Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

iş yerinden buldum ki iyiki bulmuşum
ayy ya evlenelim diyoruz büssürü ayrıntısı milyonlarca detayı var
incelik yapmışlar tatlım ne güzel hep böyle olun birbirinize karşı inşallah

Oda Ankarada yaşıyo yani değil mi? İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Evet çok detay var ama bunlarda güzel şeyler.Mesela bi çeyiz alışverişine başlasan ucu bucağı gemiycek aldıkça alasın gelecek.Şunu alıyım şöyle yaparız bunu alıyım böyle yaparız diye düşünüp mutlu olacaksın.Gözünde büyütme.Daha olmadı sorarsın sana yardımcı oluruz.Hele bi gelsin sevgilinde
Evet incelik yaptılar inşallah hepde öyle olur canım.

Kbr nasıl tanır bilmiyorum ama benim 1 tane Adanalı ark. oldu.Kız çok uyanıktı aileside öyle.Erkekler de bölgeninde verdiği bi kültürle zor bi yapıya sahip oluyolar anladığım kadarıyla.Dediğim dedik ama ben o arkadaşımıda ailesinide çok severdimm

evet tatlım ankarada yaşıyoruz biz ama ailesi adanada.
inşallah tatlımmm ya görüşüyorum ailesiyle şimdilik sorun yok ama Rabbim hep iyi oldursun öbür türlüde zor.:18:

ihtiyacım olcak sizlere tatlım valla incik cincik sorarım daha nişanım bile yok her şeyi sorucam artık kaçarınız yok

Ailesinin uzakta olması güzel.Az karışırlar.Biz toplum olarak tutucu bi yapıya sahibiz.Bunu din anlamında kast etmiyorum aile bağları açısından, kısıtlayıcıyız da.istter istemez sende evlenceksin Adanalıda olsa Ankaralıda olsa.....uzar gider ben çok taktım kültürler farklı nasıl olur diye ama bizlerde biraz alttan almasını bilcez yeri gelince ve gitcek işte.İnşallah hepimiz mutlu oluruz.Sve seve yardımcı olurum aynı şehrin avantajıda var ki.

ailesi okumuş eğitimli kültürlü insanlar. annesi de çok nezih modern bi kadın emekli öğretmen. şimdilik sohbetimizde çok keyifli ama iş ciddiye binince o stresle herkes çok farklı davranabilir haklısın tatlım alttan almalıyız pozitif olmalıyız bi de her şeye kafaya takmamalıyız yoksa mutlu olamaz insan biliyorum

Eğitimde yeri geliyo herşey olmuyo onu söyleyim.Kardeşimin(erkek benim kardeşim) bi kayınvalide adayı var emekli öğretmen oda akıllara zarar.Çok irdelememek lazım ama bizlerde onu yapamıyoruz.İnşallah herşey güzel olur.Sen saygılı ol.Ters bişey olursada ben yapacagımı yaptım diye düşünürsün ve için rahat olur

Herkese selamlar....Bugün hem diyet hemde benim açımdan kötü bi gündü.Hava bi tarafdan güneşli bi tarafdan soğuk.Ben zaten farklı bi ruhaniyete bürünmüşüm.Yogun yorucu kırılgan ağlak zırlak bi gün geçirdi bu arkadaşınız
Herşeye ağlayasım var bugünNeyse menüme ve bugünki vukaatlarıma geleyim
Sabah çavdar ekmekli tost ve çay.
Arada tam tamına 3 tane fıstık sarma
Öğlen 1tabak tarhana çorbası ve 1 dilim çavdar
Arada 1 meyveli sonda ve 1 tene canga çikolata
Akşamda etsote 1,5 dilim çavdar kızlarr

hımmm besberbat çipçirkin bi menü bu tatlımmmmm

ağlak zırlak ve şipşişko bi gelincik olma niyetindesin sanırım

bugünden sonra çok güzel sapsağlıklı şeyler tüket tatlım dünü saymayalım yok sayalım unutalım

Ya ben adet dönemimde nedense tuaflaşıyorum kızlar...Herşeye ağlamak geliyo içimden

Mavimicim yorumun için teşekkür ediyorum.Önemsek güzel bişeyİnşallah kazasız belasız atlatayım şu 2 günü geçecek.Bu arada bugün yaptıklarımıda yazayım.
Sabah Çavdar ekmekli tost ve çay
Öğlen taze fasulye yemeği ve 1 dilim çavdar ekmeği
Arada 1 domates ve 1 bardak çay
Akşamda sağlıklı olsun,yağlı olmasın diye ızgara köfte yaptım ama fark etmeden normal ekmek yemişim yanında Allahdan az yiyorumda çabuk çaktım durumu.6 ade köfte
Sporuu ilerleyen saatlerde yapacagım.Dünde aksatmadım yaptım
Ammaaa bugün su hiç içmedim yaaa

Kbr cim sesin çıkmıyo haberlerini bekliyorum.Dün keyfim yoktu diye unuttum sanma.Diğer yol ardadaşım Ayşefeytum,bacım sen nerelerdesin yaaa.Bakıyon kaçıyon.Ne yiyon ne içiyon niye haber vermiyosun?Nerde destek nerde milletttt

su içmeden olmaz tatlım yanında şişeyle gez eline avcuna duvara her yere su iç yaz ne yaparsan yap ama unutma içmeyi çok mühim:13:

menün de güzel tatlım afiyet olsun sporu da yaptın mı regl megl duramaz önünde teyyy teyyyy

Canım spor yapmaya başlayınca vucudumun nasıl hantal oldugunu daha iyi anladım.Bana çok iyi geldi.Bugün fırsat bulamadım ama İşyerine 1 lt su evede 1 lt su koydummu bu iş tamam

her fırsatta iç tatlım ben sürekli suyla geziyorum aklıma geldikçe içip duruyorum

spor iyidir tatlım ya valla ben de öyle hissediyorum kendimi havalar azcık düzelsin sabahları çıkıcam yürüyüşe işe gitmeden şöyle yarım saat yürümek çok iyi geliyor insana

Evet yürüyüş iyi geliyo.Bende hafta içi evde spor yapıp, hafta sonuda dışarda yürümeyi planlıyorum.

ahhh canımm sorma ben dıyetı bozdum bır haftadır yuzum yok buraya yazmaya neler yedım hıc anlatmıyım. :) arkadasa uydum bu hafta tutamadım kendımı ama dıkkat ettım ekmek yemedım kılomu korudum. arkadasım gıdıyo yarın bende baslayacam tekrar. aksamları hıc bısey yemıycem ceza olarak hergun sporumu da yapoıcam acığı kapatmam lazım ::)

kesin çıtır zayıf bişidir arkadaşın ya da şişko da hasedinden yedirmiştir sana

öyle akşamları yemiycem diye ceza olmaz yıpratır o seni tahammül sınırını zorlar.
ceza daha fazla spor yapmak ve bi süre kaçamak yapmamak olsun ama akşamları da kararında ye yemeklerini
arada oluyo böyle sonra daha bi istekle sarılıyorum diyete senin de öyle olacak eminim

aynen öyle canım arkadasım hayattında dıyet yapmamıs hıc doğru soyluyosun ama napım cok kacırdım ıpın ucunu (( bisey yemem derken salata corba yada meyve ve dıyet bıskuvısı falan yerım. ya bıde yanlız dıyet yapmak daha kolay gelıyo bana kızlar bırı olunca tutamıyo ınsan kendını sizde de oluyor mu bu ???

evet tatlım haklısın bu konuda herkes biz gibi hassas olmadığı için " aman ye şundan bişi olmaz bu kadardan kilo alınmaz " diye diye engel oluyorlar margarinlerimizi eritmemize :18:

annem de öyle kuş kadar yedin şundan da ye börek de ye çörek de ye der hep ama ona uymamaya çalışıyorum.

bakalım hafta sonu annemlerin yanındayım beni neler bekliyor görücez hepimiz

eve gitmek ayrı bır olay zaten söz konusu anne yemeklerı olunca :18: valla benım tek avantajım yanlız yasamam su anda verdım verdım su kıloları !! yoksa çok zor işim düğünede çok az kaldııı stres basıyo valla canım düşününce

ayy ben de düğün için zayıflamaya karar verenlerdenim tatlımmm ama henüz düğün tarihim belli değil hoş nişanlı bile değiliz ama olsun yumurta kapıya dayanmadan zamanım bolken stres yapmadan zayıflayım dedim ohh mis pek de iyi yaptım çok da iyi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…