 🤲🏻🌸💜

S Saylove Kumrusumru Kumrusumru B BBUSRA4192 Liveyourdream Liveyourdream Bahara giderken Bahara giderken
yumurta kendi büyüsün istiyorlar canım sonra çatlatma iğnesi vuruyorlar ardında 6 gün sonra embriyoyu koyuyorlar embtiyo kendini doğal ortamda hissetsin diye semra hanım daha çok öneriyor bu süreçte ilaç kullanmıyoruz buda bizim işimize geliyor ben ilk transfer randevumu memeorialde oldum bir yumurtam vardı takip edilmesi gereken istersen sürekli buraya gelme kocelide takip ettirip bize sonuçları at dedi her gün kan verip ultrosan oluyorum bilgi veriyorum memoraile onlar çatlatma iğnesi vur dedikten sonra transfer için oraya gideceğim

Dualar seninle 🤲🏻🌸💜

Şöyle yumurtama dönemini doğal olarak geçiriyosunuz yani ilaçsız bir şekilde yumurtanız olgunlaşıyor istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruyosunuz bu süreç komple ilaçsız değil tabiki iğne de kullanıyosunuz hapta kullanıyosunuz hem vajinal yoldan hem göbekten komple doğal bir süreç değil anlayacağınız sadece yumurtanın olgunlaşması doğal olarak işliyor çatlatma iğnesinden sonra ilaçlara baslıyorsunuz

Back
X