şişman bebek diye diye ...

siz ne bakıyorsunuz millete onlar her şeye bir kulp takarlar

Maaşallah, bebeğinize

Yedirdiklerinizin sağlıklı şeyler olmadığını da hiçbir şekilde diyet yaptırılmaz bu yaşta, bakmayın çok bilmişlere

Doğumda kilolu doğmuş ama şimdi cılızbir çocuk annesiyim 37. Haftada 4,5 kg doğdu, şimdi 3,5 yaşında 15 kg. Yani 1,5 yaşında 16ıysa 3,5 yaşında sizin kızınız 20 kg geçer. Oyüzden diyet değil ama dikkat edin beyaz ekmek makarna fazlavermeyin gastroentoloji bölümüne de gidebilirsiniz

2.5 yaş cesametinde. Boyu uzun ama boyuna göre 3.5 kilo fazlası var. Protein ağırlıklı besleyin. Bundan fazlası sıkıntı olur bence. Muz mesela hiç almayın derim. Bol bol yoğurt süt teklif edin.

Ben de 5 kilo doğgmusum..35 yaşıma kadar 50 kilonun uzerine cıkmadım. Sadece hamileliğimde 61.5 kilo oldum. Şu an 52 yim. Diyet yapmam yerim ama spor da yaparım..Bebeğinize hareket yaptırın. Yaşı gelince de jimnastik kusrlarına gönderebilirsiniz.

doktorunuz ne diyor bu konuda? bir çocuk endokrin uzmanına göründünüz mü?
bizim normal dememize bakmayın, çocuk endokrinine götürün ve evet bebek de diyet yapar.

Oglum 3 yasında 16 kılo. Banada cok geldı cocugunuzun kılosu. Fotografını sılın lutfen. Ve bu konunun erbabi doktordur,doktorunuza danısın.

Cocuk endokrinine goturmusmuydunuz
Doktoru saglıgı yerınde dıyormu

Bence şişman degıl
Boyuda uzunmus sonucta
Benım kızımda yenı 1 yasına gırdı 80 cm 12 kılo
Sanırım cocugunuzun yasında ortalama o kılolarda olacak 3 saatde bır 1 tabak dolusu yemek yıyor ama ekmek seker abur cubur bılmez hazır ambalajlı içerıgı bılınmeyen gıda vucuduna gırmıs degıl

Benım kızıma bıle şişko dıyenler oldu zayıf olsa onada laf ederlerdı bence doktorun ne dedıgı onemli

1 yaşa kadar rutin aylık kontrol için dr takibindeydik ve dr hep dediği boyu fazla kilosu fazla oranladığımız zamn aşırı bi kg yok ama iri bi bebek dedi dr muz

ya dikkatimi çektide hakkaten uslup nekadr önemliymiş bikere daha anladım kimisi öyle güzel yorum yazmışki maşallah evt kilosu fazla ama v.s. gibi tavsiyeler derken arada birinin çıkıp evet çocuğunuz şişman diyet yapsın demesi nekadrda gözüme battııı

Ben pek anlamam ama fotodan hiç kilolu görünmüyor bebeğiniz. Belki 1-2 kg fazla onu da iyice ayaklanınca atar diye düşünüyorum.

Ben 2 bucuk kılo dogmusum suan tombık otesıyım
Kuzenım 4.5 kılo dogdu suan benden coook zayıf aynı yaslardayız

Herkesın vucut yapısı farklı bebısınızın boyu da ust standartlarda halıyle kılosuda
Suan sınırda kılo vermesıne gerek yok kosacak hareketı artacak allah korusun grıp olacak daha zayıflayacak

Ben de 4.900 kg doğmuşum ama şuan 30 yalında ve 50kg,hayatım boyunca da hiç öyle çok kilolu bir dönemim olmadı..Siz takmayın bence o söylenenleri,el alem her şeyi der,zatıf olsa eminim ona da laf edecekler..Ama bir çocuk doktoruna göstermekte fayda var,ilerde olası hastalıklara neden olmasın diye şimdiden önlem almak gerekebilir..

Obezite adayi ama. Benim yegenimde ayni sekilde dogdu. Ve hep sismandi dogdugundan itibaren. Simdi 30 yasinda ve morbit obezite teshisi kondu

Oyyyy tam mıncırmalık
Annesi , doktor ne diyorsa o .bu kadar .... ( yalniz söylemeden geçemeyeceğim , risk altinda olabileceğini göz önünde bulundurarak size yorum yapmışlardır aile ccevreniz)

bence diyet yaptırmalısınız dr. gidin benim oğlum 3 yaş 16 kilo çocuğunuza kıyamıyorsunuz belki ama ilerde sizin yaşadıklarınızı yaşamasını istemiyorsanız elinizden geleni yapmalısınız dr. diyette verebilir beslenme şeklinide değiştirebilir
milletede kulak asmayın zayıf olunca zayıf derler şişman olunca şişman ah o milletten ben usandım zaten

Çocuk doktoruna gittiniz mi? doktorunuz ne diyor kilosu ve sağlığı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…