- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım yardımcın olsun inşallah çok güzel olur her şey
Amin kızlar teşekkür ederimmLiveyourdream hayırlı olsun inşallah rabbim 12 gün sonra güzel haber almayı sağlıkla devam etmesini nasip etsin
![]()
Pcos rahatsızlığından dolayı çocuğum olmuyordu . Elhamdülillah tedavimiz olumlu sonuç verdi. Şimdi sağlıkla sıhhatle, Rabbim izin verirse kavuşmayı bekliyorum . Zorlu bir süreç gerek maddi gerekse manevi olarak ( ki en önemlisi ) fakat sonuç evelallah olumlu olunca değiyor diyebiliyoruz. Rabbim herkese bu yolda kolaylık versin . Kimse o kapıdan boş çık
Çok şükür canım .senın adına cok sevındım .rabbim inşallah bızede nasıp eder.sizin doktorunuz kım .benım Gönül hanım.kavuşmanıza ne kadar kaldı bebişle.Pcos rahatsızlığından dolayı çocuğum olmuyordu . Elhamdülillah tedavimiz olumlu sonuç verdi. Şimdi sağlıkla sıhhatle, Rabbim izin verirse kavuşmayı bekliyorum . Zorlu bir süreç gerek maddi gerekse manevi olarak ( ki en önemlisi ) fakat sonuç evelallah olumlu olunca değiyor diyebiliyoruz. Rabbim herkese bu yolda kolaylık versin . Kimse o kapıdan boş çıkmasın![]()
Merhaba arkadaşlar
bende memorialde tedaviye başladım
ancak en son gittiğimde reglim gecıkmıstı
onun için cylog kullandım gecıklmelıde olsa adet geldi
ancak reglım başladıgında kontrole gıttıgımde yenı gelısecek o ay yumurta yoktu
bir adet kıstım vardı
sonrakı reglımde de kontrole gıdemedım
bakalım bır sonrakı reglımle tekrar baslayacagım kontrollere yumurt
merhaba bende 13 agustos cuma günü basladım.herhangı bı vıtamın kullanmıyorum.folık asıt alıyorum her gun bır tane.gonal f ıgne kulalnıyorum.5 gunumde cetrotide vurmaya basladım.inşallah sızde en kısa zamnda tedevinize baslarısnız.acaba tedaviye başlarken kullandıgınız vitamınler var mı?
amin canım.sızde mı şişli memorıal da tedavi oldunuz.Tedaviniz hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin![]()
Evet benim 2 adet pgtli embriyo var . Haziranda toplanmıştı.sizin dondurulmus embriyo mu?
Benim doktorum Beril Hanımdı fakat Umut Bey de en az Beril Hanım kadar doktorum diyebilirim . Transfer sürecinde muayene takibimi ve transferimi Umut Bey yapmıştıÇok şükür canım .senın adına cok sevındım .rabbim inşallah bızede nasıp eder.sizin doktorunuz kım .benım Gönül hanım.kavuşmanıza ne kadar kaldı bebişle.
çok şükür sağlıkla gelsin bebiş inşallah.genel olarak tüm doktorlar iyi soner hocada cok ıyı bı doktor.Gönül hanımda işinin ehli,.Gönlüm rahat inşallah bizde kavuşuruz bebişimize.yarın kontrolum olacak yumurta takıbının 7 .gununde bakalım bızı neler bekliyo.Benim doktorum Beril Hanımdı fakat Umut Bey de en az Beril Hanım kadar doktorum diyebilirim . Transfer sürecinde muayene takibimi ve transferimi Umut Bey yapmıştı5 aya girdik elhamdülillah. Nasipse az kaldı
![]()
Evet benim 2 adet pgtli embriyo var . Haziranda toplanmışt
hayırlsıı olsun .inşallah iyi bi sonuc alırısnız.sizin neden pgt ye gıtmıstı.benım de pgt işlemınden gecıcek.kaç yumurta toplanıp döllendi sizin .bu aşamayı merak edıyorum.pgt ye gıden yumurtanız kac taneydı.Evet benim 2 adet pgtli embriyo var . Haziranda toplanmıştı.
Her şey gönlünüzce olsun . Memorial gerçekten alanında uzman hekimlerle çalışıyor . Doktorlar tecrübeli ve anlayışlı . Hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyorumçok şükür sağlıkla gelsin bebiş inşallah.genel olarak tüm doktorlar iyi soner hocada cok ıyı bı doktor.Gönül hanımda işinin ehli,.Gönlüm rahat inşallah bizde kavuşuruz bebişimize.yarın kontrolum olacak yumurta takıbının 7 .gununde bakalım bızı neler bekliyo.
inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasıp olur.Her şey gönlünüzce olsun . Memorial gerçekten alanında uzman hekimlerle çalışıyor . Doktorlar tecrübeli ve anlayışlı . Hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Mucizenize kavuşmak nasip olsunkızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. Dualarım sizinle.kızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda
Canım allah yardımcın olsun inşaallah tutunur herşey hayırlısıyla güzel devam etsinkızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda
Canım allah yardımcın olsun inşaallah tutunur herşey hayırlısıyla güzel devam etsin![]()
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. Dualarım sizinle.
AMİN AMİN KIZLAR İNŞALLAHHHHH :)Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Mucizenize kavuşmak nasip olsun![]()
Yolun acik, sansin bol olsun. İnsallah yavruna kavusursun ve sana sikica tutunurkızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda
Ayy hadi güzel geçsin inşallah . Dualarımız seninlekızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda