Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sordum ama hiç bi cevap verilmedi genetikte bi sıkıntı çıkmadı neden de bilinmiyor

Siz bu testi yaptırdınız mı ?
Kanınız örneklenip , yaklaşık 1,5-2 ay süre sonunda çıkan bir tahlil ..
Adı “Karyotip Analizi” diye geçiyor ..
Bence bağlı bulunduğunuz ilin “Tıbbi Genetik” bölümünden randevü alarak yaptırabilirsiniz … Kayıplarınızın olduğunu belirtirseniz muhakkak ki yapar hoca.
Eğer aksi halde böyle genetik problem çıkarsa ve siz bilmeden tedavi görürseniz , %80 i boşa kürek çekmek olur 😔

PGT ye cebimizde kuruş kalmadan , bi de borç üstüne borç yapıp 14 adet gönderik .
7 tane transfere uygun çıktı .
Sonradan +1 daha gelmiş , ona da yapılmış fakat ödemeden sonra söylicekler sağlam mı bozuk mu diye .

Hiçbir zaman umudu yitirmemek ve olumlu düşünmek gerek, elbette stres ,üzüntü,heyecan olucaktır fakat aşabilmek için de Rabbimize sığınalım 🤲🏻🥰
Merhabalar şeyi merak ettim bütün embriyolarınızı neden pgtye gönderdiniz bizim de 15 adet embriyomuz donduruldu biz 5 tanesi için pgt istedik. Embriyolog da çok iyi bir rakam dedi. sizin rakamı görünce az mı pgtye gönderdik diye düşündüm 🤔🤔gerçi siz en iyisini yapmışsınız yarısı pgtden elenmiş olmuş 🤔

Merhabalar şeyi merak ettim bütün embriyolarınızı neden pgtye gönderdiniz bizim de 15 adet embriyomuz donduruldu biz 5 tanesi için pgt istedik. Embriyolog da çok iyi bir rakam dedi. sizin rakamı görünce az mı pgtye gönderdik diye düşündüm 🤔🤔gerçi siz en iyisini yapmışsınız yarısı pgtden elenmiş olmuş 🤔
Merhabalar ;
Öncelikle size de hayırlı uğurlu olsun inşAllah 🤲🏻
Biz de şöyle ki ;
Erkek faktörlü Genetik Problem var .
Eşimin 13.ve 14. Kromozomlarında Translokasyon mevcut . Haliyle tüm imkanları zorladık .

Sizinde sayınız güzel , peki problem neydi ?

Merhabalar ;
Öncelikle size de hayırlı uğurlu olsun inşAllah 🤲🏻
Biz de şöyle ki ;
Erkek faktörlü Genetik Problem var .
Eşimin 13.ve 14. Kromozomlarında Translokasyon mevcut . Haliyle tüm imkanları zorladık .

Sizinde sayınız güzel , peki problem neydi ?
Hıı anladım ben de ne kadar çok göndermişler diye düşündüm. çok doğru yapmışsınız👍 teşekkürler size de hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏
Bende problem yok da eşimin değerleri düşüktü ama öyle çok da düşük değil sınırdaydı değerleri. Doktor da doğal yollardan olur olmaz diyemeyiz ama uzun sürer dedi bize biz de beklemeyelim dedik 😊tüp bebek fikrini sindirdik ve başladık

Hıı anladım ben de ne kadar çok göndermişler diye düşündüm. çok doğru yapmışsınız👍 teşekkürler size de hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏
Bende problem yok da eşimin değerleri düşüktü ama öyle çok da düşük değil sınırdaydı değerleri. Doktor da doğal yollardan olur olmaz diyemeyiz ama uzun sürer dedi bize biz de beklemeyelim dedik 😊tüp bebek fikrini sindirdik ve başladık
Peki neden size PGT yapıldı ?

Merhaba, 5 gende pıhtılaşma bozukluğum vardı. İlaç, iğne vermediler. Önemsemiyorlar ve sanırım haklılar. Ben 16. haftada perinatolog görüşü ile kullanmaya başladım. Geç kaldım mı diye çok araştırdım ama gerçekten tüp bebeğin şansını arttıran ya da tutunmayı sağlayan, düşüğü önleyen kanıtlar yok. Ben memorialdakileri dinlemeyi tercih ettim. Ama içiniz rahat etmeyecekse ve sizde strese sebep olacaksa perinatologla görüşüp kullanabilirsiniz.

Bu arada benim tahlilim ortada yoktu ama aile geçmişim vardı. Tahlil sonradan yaptırdım. Oradaki doktorlar, tahlil elimde olsaydı verir miydi bilmiyorum.
Cevabın için çok teşekkür ederim. Genelde diğer tüp bebek merkezleri bunun için ilaç veriyor ama bana da verilmedi test de yapmadılar senin düşük geçmişin yok dediler yani bilmiyorum tutmasını engeller mi diye endişelendim

Cevabın için çok teşekkür ederim. Genelde diğer tüp bebek merkezleri bunun için ilaç veriyor ama bana da verilmedi test de yapmadılar senin düşük geçmişin yok dediler yani bilmiyorum tutmasını engeller mi diye endişelendim
Bence için rahat olsun. Şimdi test yaptırsan sonuçlanması yine sürecek. Eh olumsuz bir geçmiş de yok. Dediğim gibi benim aile öyküm var, onun dışında düşüğüm filan yok. Tahlilim de 4 aylık hamileyken sonuçlandı ve baya bozukluk var:) İlaç iğne kullanmadım ama bebiş sağlıklı çok şükür.

ARKADAŞLAR MERHABA ELİMDE BİR ADET CETROTİDE İĞNE VAR TUZLA DA İKAMET EDİYORUM SANIRIM SON KULLANIMI 11. AY İŞİNE YARAYAN OLURSA BANA ÖZELDEN ULAŞIRSA İLETMEK İSTERİM

Kızlar ben de bugün tekrar ayrıntılı ultrasona girdim, fetal eko yapıldı. Her şey iyi çok şükür 😊 sizin güzel haberlerinizi bekliyorum ben de😊
oh maşallah 😊 26 ağustosta ben de girdim :)) normal çıktı bakalımm günler geçse hayırlısıyla 😁

Back
X