Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese merhabalar.
Bende artık tüp bebek düşünüyorum 2 yıl aradan sonra, burdan okuduğum kadarıyla herkes çok memnun hastaneden. Fakat ben şehir dışından gideceğim için nerde konaklayabilirim bilmiyorum, hastaneye yakın uygun nerede konaklayabilirim. Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum 😊
Ben bomonti de bir otel de kaldım (febor hotel) yürüyerek gittim yemek alternatifi de çoktu, hastane ye yakın olduğundan ilaç almamda kolay oldu

İnşallah sonuçlarımız güzel olsun yeterki katlanıcaz☺️Sen nasılsın peki kaçıncı gün bugün az kaldı galiba dimi
Benim 29.08.21 pazar günü transfer bugün 6.gün bir sey hissetmiyorum. 07.09.21 salı günü kandan test günüm. Negatife sanırım daha çok hazırladım kendimi pozitif olursa süpriz olacak bana 🤗

Benim 29.08.21 pazar günü transfer bugün 6.gün bir sey hissetmiyorum. 07.09.21 salı günü kandan test günüm. Negatife sanırım daha çok hazırladım kendimi pozitif olursa süpriz olacak bana 🤗
Yaa lütfen öyle düşünme, olumsuz olması için hiç bir sebep yok Allah’ın izniyle güzel haber alacağız senden 🙏🏻🥰 bende çok heyecanlıyım rabbim nasip edecek mi bilmiyorum dua edelim inşallah 🙏🏻🙏🏻

Allah allah ..
Niye böyle düşünüyosun yahuuu , o seninle şuan , sakın böyle şeyler düşünme , dua et Rabbimin izniyle olucak inşAllah

Canım semra hanım ve soner bey baktı sıkıntı yok çok önemsiz dediler . Rahim filmide çektirdim sorun olmaz çok altta dediler .
Bende de rahim filminde çıkmadı ama zorla histeroskopi yaptırınca yoğun yapışıklık çıktı nasıl regl olduğuma şaşırdılar önce histeroskopi yaptır istersen

Yaa lütfen öyle düşünme, olumsuz olması için hiç bir sebep yok Allah’ın izniyle güzel haber alacağız senden 🙏🏻🥰 bende çok heyecanlıyım rabbim nasip edecek mi bilmiyorum dua edelim inşallah 🙏🏻🙏🏻
Sağol canım desteğin için valla ne kadar kendimi pozitife yoneltsemde yok negatif olma durumu aklimdan atamıyorum. Hiç hamile olacağım aklıma gelmiyor 😥

Allah allah ..
Niye böyle düşünüyosun yahuuu , o seninle şuan , sakın böyle şeyler düşünme , dua et Rabbimin izniyle olucak inşAllah
Cansın, valla hamile olup çocuk doğurmak hayal gibi geliyor bana 🥴 ondan bu zamana kadar hep umutlandim pozitif düşündüm ama artık o olumsuz yanı daha baskın oluyor🥴 az kaldı artık ne yapalım 🤗

Aynen aynen bunda da aynı durum söz konusu. Yani günlük ped koymakta istemedim. Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. 🥴
Günlük ped maalesef çoğu kadında enfeksiyon yapıyor çözüm olarak kağıt havlu kullanıyorum senelerdir çok şükür kullandığımdan beri ne iç çamaşırımda bulaş nede enfeksiyon var

Günlük ped maalesef çoğu kadında enfeksiyon yapıyor çözüm olarak kağıt havlu kullanıyorum senelerdir çok şükür kullandığımdan beri ne iç çamaşırımda bulaş nede enfeksiyon var
Şuan evde olduğum için sık çamaşır değiştirdim. Pztesi işbaşı yapacağım. Dediğinizi evet işyerinde yapıyorum. Sık değiştirebilme imkani olduğu için oda güzel bir yöntem. Birde genital bölge şampuanım var eve gelince onunla yıkıyorum işte kendimize göre çözümler 😅

Cansın, valla hamile olup çocuk doğurmak hayal gibi geliyor bana 🥴 ondan bu zamana kadar hep umutlandim pozitif düşündüm ama artık o olumsuz yanı daha baskın oluyor🥴 az kaldı artık ne yapalım 🤗
Ahh canım sen içini ferah tut. Olumlu düşün pozitif olsun 🙏🙏🙏 Olmaması tutmaması için bir sebep yok . İnşallah güzel sonuç alacaksın 😍😍😍

Bende de rahim filminde çıkmadı ama zorla histeroskopi yaptırınca yoğun yapışıklık çıktı nasıl regl olduğuma şaşırdılar önce histeroskopi yaptır istersen
Yaa bugün Beril Hanımla görüştüm hastaneye gittim . Rahim filmini açtı inceledik , tek tek anlattı sıkıntı olmaz vs dedi . Haklısın bu ay tekrar deneyeceğim eğer bunda tutmazsa kesinlikle yaptıracağım ben de . regl oldum bugün 2. Günü tedaviye başladık tekrar . Benim de aksine reglim çok fazla oluyor gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun 😞😞

Yaa bugün Beril Hanımla görüştüm hastaneye gittim . Rahim filmini açtı inceledik , tek tek anlattı sıkıntı olmaz vs dedi . Haklısın bu ay tekrar deneyeceğim eğer bunda tutmazsa kesinlikle yaptıracağım ben de . regl oldum bugün 2. Günü tedaviye başladık tekrar . Benim de aksine reglim çok fazla oluyor gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun 😞😞
Umarım herşey gönlüne göre olsun canım bu sefer güzel sonuç bekliyoruz senden

Yaaa hemencik başladınız mi? Hadi bakalım senin kısa sürede yumurtan oluyor. İnşallah seninde yüzün bu sefer gülsün 🙏

Back
X