- 7 Ocak 2015
- 585
- 665
- 103
- 37
Evet bebegin sisman ve evet bebekler de diyet yapar. Doktora git.
Ben 2 bucuk kılo dogmusum suan tombık otesıyım1 yaşa kadar rutin aylık kontrol için dr takibindeydik ve dr hep dediği boyu fazla kilosu fazla oranladığımız zamn aşırı bi kg yok ama iri bi bebek dedi dr muz
ya dikkatimi çektide hakkaten uslup nekadr önemliymiş bikere daha anladım kimisi öyle güzel yorum yazmışki maşallah evt kilosu fazla ama v.s. gibi tavsiyeler derken arada birinin çıkıp evet çocuğunuz şişman diyet yapsın demesi nekadrda gözüme battııı
Ben de 4.900 kg doğmuşum ama şuan 30 yalında ve 50kg,hayatım boyunca da hiç öyle çok kilolu bir dönemim olmadı..Siz takmayın bence o söylenenleri,el alem her şeyi der,zatıf olsa eminim ona da laf edecekler..Ama bir çocuk doktoruna göstermekte fayda var,ilerde olası hastalıklara neden olmasın diye şimdiden önlem almak gerekebilir..başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
Obezite adayi ama. Benim yegenimde ayni sekilde dogdu. Ve hep sismandi dogdugundan itibaren. Simdi 30 yasinda ve morbit obezite teshisi kondubaşımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
ben aşırı zayıf bi bebekkken 10 yaşımdan sonra şişmanlamışım ee demkki illede benim kzızım obezmi olacak 5 kg doğdu diye sizden fikir öneri ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum ben zaten bilinçli bi anne olduğumu bende şeker olduğu için ondada olacağı ihitimaliyle zaten şekerle tanıştırmadım çocuğumu hiç ama iştahlı bi çocuk yani 1 muz yiyince bi daha diyen 1 biberon süt içinde doymayıp ağlayan bi bebek çok bunaldım bi yandan bi tarafım korkmuyorda değil ya hep böle kilosu iştahı fazla olursa...
Çocuk doktoruna gittiniz mi? doktorunuz ne diyor kilosu ve sağlığı için?başımın etini yediler 5 kg doğdu diyabet anası benim yüzümden 19 aylık 86 cm 16 kg bence balık etli ama kızımın suçu anası obez olduğu için onunda olacağı ön yargısı çocuğa tatlı hazır gıda aburcubur hatta çorbasının içine koymak dışında ekmek bile vermiyorum ama eşim ve ailesi beni çok bunaltıılar benim se aşırı zoruma gidiyor kızımın kilosuna laf etmelri çünkü benim 30 yılım şişman piskolojisiyle geçmiş zaten çocuğuma laf etmeyin yaa evt kabul ediyorum göbekli ama 1,5 yaşındaki çocuğada diyetmi yaptırımyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?