- 15 Eylül 2012
- 8.484
- 6.914
- 398
Merhaba Prednol ve monodoks belki yazılabilir diğerleri için uzman Dr gerekli kadın doğumcu yaniHanımlar merhaba,
Prednol, monodoks, progestan ampul ve litunus u aile hekimi yazıyor mu, bir bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Prednol ve monodoks belki yazılabilir diğerleri için uzman Dr gerekli kadın doğumcu yaniHanımlar merhaba,
Prednol, monodoks, progestan ampul ve litunus u aile hekimi yazıyor mu, bir bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim. Peki uzman doktor yazdığında sigorta karşılıyor mu biliyor musunuz?Merhaba Prednol ve monodoks belki yazılabilir diğerleri için uzman Dr gerekli kadın doğumcu yani
Pgesestan iğneyi karşılıyor galiba ama lutinus karşılanmıyorTeşekkür ederim. Peki uzman doktor yazdığında sigorta karşılıyor mu biliyor musunuz?
Aynen canım.İğneyi karşılıyor ama fitili karşılamıyorPgesestan iğneyi karşılıyor galiba ama lutinus karşılanmıyor
E2 cnm dusmüs ama diger tedavimde de doz azaltilmisti ama dusmemisti. Anlamaman normal cnm benim kafa binbeşyüz oldugu icin karma karisik yazmisim simdı dondüm baktim hepsi birbirine girmis Lh e2 falanAnlamadım e2 mi LH mi düşen e2 düşüyo zaten doz azaltıldıkça
Kaç yumurtan toplandı peki ?
Teşekkür ederim. Birkaç gün önce hastanenin yakınındaki bir eczaneden kutusunu 250'ye aldım maalesef. Yorucu bir gün geçirdiğim için de aklıma o anda başka seçenek gelmemişti.Pgesestan iğneyi karşılıyor galiba ama lutinus karşılanmıyor
Sonucu güzel olsun daE2 cnm dusmüs ama diger tedavimde de doz azaltilmisti ama dusmemisti. Anlamaman normal cnm benim kafa binbeşyüz oldugu icin karma karisik yazmisim simdı dondüm baktim hepsi birbirine girmis Lh e2 falanbu covid test olayida strese soktu beni acikcasi. Neyseki negatif aldim pcr den bu kez. Sagol cevabin icin aradilar normal dediler kan icin zaten, bakalim yarin ne yapacagiz
Sağlık olsun canım hamile kalınca hepsini unutuyorsunTeşekkür ederim. Birkaç gün önce hastanenin yakınındaki bir eczaneden kutusunu 250'ye aldım maalesef. Yorucu bir gün geçirdiğim için de aklıma o anda başka seçenek gelmemişti.
Sonucu güzel olsun daben hiç bakmıyordum kan sonuçlarına normalde aşırı meraklıyım bu konularda ama Dr ne derse o kafamız karışıyor yoksa
pcr streside yordu seni opu ne zaman
Sağlık olsun canım hamile kalınca hepsini unutuyorsungebelik oluşunca kalçadan olanı kadın doğumcuna yazdırırsın inş. Sürecin çok kolay vee güzel olsun
![]()
Benim zamanımda sadece jel mi vardı hiç hatırlamıyorum iğneyi gebelikten sonra mı kullandım öncesinde mi başladım onuda hatırlamıyorumİnşallahÇok teşekkür ederim. Kalçadan olanı vermiyorlarmış. Ben mi yanlış anladım acaba
![]()
Transfer günü 0 diye biliyorum ertesi gün 1.gün oluyorTransfer günü 1 gün mü oluyor arkadaşlar
Tesekkur ederim cnm destegin icinSonucu güzel olsun daben hiç bakmıyordum kan sonuçlarına normalde aşırı meraklıyım bu konularda ama Dr ne derse o kafamız karışıyor yoksa
pcr streside yordu seni opu ne zaman
Sağlık olsun canım hamile kalınca hepsini unutuyorsungebelik oluşunca kalçadan olanı kadın doğumcuna yazdırırsın inş. Sürecin çok kolay vee güzel olsun
![]()
Süper canımTesekkur ederim cnm destegin icinopu bu sabah oldu cnm yeni geldim eve 12 yumurta toplanmis bakalim biraz agrim var yarin ki bilgileri merakla bekliyorum.
Yok cnm yollamayacagim istege bagli doktor bana bıraktı biz de istemedik ama transfer olursa cift koydurmayi dusunuyoruz ama şu an dondurulacak insallahSüper canımpgt gönderecek misin
Kadin icin:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayimi,Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur.kızlar birsey soracağım tedavi öncesi hangi testleri yaptırdınız? IGM pozitif gelen var mı? nasıl süreç gecirdi?
Bunların tamamı yapıldı sıkıntı ıgm pozitif olmasıKadin icin:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayimi,Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur.
Başta bunlar isteniyor ama gerek görurlerse amh da isterler.
Benimde pozitifti ama igg mi igm mi tam hatirlamiyorum. Ben baska hastanede enfeksiyon hastaliklarina gorünmüstüm bu yuzden sorun yok ben bile pozitifimdir belki de dedi doktor. Sonra Memorial bu konuda benden herhangi bisey istemedi.Bunların tamamı yapıldı sıkıntı ıgm pozitif olması
Bir nebze rahatladım covid etki ediyormuş buna şu bir haftada et be sebzeye özellikle dikkat etmem gerekiyorBenimde pozitifti ama igg mi igm mi tam hatirlamiyorum. Ben baska hastanede enfeksiyon hastaliklarina gorünmüstüm bu yuzden sorun yok ben bile pozitifimdir belki de dedi doktor. Sonra Memorial bu konuda benden herhangi bisey istemedi.