Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba. Ben ilk tedavimi Yücel bey ile ikinci tedavimi de gönül hanım ile oldum. Belki ilk görüşme ve tedavi Yücel bey de olduğu için onunla devam etmek istiyorum 3. İçin açıkçası. İkinci transferimi olmadım henüz ama gönül hanım çok olumsuz konuştu tutsa bile düşük ihtimali var vs dedi kalitesi düşik embriyonun. Mesela tedavi süresince rezerv iyi normal denmişti ama gönül hanım rezervin düşük dedi toplanan yumurta sayın az dedi kandaki değerim 1 in altında ama Yücel bey kan değil ultrason görüntüsü önemli ve sizin de ultrason yaşınızla orantılı demişti. Ki araştırdığım kadarıyla da gerçekten kan değil ultrasonda sayılan folikül önemli diye biliyorum. Yine gönül hanıma ilk tedavimde 6 ikincide 7 yumurtam toplandığı için rezervimin az olduğunu söyledi bende ama sayılan 10 du dediğimde ama cevap vermiyorlar ilaca demek ki boşlar gibisine getirdi ki bence Buda doğru değil sonuçta ilaçla büyütülüyor. Yani aynı merkez olsa hile doktorlar da görüş farklılığı var kiminle başlayacaksanız da sürece hep onunla devam edin. Ben muhtemelen 3. Ye başlayacağım be Yücel bey dışında doktor istemeyeceğim. İlk tedavimle ikincide farklı ilaçlar kullanıldı ama ona zaten tek doktor Katar vermiyor kurul veriyor o yüzden ilaç dozajından ziyade doktorun yaklaşımı önemli bu merkezde diye düşünüyorum
Ne kadar olumsuz konusuyormus Gonul hanim col sasirdim onunla hic denk gelmedik hic isinamamistim acikcasi. Benim ilki yillar once Beril hocam simdide Sevinc Hoca takip edip transfer etti ikiside pozitif sukurler olsun❤️

Hayır ben izmirde bir merkezdeyim, prednol günde bir dendi transfere kadar devam sonrasını ben de bilmiyorum belirli bir süre daha kullanılıyor sanırım
Prednol 4 gun kullanilmasi icin verilmisti transfere kadar sonra birakmistim şişli memorial benim merkezim

Kizlar yeni tüp bebek surecine baslayanlar ve transfer olacaklar cook fazla arastirip benimde fayda gordugum seyleri paylasmak istiyorum sizinle. Oncelikle hemen ubliniqol formda en az 100 mg eger yumurta toplanmadiysa 200 mg q10 kullanmanizi siddetle tavsiye ederim mutlaka dedigim formda olmali siradan q10 degil UBLINIQOL formda en iyisi hangisiyse onu bulmaya calisin turkiyede . Yumurtaya kalitesine cook fazla etkisi var hakkinda bircok bilimsel arastirma var ozellikle amerika ve uk tup bebek surecindekilere bu cok oneriliyor. Transfer sonrasi ve 3. Aya kadar da 100
Mg ile devam ediyoruz rahimin kan akisini hizlandirdigi icin.

Merhaba, Şişli Memorial de transfer olanlar, kan sulandırıcı kullandırıldı mı size? Bununla ilgili yaklaşımları nasıl oldu? Coraspirin ve Oksapar, Heparin türü iğnelerden bahsediyorum. Özellikle pıhtılaşma sorunu olanlara nasıl bir protokol uygulandı acaba?
Mrb ben eskilerdenim, yaklasik 5 sene once tedaviye baslamistim. Bende de iki gende mutasyon vardi, mthfr ve pai. Genellikle onemsiz olarak goruluyor bunlar, Faktör 5 onemli mesela. Memorial kan sulandiricya gerek yok demisti, ben yine de isimi saglama almak icin baska doktorlara danisip hem igne hem coraspinle gecirdim gebeligi. Bilmem ne kadar gerekliydi, o sirada cok iyi besleniyordum zaten 😊 zararini gormedim, artisi ne oldu bilemem. Artisi olan onemli seyler, folik asiti aktif formda metilfolat ile birlikte b12nin aktif formu metilkobalamin ile birlikte kullanmak, hem hazirlanirken hem de gebelik esnasinda, bir de kaliteli bir omega 3 takviyesi.

Mrb ben eskilerdenim, yaklasik 5 sene once tedaviye baslamistim. Bende de iki gende mutasyon vardi, mthfr ve pai. Genellikle onemsiz olarak goruluyor bunlar, Faktör 5 onemli mesela. Memorial kan sulandiricya gerek yok demisti, ben yine de isimi saglama almak icin baska doktorlara danisip hem igne hem coraspinle gecirdim gebeligi. Bilmem ne kadar gerekliydi, o sirada cok iyi besleniyordum zaten 😊 zararini gormedim, artisi ne oldu bilemem. Artisi olan onemli seyler, folik asiti aktif formda metilfolat ile birlikte b12nin aktif formu metilkobalamin ile birlikte kullanmak, hem hazirlanirken hem de gebelik esnasinda, bir de kaliteli bir omega 3 takviyesi.
Teşekkür ediyorum cevabınız için. Benim de mthfr c677t homozigot ve pai heterezigot, şişli memorial'de iki doktor sadece metilfolat yeterli dedi. Bulunduğum şehirdeki kadın doğumcum sonucumu değerlendirirken,geçmiş bir kalp atışı durması düşüğü ve bir de düzensiz HCG sebebiyle gelişmeyen bir embriyo düşüğü sebebiyle iğne önerdi. Şişli Memorial, sonuç pozitif olursa kalp atışından sonra takip etmiyor, dışarıdaki hekimler de önerirse nasıl yapmak lazım diye bir düşündüm, siz de tam buna parmak bastınız. Kanama riski ne olur bilemiyorum, doktor kontrolünde sulandırıcı kullananlardan görüş beklemiştim🙏🏽 teşekkür ediyorum.

İ

41 yaşındayım aynı sürecteyim 1 ya da 2 embriyom genetiğe gidecek gibi iki tane gidemeyecek onları dondursam mı acaba siz ne yaptınız
Merhaba 1-2 embriyonuz varsa genetiğe göndermenizi tavsiye etmiyorum dr da bana gerek yok transfer edelim ikisini de demişti ama maalesef olumlu olmadı. Genetiğe de gönderdem muhtemelen olumlu gelmeyecekti vermiş olduğum genetik parasıyla kalacaktım

Arkadaşlar merhaba, doğal siklus transferinizi döngünün kaçıncı günü oldunuz? Benim bugün 14 mm folikül büyüklüğü , ama lh 19.2, e2 170 çıktı diye ovitrelle vurulmam istendi, bu durumda 6 gün sonra da transfer planlanacak, döngünün 16. Günü oluyor. Bu şekilde olan var mı acaba?

Back
X