- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Sende bugün güzel haberlerini yaz bize canımCanım geçmiş olsun... İyi düşün iyi olsun herşey inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bugün güzel haberlerini yaz bize canımCanım geçmiş olsun... İyi düşün iyi olsun herşey inşallah![]()
Çok teşekkür ederim3 gibi yada 2 gibi arıyolar cnm
Rica ederim cnm bende korkmuştum geç arıyolar biraz transfer olduğu içinÇok teşekkür ederimiçimi ferahlattiniz neler düşündüm neler
ayy Allahim korusun
![]()
Evet evet aradılar hemen
Doktorun kimmiş canım?Evet evet aradılar hemenyrn 1.30 da hastane olacağım inşallah
şimdi nasılsınız
Harika hadi hayırlı haberler inşallah. D deniizzzzz ’den de güzel bi haber alalım inşallah güzel sıkıntısız geçmiştirYrn ki transferleri yücel bey yapacak dendi. Bnmde doktorum oydu zaten![]()
En son hasta bendim ve 18:00 de çıktımHarika hadi hayırlı haberler inşallah. D deniizzzzz ’den de güzel bi haber alalım inşallah güzel sıkıntısız geçmiştir
Nasıl geçti zorlanmadın dimi? Hadi sımsıkı tutunsun sana inşallah. Valla su olayı ilk transferde benide mahvetmişti o yüzden elimden geldiğince hrrkesi uyarıyorum:)En son hasta bendim ve 18:00 de çıktımMutlu1anne iyi ki su içme konusunda uyardin Allah razı olsun dedim valla içimden
çünkü 14:00 gibi geldik bu saate kadar bekledim
Çok şükür zorlanmadım gerçekten korktuğum gibi değilmişNasıl geçti zorlanmadın dimi? Hadi sımsıkı tutunsun sana inşallah. Valla su olayı ilk transferde benide mahvetmişti o yüzden elimden geldiğince hrrkesi uyarıyorum:)
Hepimiz çok güzel haberle döneriz inşallah bu hastaneden
6 si da benimİnşallah 8 iMutlu1anne benim 9 u
Fndp senin de 10 u olacaktır kan tahlili günü
inşallah güzel haberler paylaşırız
![]()
Güzel haberleri aliriz inşallah6 si da benimRabbım inşallah nasip etsin bizlere
![]()
Kızlar erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapsak mi yapmasak mi ?İnşallah 8 iMutlu1anne benim 9 u
Fndp senin de 10 u olacaktır kan tahlili günü
inşallah güzel haberler paylaşırız
![]()