• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaaa çok üzüldüm bu duruma 🙄 umarım çok güzel geçer opu işlemi inşaallah şans getirir size 🙏🙏 opudan sonrada bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem? İnşallah çok çok dolu yumurtalarınız çıkar hepside çok güzel embriyolar olur inşallah
5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeye 🤗

5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeye 🤗
Çok sevindim 🙏🙏❤️❤️ inşallah hepsi 5.gune gider ve güzel haberler alırsınız 😇 taze transferi neden yapıyorlar ? Genelde dinlendirip transfer yapıyorlardı. Size neden önerdiler acaba ?

Çok sevindim 🙏🙏❤️❤️ inşallah hepsi 5.gune gider ve güzel haberler alırsınız 😇 taze transferi neden yapıyorlar ? Genelde dinlendirip transfer yapıyorlardı. Size neden önerdiler acaba ?
Çok teşekkürler 🥰 taze transfer yapmıyorlar aslında, istenen 5.güne gidip pgt yapılıp dondurulması ve sonuc beklenmesi. Ancak zayıf embriyo olur biopsi alınamazsa taze transfer yapılma ihtimali var..

Cnm biz keseleri gördük 2 kese göründü bu sefer ici dolu cok şükür 🥰doktor olumlu konustu baya. Haftaya kalp atisi icin gideceğiz insallah😍

Yaaa ne kadar güzel bir haber🤩 Allahım sana şükürler olsun sağlıkla ilerlesin inşallahhhh🙏 Haftaya minnoşların kalp atışları haberini de alalım🤩🤩🤩

İyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .
İnşallah iyi sonuçlara ulaşırız.
Ben de sisli memorial de tedavideyim opu oldu .5 yumurta dan 2 tanesi genetige gitti.1 i sağlıklı gel

İyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .
İnşallah iyi sonuçlara ulaşırız.
Ben de sisli memorial de tedavideyim opu oldu .5 yumurta dan 2 tanesi genetige gitti.1 i sağlıklı geldi.
Transfer ne zaman inşallah sağlıkli şekilde yerleşir 🙏🙏

Back
X