Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ooo demek oyle 😁😁😁 onerimi geri aldim 🤭
Yaaa aslında benimde pgt takibim var diye bana Lutinus fitili kullanmak istememiştim. Yücel Bey ben boşuna hormon almak istemiyorum ya kullanmayayim ya da evinde progesteron hormonu baska var onu kullanırım demiştim. İyi tamam onu kullandi adam yıldı benden belki😅🤣sonra aman dedim ya sağlıklı gelmeze transfer olmayacak zaten kullanmicam sonra Yücel Bey de tamam kullanma demişti. Netlik doktoru da netlik anlamında karar vermesini sağlıyor 🤣🤣

Yaaa aslında benimde pgt takibim var diye bana Lutinus fitili kullanmak istememiştim. Yücel Bey ben boşuna hormon almak istemiyorum ya kullanmayayim ya da evinde progesteron hormonu baska var onu kullanırım demiştim. İyi tamam onu kullandi adam yıldı benden belki😅🤣sonra aman dedim ya sağlıklı gelmeze transfer olmayacak zaten kullanmicam sonra Yücel Bey de tamam kullanma demişti. Netlik doktoru da netlik anlamında karar vermesini sağlıyor 🤣🤣
Transfer olmayacak ayda neden progesteron iskencesine maruz kaldin ki 🙈 orasini anlamadim, kafalar karisti 😁 Litunusla progestanin ne farki var ki acaba, tabij fark varsa 🤷 benjm gittigim perinatolog o cok berbat bi ilac birak artik demisti, baska gittigim doktor da lutinus cok iyi demisti 😂 neyse cektik kurtulduk cok sukur, darisi sen ve transfere hazirlanan arkadaslarima 🙌

Transfer olmayacak ayda neden progesteron iskencesine maruz kaldin ki 🙈 orasini anlamadim, kafalar karisti 😁 Litunusla progestanin ne farki var ki acaba, tabij fark varsa 🤷 benjm gittigim perinatolog o cok berbat bi ilac birak artik demisti, baska gittigim doktor da lutinus cok iyi demisti 😂 neyse cektik kurtulduk cok sukur, darisi sen ve transfere hazirlanan arkadaslarima 🙌
Ben halen kullanıyorum 🤦🏻‍♀️😂

inşAllah temiz gelir de Allahım bana bu dünyada cenneti nasip eder.
Keza hepimize diliyorum bunu .
Göndericez cnm nasipse eşim kredi çekicek tekrar .
Emeklerimizi ,çabamızı boşa çıkarmasın mevlam.
Allah güç kuvvet versin maddi anlamda kolaylıklar nasip etsin ödemek için. Maşallah pgt uyumlu embriyo sayısı çok iyi, inşallah sağlıklı embriyolar gelir evlat olur size. Maddi manevi altına girdiğiniz son yük olsun, sonu çok güzel olsun.

Ben kullanmak istemediğim için çok araştırmıştım. Yurt dışındaki satış ismi endometrin lutinusun. Birçok çalışma var ilaç karşılaştırması üzerine ve çoğunda klinik olarak anlamlı bir fark tespit edilememiş. Memorial bir dönem de crinone yazıyormuş sadece. Bence tamamen ticari.

Aynen valla her ihtimale karşı dedi ben direnince vazgeçti 🤣🤣 ooff olsunda kullanacağız artık mecbur🤣🤣🤣

Arkadaılara merhaba.bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim.eskiden transferden sonra crinone diye bir jel kullanıyorduk onu doktora yazdırdığımız da devlet ödüyordu.şimdi lutirus mu onu veriyorlarmış bu jelin fiyatı nedir fiyatı yüksekse doktora yazdırılıyor mu acaba?

Kızlar …
6. Gün önce 30 adet yumurtam toplanmıştı.

Öğlen 11 sularında Embriyolog Yeşim Hanım hayırlı haberimizi verdi.

5.günün sonunda;🌸
PGT’ye uyumlu 14 adet embriyomuz mevcutmuş.🤲🏻💜

Maddi anlamda da 2. kredi mecbur olucak.
295 dolar için de sağolsunlar yönetim bize %10 gibi bi indirim de sağladı.👍

Bugünümüze şükürler olsun.
Rabbim anne olmak isteyen her gözü yaşlı kadına bahşetsin inşAllah🤲🏻

Sırada 10/15 gün bekleyişimiz var ..🥚🤲🏻
Hepimiz için dua ediyorum🤲🏻
Yaaaa canim ne sevindirici bir haber..ne kadar da bereketli 🧿🧿 Rabbım inşallah bol miktarda sağlıklı embriyo gelmesini nasip etsin,15 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz.. aynı şekilde ödeme kolaylığı da versin..bebis bereketi ile geliyor sanki🌺 🤲🤲

Arkadaılara merhaba.bir şey soracaktım yardımcı olursanız sevinirim.eskiden transferden sonra crinone diye bir jel kullanıyorduk onu doktora yazdırdığımız da devlet ödüyordu.şimdi lutirus mu onu veriyorlarmış bu jelin fiyatı nedir fiyatı yüksekse doktora yazdırılıyor mu acaba?
Lutinus jel degil de fitil, malesef devlet karsilamiyo. 180 lira civari bi fiyati vardi, o da 10 gunluk.
İcinde 21 adet var, gunde 2 taneden 10 guncuk gidiyo

Kızlar …
6. Gün önce 30 adet yumurtam toplanmıştı.

Öğlen 11 sularında Embriyolog Yeşim Hanım hayırlı haberimizi verdi.

5.günün sonunda;🌸
PGT’ye uyumlu 14 adet embriyomuz mevcutmuş.🤲🏻💜

Maddi anlamda da 2. kredi mecbur olucak.
295 dolar için de sağolsunlar yönetim bize %10 gibi bi indirim de sağladı.👍

Bugünümüze şükürler olsun.
Rabbim anne olmak isteyen her gözü yaşlı kadına bahşetsin inşAllah🤲🏻

Sırada 10/15 gün bekleyişimiz var ..🥚🤲🏻
Hepimiz için dua ediyorum🤲🏻
Canım gerçektwn çok sevindim çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu çok iyi bi sayı maşaallah güzel haberlerin devamm etsin kucağın dolsun inşallah 😍💕
14 dün hepsine pgt yaptırıcak mısınız

Canım gerçektwn çok sevindim çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu çok iyi bi sayı maşaallah güzel haberlerin devamm etsin kucağın dolsun inşallah 😍💕
14 dün hepsine pgt yaptırıcak mısınız
3 gün müsade ettiler bakalım , borç harç kredi ne bulursak inşAllah …

Back
X